hepimizin sıkıntısı var...allah kabul eder inşallah...
sıkıntılı olanlara 1 00 fatiha okuyorum....
(32 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Fettan kardesim okunmus 100 tane Fatiham var seninkine katiyorum kimin ne sıkıntısı var ise Rabbim vesile yapsin insallah...Rabbim bizleri darda koyma..bizleri sevginle kucakla....Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun canim kardesim. mevlam cumlemizin sikintilarini gidersin. allaha emanet ol. aimn amin amin
allah razı olsun kardeşlerim benim yok okunmuş fatiham amiiiiiiin diyorum gönülden allah kabul etsin tez zamanda dileklerimizi kabul sıkıntılarımızı yok eder inşallah amiiiiiiiinnnn (benimde en tez zamanda dualarımı kabul etsin inşallah amiiiiin)
amiiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN. ALLAHIM SEN HİÇ BİRİMİZİ DARDA KOYMA. SIKINTILARIMIZA DERMAN GÖSTER. AMİN. ALLAH SİZLERDEN RAZIOLSUN.
Bende istirahate çekilmeden 21 Fatiha okuyacağım.Rabbim kabul etsin.Tüm kullarına afiyetler,hayırlar nasip etsin.Amin.
allah hepinizden razi olsun kardeslerim.. allah kabul etsin
allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık kardeşim
Allah razı olsun...Rabbim yar ve yardımcın olsun...
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bende 10 fatiha okuyup hepimiz için amin diycemm amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Allah razı olsun..ağzına yüreğine sağlık kardeş.. kabuldur inşallah..
AMİN ALLAH RAZI OLSUN CÜMLEMİZDEN.SAOL KARDEŞİM.RABBİM BİZLERİN GÖNÜLLERİNE NUR OLARAK YAĞDIRSIN İNSALLAH O OKUDUĞUN GÜZEL FATİHA-İ ŞERİFLERİ.AMİN.
AMİN.ALLAH KABUL ETSİN.ALLAH RAZI OLSUN
allah razi olsun..ettigin dulara sana yoldas olsun..
CAN DOSTLARIM SAĞOLUN BUGÜN BEN OKUYAMIYORUM KENDİMİ EKSİK HİSSEDİYORUM AMA ALLAHIM BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN DUA DOSTLARIMI ÖNÜME ÇIKARDI BİLİYORUM Kİ DUALARINIZDAYIM İÇİM RAHAT İLK FIRSATTA BENDE EDECEPİM İNŞALLAH AMİN DİYORUM SEVGİYLE DUALARLA KALIN İNŞALLAHRABBİM GÖNLÜNÜZDEKİLERİ VERSİN İNŞALLAH
allah razı olsun sizden çok ihtiyacım var can dostum allah razı olsun senden
inanaın bugün çok sıkıntıdayım .Allah senden razı olsun senin sıkıntıların varsa biter inşallah ve günün hep aydınlık olsun.inşallah içime farahlık verir amin amin amin
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM CÜMLEMİZİN NE SIKINTISI VARSA GİDERSİN AMİN AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN RABBİM CÜMLEMİZİN NE SIKINTISI VARSA GİDERSİN AMİN
allah razı olsun fettan kardeşim rabbim sizin sınavınızda kolaylıklar nasip eder inşallah amin..
allah razı olsun gercekten ıhtıyacım vardı rabbım yar ve yardımcın oslun
Fettan kardeşim beni unutma..Allah razı olsun ve kabul etsin..
allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık kardeşim.
amin ... allah razı olsun
AMIN YUREGINE SAGLIK KARDESIM ALLAH KABUL ETSIN
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞLER AĞIZLARINIZA , YÜREKLERİNİZE SAĞLIK BİZLERİN SIKINTILARI DERTLERİNİN MİSLİNCE ALLAH SİZE FERAHLIKLAR GÜZELLİKLER VERSİN AMİNNN.
inşallah dualarında bizleride unutmazsınız rabbim hatırlatsın 10 fatiha bende sizler için okuycam rabbim sesimizi duyup sıkıntılarımızdan bizi feraha eriştir hakkımızda hayırlar ver hayırlı kapılar aç bizlere
amin allah razı olsun kardeşim
Allah razı olsun yüreğine sağlık
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.