dua kardeşlerim yarın ya da diğer gün önemli bir görüşme var. kabul edilirse benim için iyi olur. hayırlısıyla sizlerin dualarını yanımda hissetmek isterim. allah hepinizden razı olsun. amin.
yarın benim için önemli bir görüşmem var. dua edermisiniz?
(12 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim kolaylıklar versin, hayırlı kapılar açsın inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim işini kolaylaştırsın,hayreylesin ve hayatında başka güzelliklerin vesilesi kılsın..gönlündekini bağışlasın kardeşim..selam ve dua ile..
insallah hersey istedigin gibi olur. hakkinda hayirlisi. dualarimizdasin canim kardesim. 1 fatiha 3 ihlas. allah yar ve yardimcin olsun. amin amin amin
rabbim herşeyin hayırlısını nasp etsin gönlüne göre versin
Dilek kardeşim (isminin dilek olduğunu okumuştum bur başka yazıda:) Rabbim Yar ve yardımcın olsun Allah işinine kolaylıklar versin, hayırla sonuca erdirsin inşallah.
3 Ayetel Kürsi okuyorum..
Sağlıcakla kal.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. BUGÜN OLUMSUZ GEÇTİ. YARIN AKŞAM 16.30 DA BELLİ OLACAK. DUALARINIZ İNŞALLAH BANA YARDIM EDER.
Rabbim hayırlı neticeler versin.
3 ihlas 1 fatiha senin için...18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM yolunu acık etsin
Rabbim hayırlı sonuçlar verir inşallah
Rabbim yanında olsun.Amin.3 İhlas.
KARDEŞİM ÖNCE AYETEL KÜRSÜYÜ OKU.ARDINDAN YA HAYYUM YA KAYYUM YA BEDİÜS SEMAVATİ VEL ARD.YA ZEL CELALİ VEL İKRAM.DUASINI OKU.ALLAHIM BU İSMİ AZAMIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE ...
ŞU KİŞİLERİN AĞZINI BAĞLA BENİM İÇİN KÖTÜ SÖZLER SÖYLEYEMESİNLER DE. VE YANLARINA GİR İNŞALLAH ÇOK FAYDASI OLACAK.BANA HEP İYİ GELDİNOT:DULARI OKUYABİLİYORUM AMA YAZAMIYORUM.BİLEN BİR ARKADAŞIM VARSA ŞU YUKARIDA YAZMIŞ OLDUĞUM DUAYI DÜZELTİVERSİN LÜTFEN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.