Ben İyi Degilim son zamanlarda Bana icinizden gelen Dualarınızı yollarsaniz sevinirim ALLAH RİZASİ icin. YOLLADİGİNİZ DUA KADAR ..Allah Hakkınızada kaderinize iyilikler yazsin insallah.
...::::::.....:::Allah Rizasi İcin Dua Gönderin::::...:::::::.....
(31 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HASBIN ALLAHU VE NIMEL VEKIL HASBUN ALLAHU VENIMEL MEVLA VE NI MENNASIR. ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN.
18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasıril hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi ve ala alihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin...ALLAH SİZLERE HAYİR KAPILARİ ACSİN İNSALLAH. AMİN..
LE İLEHE İLLE ENTE SÜBHANEKE İNNİ'Y KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.. amin..
üzüntü ve sıkıntılarınızda bir kul bunu söylerse allahu teala mutalaka ona bir çıkış yolu açar buyuruLmuştur..
insallah'u teala sıkıntılarından kurtulursun..
''Olanda hayır vardır..ALLAH bilir siz biLmezsiniz''
ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH
"Sizden birinize bir düşünce yahud üzüntü geldiği zaman yedi defa:ALLAH ! ALLAHU RABBİY LE ÜŞRİKU BİHİ ŞEYEN : DESİN buyurulmuştur..
İnsallah sıkıntılarını ALLAH(c.c.) alır kuş gibi olursun :)
Allah yar ve yardımcın olsun senin için Ayetel Kürsi okudum Allah kabul etsin inşaallah.
elemnesrahlekeyı okuyun gogus darlıgına rızka ıı gelır cokk bende okudm san bırtane
Rabbim istikamet üzere olmanı nasip etsin..kalbini karanlıktan aydınlığa çıkarsın..inşirah serinliği yaysın gönlüne..ilmini ve fehmini artırsın..bu dünyada da ahirette de hayırlar versin sana ve ateşin azabından korusun..gönlünün muradını hayreyleyip nasip etsin kardeşim..amin..
FATIHA VE AYETEL KURSI OKUDUM SANA ALLAH KABUL ETSİN.
1AYETEL KURSU ALLAH KABUL ETSİN NE HACETİNİZ VARSA TEZ ZAMANDA GİDERSİN İNŞALLAH AMİN
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM SENİN İÇİN.ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme inni euzü bike en üşrike bike ve ene a'lemü ve estağfiruke li ma la a'lemü.
Rabbim tez zamanda afiyetler versin.Amin.............18 yıl önce gönderildi # -
simal canım benim güzel kardeşim içime doğmuş demekki dün gece kuran okuyup senin isminide zikretmiştim inşallah rabbim ulaştırmıştır kardeşim akşam tekrar okucam rabbim sıkıntılarından kurtulmayı nasip eder inşallah amin..
kardeşim
baştan bize dua etmişsin
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
ALLAH SIKINTILARINI DERTLERİNİ GİDERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
AMİN iman kardeşlerim... hepinizden ALLAH RAZİ olsun gece iyi uyudum.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün..
KARDEŞİM SENİN İÇİN 100 FATİHA İNŞALLAH SIKINTILARININ GİTMESİNE VESİLE OLURUZ
allah yardimcin olsun kardesim.. ne dilegin varsa kabul olur insallah
CANIM KARDESIM RABBIM SIKINTILARINI HAFIFLETSIN INSA'ALLAH
O'na sigin, simsiki saril, yaslan Ona, dualarla
1 Fatiha oku ve de ki ALLAH'IM senin gücün herseye yeter içimde ki SIKINTIYI AL NE OLUR
iste karsilik verir
kalp huzurun için
vesveselere kapilma, absdestli olmaya çalis canim kardesim, temble olsakta biraz ugrasirsak karsilik aliriz mutlaka mutlaka mutlaka
gülümse :)))
kalp huzurun için
1 AYETEL KÜRSI 1 FATIHA 3 IHLAS18 yıl önce gönderildi # -
"Allahım! Senden Sana edilen ve edilecek olan duaların ve isteklerin en
hayırlısını, başarıların, amellerin ve sevapların en hayırlısını istiyorum. Senden yaşamın ve ölümün en hayırlısını da istiyorum. Yâ Rabbi "
rabbim yardımcın olsun kardeşim
yatmadan önce 51 defa okunacaak dua bütün düğümleri çözer bi'iznilah
allahümme salli ala seyyidina muhammedin salaten tehulu biha ukdati ve tuffericu biha kurbeti ve tekzı biha haceti ve ala alihi ve sahbihi vesselim.
allahümme salli ala seyyidina ve nebiyina muhammed18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun 1 Salat-ı Tefriciye 1 Ayetel Kürsi okudum Allah sıkıntılarını gidersin inşaallah kardeşim
ALLAH'ım meleklerini görevlendirsinde kanatları arasında pamuk gibi uyuyasın inşallah :)
AMİN ALLAH SİZLERDEN RAZİ OLSUN .... COK MUTLU ETTİNİZ BENİ İYKİ VARSİNİZ.. ALLAHİM HEPİNİZDEN RAZİ OLSUN İNSALLAH. AMİN.
100 la havle yolluyorum sıkıntıların feaha dönüşsün inşallah.
RABBİM yar ve yardımcın olsun
Amin rabbim su sitede dertleri olan cümle insalara kullarına yüce rabbim yardimci olsun insallah. amin..
Sitede değiL tüm dertlilerin dermanı oLsun insallah :) seninde bizimde :)
''Allah'ım ,tasadan ,üzüntüden,acizlikten,tembellikten,cimrilikten,korkaklıktan,borç yükünden ve birilerinn baskısı altında kalmaktan Sana sığınır,Seninle korunurum '' (amin...) Rabbim yardımcın olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.