ARKADAŞLAR BEN BİR EVLAT İSTİYORUM YÜCE RABBİMDEN BUNUN İÇİN TEDAVİ GÖRÜYORUM HAYIRLA SONUÇLANMASI İÇİN YÜCE RABBİMİN NASİP ETMESİ İÇİN 50 ADET AYETEL KÜRSİ İSTİYORUM OKUYABİLİRMİSİNİZ ALLAH RAZI OLSUN DUALARIM SİZLERLE ...
TEDAVİMİN HAYRI İÇİN AYETEL KÜRSİ İSTİYORUM SİZLERDEN
(36 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
11 tane ben okuyorum simdi kardesim Rabbim hayirlisi ise size evladinizi nasip etsin insallah.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike ve Ayetel kursi okudum kardeşim,Rabbim tez zamanda dileklerini hacetlerini muradlarını versin yüzünü güldürsün inşallah amin amin amin..
10 TANDE BEN OKUDUM ALLAH MURADINI VERSİN İNSALLAH
10 TANE OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN
10 TANDE BEN OKUDUM ALLAH MURADINI VERSİN İNSALLAH
3 tane okudum allahim kabul etin.
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR TEZ ZAMADA YÜCE RABBİM SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN AMİNNN..
13 adet okudum..Rabbim kabul buyursun inşaallah..nasip edeceği evladı sali ve saliha kullarından eylesin..dua ile..
3 aytel kursıde ben okudummm sana cnm ınsalah hayırlı evlat olur oglan olcak aama koca kafalı bırsey ıcımden geldı sımdıde:)
5 tane de ben okudum Allahım hayırlısını versin inşaallah.
3 tane okudum allahim kabul etsin.
11 adet gönderiyorum sahil kardeşim,Rabbim hayırlı ve salih evlatlar nasip etsin.Amin.Güzel haberlerini duymak dileği ile.............
benden de 100 tane ayetel kürsi
RABBIM kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARLA MÜJDELİ HABERİ VERİRİM ALLAHIN İZNİYLE ......
amin kardeşim. allah hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsin. hayırlı evlatlar sana naasip etsin. amin
1 ayetel kürsi de ben okuyup üflüyorum...
elbetteki okuruz ama herbirimizmi 50 tane okuyalım yoksaa istediğimiz kadramıı ben hemen şimdi senin için 50 tane okuycamm rabbim hayırlı bir evlat versinn
ALLAH RAZI OLSUN HERKEZ İÇİNDEN GELDİGİ KADAR OKUYABİLİR ALLAHIM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN SIKINTILARIMIZDAN KURTARSIN....
SAHİL KARDEŞİM RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİ İLE 1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 KENZ-ÜL ARŞ
1 ESMAÜL HÜSNA OKUCAM RABBİM KABUL EYLESİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
hergün
ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
10 ayetel kürsi senin icin...
allahım yardımcın olsun inşallah muradına tez zamanda kavuşursun rabbim dileğini kucağına verir benden de 10 ayetel kürsi rabbim kabul etsin amin amin amin
100 tane okudum
Allah kabul etsin,hayırlı evlatlar versin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
3 tanede ben okuyorum allah inş nasip etsin tez günde
7 Ayetel Kürside ben okurum. Rabbim Hayırlısı ile hayırlı bir evlat sahibi yapsın inşallah sizi kardeşim.
10 TANE OKUYACAĞIM ALLAH KABUL ETSİN
3 TANE DAHA OKUDUM.Allah kabul etsin.
3 ayetel kürsi ve 33 er ya rahman ya rahim ya berr ya zül celali vel-ikram ya halık ya malikel mülk ya hanna ya mennan ya hayy yaa kayyum okuyacağım inşallah
allah güzellikler ve hayırlar yaşatsın18 yıl önce gönderildi # -
3 Ayetel Kürsi sizin için okudum ALLAH (C.C) kabul eder inşallah
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH ...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.