kardeslerim..lutfen dua ederken benide anin..ben nasil dua edecegimi bilmez oldum..allahim icime ferahlik versin..bir cikis yolu gostersin insallah..bu aksam yasin okuyacagim arkadaslar..sonra bu siteye uye olan..bu siteyi okuyan herkese gondericem Insallah...
Benide alin dualariniza yalvaririm..Bu aksam Yasin okuyacagim!
(11 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBIM YARDIMCINIZ OLSUN
RABBIM YUREGINIZI FERAHLATSIN INSALLAH
SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH SANDA BİZEDE YARDIM ETSİN. SENDENDE BİZDENDE RAZI OLSUN. ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI SELAMET KAPILARI AÇSIN.AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
SENIN ICIN AYETEL KURSI OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN.DUA EDERKEN GURBET Mİ DEMELİYİM???NASIL ANALIM ADINI DUALARIMIZDA.SÖLERSEN.YOKSA GURBET ICIN DEMEM KAFIMIDIR???
Allah razı olsun arkadaşım
Ben de sana 3 ihlas, 3 felak, 3 nas , 3 fatiha, 1 ayetel kürsi okudum
Allah sıkıntılarını gidersin inşaallah.
Allah dualarını kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN VE TEZ VAKİTTE ESENLİKLER NASİP EYLESİN İNŞALLAH.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
senin için 3 ihlas 1 fatiha okudum. Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.
Gurbet, dua dergahina dua kardesligine dualara hosgeldin kardesim...
yüregin ferahlasin diye 100 ya Vedud 100 Besmele okuyorum kabul buyur.18 yıl önce gönderildi # -
saolun gercek dostlar..yaziyi yazali yarim saat olmadan dua edildigini bilmek ne guzel bir duygu..adimi anarken gurbet kardesim derseniz Allah bilir..herhalde yeterli olur sanirim..yanis anlamayin..yazdiklarimdan sonra gercek adimi veremiyorum..bundan bir sure once uzun hikayemi yazmistim..Allah herkesin kalbini biliyor..beni kastettiginizide bilir..bende dua ederken bu siteye goz atan uye olan dua eden herkes diyecegim..ozellikle adini anmam gereken kardeslerim varsa soyleyin..aksam okuyacgim yasin-i serifi hepimiz icin..
Allah kabul etsin gurbet kardeşim.3 Ayet-el Kürsi gönderiyorum...Rabbim yüreğini ferahlatsın,afiyetler versin sana.Amin.
aminnnnnnnn.saol kardesim..dualarim seninle olacak
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.