"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN AMİN AMİN.
SELAM VE DUALARIMLA...
"Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın."
AMİN AMİN AMİN.
SELAM VE DUALARIMLA...
ALLAH RAZI OLSUN KAGAN KARDESIM ALLAH DUALARINI DUYDUKLARINDAN VE KABUL ETTIKLERINDEN EYLESIN INSALLAH
DUA DOSTU SSANA YENIDEN AYETEL KURI YOLLADIM RABBİM YETİŞSİN İMDADINA
Ya Ali, Allah kendi kulunun; "Allah’ım günahlarımı affet; çünkü Senden başka günahları affedecek bir kimse yoktur" demesini beğenir. Kul böyle dediği zaman Allah da, meleklerine şöyle hitap eder: "Ey meleklerim, bu kulum benden başka günahları affedecek birisinin bulunmadığını bilmiştir; şahit olun ki, ben onu bağışladım."
ABLACIM RABBIM INSALLAH TEZ VAKITTE SIFA VERIR.
UMIDINI SAKIN KAYBETME.HER ISTE VARDIR BIR HAYIR.
MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
ALLAH RAZI OLSUN NECIP KARDESSIM SAOLUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH SUAN TURKIYEDE SAAT SABAH 7 ANNEM HASTANEDE BEKLIYORUM SANIRIM 9 YADA 10 GIBI GIRECEK AMELIYATA DUALARINIZA IHTIYACIMIZ VAR HEMDE SANDIGINIZDANDA FAZLA.ALLAH RAZI OLSUN ICIM COK KOTU DIN KARDESLERIM ALLAH FERAHLATSIN TUM HASTALARADA ANNEMEDE SIFA VERSIN INSALLAH
AYRICABURADA BIZIM ICIN DUA EDEN KARDESLERIMIN HEPSINE AMA HEPSINE HEPINIZIN ISMINI SAYAMADIM SASKINLIKTN KUSURUMA BAKMAYIN DIN KARDESLERIM HEPINIZDEN ALLAH IMIN RAZI OLMASINI YUREKTEN DILIYORUM SAKIN KIRILMAYIN BANA INANINKI BU KARDESINIZ SASKINLIKTAN NE YAPACAGINI SASIRDI BU DUALARNIZ TAVSIYELERINIZ GONLUMU RAHATLATIYOR NEYSE BEKLEMEK COK ZOR :(
az once aradim tomografiye girecekmis sesi cok iyiydi benim burda cektigimi anlarcasna guclugorunmeye calisiyor biliyorum canim benim dedimki ona Anne sakin korkma sabaha kadar Allah ima dua edicem dedim oda bana dediki kizim neden korkayim Allah buyuktur ben Allah ima sigindim dedi RABBIM SEN SANA GUVENIP DAYANANLARI UZMESSIN BIZLERE VE BURADAKITUM DIN KARDESLERIME YARDIM ET DUALARIMIZI KABUL EDILENLEDEN EYLE RABBIM AMIN
rabbim yardımcınız olsun amin...acil şifalar rabbim tüm hastalarımıza sernay kardeşimizin annesinede..amin..
simdi ameliyata girdi dualariniza muhtaciz dua edin din kardeslerim handanemru sende cokkotu hissediyorum kendimi dua din kardeslerim Allah razi olsun
TÜM DUALARIMIZ SENİNLE KALBİNİ FERAH TUT YA ŞAFİ YA ŞAFİ DE SÜREKLİ İYİ HABERLER ALICAZ MERAK ETME HADİ BAKALIM DUAYA
canım allahım kolaylığını versin benden tüm zordaki dua dostlarıma 100 besmele 100estağfirullah 51 fatiha allahım kabul etsin derdinize deman olsun inşallah amin
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.