merhabalar öncelikle herkese sevgiler..beni bi konuda içimi rahatsız eden bir hususta yorumlarınızla aydınlatır mısınız?
ben bu sitede yeniyim ve incelerken buna rastladım; giden sevgili geri dönsün diyerek 21 besmelenin 63 gün boyunca okunup ve ardından Allah'ım (sevgilinin adı) kulunun senden sonra bana tapmasını ve hayırlısı ile birlikte bana geri dönmesini diliyorum, deniyormuş ardından resmine üfleniyormuş..
bu ne kadar olasıdır..?yani Allah'tan sonra bana tapsın kelimesi çok yanlış geldi bana ve rahatsız etti böyle bi dua olabilir mi sakıncalı değil mi?lütfen bir yol gösterin..tekrar sevgiler.
[kapalı]
acil soru
(4 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
evet, bu sitenin en buyuk taleplileri sevgilisinden ayrilanlar.. malesef bazen oyle kufre girecek kelimelerde kullanabiliyorlar.. Allah affetsin deyip butun arkadaslarimiz icin dua ediyoruz.. mevlananin dedigi gibi '' kim olursan ol yinegel.. bu kapi umitsizlik kapasi degildir''.. Allah bilerek veya bilmerek isledigimiz butun gunahlarimizi affetsin.. Amin
18 yıl önce gönderildi # -
bana görede yanlıştır bana tapsın denmesii ama burdaki arkdaşların çoğunun canı çok yanıyoo ondan böle dualarda bulunuyolar diye düşünüyorm
18 yıl önce gönderildi # -
Allah'tan herşeyin hayırlısını istemek en doğrusudur
bu konuyu burayı ziyaret eden kişileri yanlış yönlendirmemek adına kilitliyorum18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.