DUA DOSTLARIM, KARDEŞİM İŞLE İLGİLİ BÜYÜK BİR SIKINTI İÇİNDE HAKSIZLIKLA KARŞI KARŞIYA. BİR YILDAN FAZLADIR SORUN ÇÖZÜLEMEDİ. SIRF BU YÜZDEN BÜYÜK ÜZÜNTÜLER İÇİNDE. AŞIRI STRESTEN İŞİTME KAYBI OLDU. ŞİMDİ ÜZÜNTÜDEN HASTA YATIYOR İÇİNE SİNDİREMİYOR. LÜTFEN BİR AN ÖNCE BU SIKINTIDAN KURTLMASI İÇİN DUA EDERMİSİNİZ. ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN. AMİN.
KARDEŞİME ALLAH RIZASI İÇİN DUA EDERMİSİNİZ?
(34 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bismillahirrahmanirrahim
İnnallahe hüver razzaku zul-kuvvetil metiyn. Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.18 yıl önce gönderildi # -
Okudum canım kardeşim Hz.Musa’nın bir duası: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)Şeyh-ül Meşâyih Şeyh Sâdettin Hamevî' den (ksa) nakledilmiştir. Bu salavat-ı şerifeyi gam ve kederden kurtulmak veya zâlim elinde ise kurtulmak için okumayı tavsiye etmişlerdir. (25, 26 ve 27. salavatlar için Hazreti Şeyh "Keşif âleminde Sakı arşda yazılmıştır" buyurmuşlardır)
Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin sâhibil Ferki vel Furkân ve câmial vedkı ve menzilehû min semâil KUR'ÂN ve alâ âli Muhammedin vesellim.
18 yıl önce gönderildi # -
derin kardeşim allah senden razı olsun. bir an önce hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun. amin.
neden 37 kardeşim dua ederiz niçin etmeyelim. Rabbim kardeşinin yar ve yardımcısı olsun. Sıkıntısını gidersin. Kardeşine bizlerden selam söyle Rabbim onu bir imtihana tabi tutuyor. Bu imtihanı ibadet, dua ve sabır ile geçebilir. Selam ve dua ile...
bende şimdi okuycam rabbim şifa versin inşallah canım kardeşim
sağolu dostlarım allah hepinizden razı olsun. inşallah bir an önce kardeşim içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulur. amin.
3 tane Fatiha
11 tane "la havle.." allahim kabul etsin acil sifalar versin. amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcısı olsun insallah şifalar versin AMİN
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahümme inni es'elüke bi hakkı bismillahir rahmanir rahim,
ve bi hurmeti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi fadlı bismillahir rahmanir rahim,
ve bi azameti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi celali bismillahir rahmanir rahim,
ve bi cemali bismillahir rahmanir rahim,
ve bi kemali bismillahir rahmanir rahim,
ve bi heybeti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi menzileti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi meleküti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi ceberuti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi kibriyai bismillahir rahmanir rahim,
ve bi senai bismillahir rahmanir rahim,
ve bi behai bismillahir rahmanir rahim,
ve bi kerameti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi sültani bismillahir rahmanir rahim,
ve bi beraketi bismillahir rahmanir rahim,
ve bi ızzeti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi kuvveti bismillahir rahmanir rahim,
ve bi kudreti bismillahir rahmanir rahim,
irfa kadri veşrah sadri ve yessir emri,verzukni min haysü la yahtesibu ,bi fadlike ve keramike ya men hüve kef ha ya ayn sad ha mim ayn sin kaf ve es'elüke bi celalil ızzeti ve celalil heybeti ve ceberutil azameti en tecaleni min ıbadıkes salihıyn ,ellezine la havfün aleyhim ve la hüm yahzenün bi rahmetike ya erhamer rahımiyn,ve en tusalliye ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin vef'al li(BURADA HACET SÖYLENİR)
Salatu Selam.Amin.kardeşim bu dua Abdulkadirgeylani Hz.nin duası
1 tane miftahul cennet duası okudum çok etkilidir hastay okundumu şifa veririr
neden37 kardeşim ; bir arkadaşımın söylemişti.yedi uyuyanlar varya ashbi keyf onların ismi bir kağıda daire şeklinde yazılıp sol pazuya bağlanırsa amirler kötülük yapamıyor.çok faydasını gördüm.inşallah tez zamanda kardeşin rahatlar.
allah sizleden binlerce kez razı olsun. inşallah kardeşimin sorunu biran önce hayırlısıyla zararsız ziyansız çözülür. allah sizlerinde ne muradı varsa versin. amin.
CANIM BENDE SENİN KARDEŞİNE İÇİN 3 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH...TEZ VAKİTTE YÜCE MEVLAM KARDEŞİNE SAĞLIK VE SIHHAT VE AFİYETLER VERİR KALBİNİ HUZURLA DOLDURUR İNŞALLAH AMİN...
3 ihlas 1 fatiha kardeşimizin sıkıntıları için hediye ediyorum.. Rabbim tez zamanda felaha erdirsin.. amin selam ve dua ile.
40 elham....
ALLAH YARDIMCISI OLSUN
selamunaleykum.
rabbim evinizin dirlik ve duzenin korusun.RABBIM SIKINTILARINIZI FERAHA CEVIRSIN.
RABBIM TEZ ZAMANDA KARDESINE SIFA VERIR INSALLAH.
RABBIM SIZE YAPILAN HAKSIZLIGI,
HAKSIZLARIN BASINA MUSALLAT EDER INSALLAH.RABBIM SIZLERE IKI CIHANDA AFIYET NASIP ETSIN.
HERSEY GONULUNUZCE OLSUN KARDESIM.
MEVLAMIZ YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
VE HAKKINIZI ADIL OLAN ALEMLERIN RABBI KORUSUN.
AMINNNNNNNNNNN
AMIN YARABBELALAMIN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH ALLAH SIKNTILARINI GİDERİR VE DAHA HAYIRLI KAPILAR AÇIP MORALİNİ DÜZELTİR İNŞALLAH
BOL BOL HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEL VEKİİL....ÇEKİN ÇEKMESİNİ SAĞLAYIN İNŞALLAH
RABBİM KİMSEYE TAŞIYAMAYACAĞINDAN FAZLA YÜK VERMEZMİŞ ABİNİZ GÜÇLÜ DEMEKKİ BÖYLE BİR İMTİHANDAN GEÇİYOR RABBİM BU İMTİHANI GEÇMESİNDE KARDEŞİMİZE BOL SABIR İHSAN ETSİN İNŞALLAH BOL DUA TEVEKKÜL VE SABIRLA BU ZORLU İMTİHANI GEÇER RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN KARDEŞİMİZE AMİN..
rabıım yardımıcn olsunnn tez vaktte rızkını acsın gonlune gore versın
inanın dua dostlarım ağlıyorum. iyiki sizleri tanıdım. allah hepinizden razı olsun. kızkardeşim için yaptığımız dualar inşallah kabul olur. allah hepimizin muradını versin. hepinizin yardımcısı olsun. aminnnnnnn
YA PARDON ABİNİZ DEMİŞİM KIZKARDEŞİNİZE:)
ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN. DAR GÜN GÖSTERMESİN. AMİN...
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN VE TÜM SIKINTILARINIZ EN KISA SÜREDE HAYIRLARLA NİHAYETLENSİN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim en kısa zamanda bütün sıkınytılarından kurtarsın feraha eriştirsin.
Kardeşin için 3 ihlas 1 fatiha okuyorum18 yıl önce gönderildi # -
3 Duha,3FATIHA 3IHLAS 3AYETEL KURSI ALLAH TEZ ZAMANDA YARDIMCINIZ OLSUN KARDESIM
3 Ayet-El Kürsi gönderiyorum kardeşinize......Rabbim tez zamanda feraha erdirsin,afiyetler nasip etsin.Amin.
AMİN AMİN AMİN. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
Allah acil şifalar versin..50 ya şafii...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.