1 yasin
1vakıa
1 mülk
1 kenz-ül arş
1esmaül hüsna
1 abdülkadir geylani efendimizin duası
3 salaten tüncina
3salat-ı tefriciye
1 hızır aleyhisselam'ın virdi
2 hacet duası
1 ayet-el kürsi
3 ihlas
1 fatiha
50 sübhanallahi ve bi hamdihi
sitedeki tüm kardeşlerime hediyem buyrun amin diyin ne dileğiniz varsa rabbim kabul eylesin inşallah amin amin amin..
SALI HEDİYELERİM KABUL BUYURURMUSUNUZ?handan
(47 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ve bi hamdihi...
Allah kabul etsin kardeşim amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah bin kere razı olsun.senden ablacım ne kadar güzel bir yüreğin var.allah seninde ne muradın varsa versin.aminnn aminnn aminnn.inş.allahım kabul etsin.amin
18 yıl önce gönderildi # -
handan cnaım allah kabul etsın cnaım yaaa sen varya bı meleksın dua dastum aallah razı olsun dualrını dıleklerını kabul etsınnn
allah razı olsun.mevlam kabul etsin insallah.
allah razıolsun rabbim duaların yüzü suyuhürmetine bize ve tüm müslüman alemindeki müslüman kardeşlerimize yardım eylesin açları doyursun güzel rabbim sen müslüman kardeşlerimi zalimlarin şerinden koru amin.
allah razıolsun rabbim duaların yüzü suyuhürmetine bize ve tüm müslüman alemindeki müslüman kardeşlerimize yardım eylesin açları doyursun güzel rabbim sen müslüman kardeşlerimi zalimlarin şerinden koru amin.
allahrazı olsun mevlam kabul etsin amınn
Allah razı olsun Handan ablacım. Allah kabul etsin. Amin.
3İhlas gönlünüze ferahlık versin.
Selam ve dualarımla.18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasıril hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi ve ala alihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.
Bende senin icin bu Salavat-i serifi okuyorum 7 kez Rabbim muradini versin.Amin.
Allah razi olsun bizler icin okudugun o miskkolkulu dualarindan.18 yıl önce gönderildi # -
handancım allah binlerce kez razı olsunnn ağzına yüreğine sağlık
ALLAH RAZI OLSUN HANDAN ALLAH KABUL ETSİN OKUDUGUN DUALARIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZ KBUL OLUR İNŞALLAH
AMİİİİİİNNNN
HANDANCIM ALLAH SENİNDE NE SIKINTINSA VRSA TEZ ZAMANDA MEVLAM GİDERSİN AMİİİİİİİNNN18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin
Rabbim umduklarına nail eylesin ,korktuklarından emin kılsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN.
handanım ... dostsun ... kardeşsin ...
sitede gezindim her tarafta sitem yazıları
nedne dedim artık dualar okunmuyor
bi baktım seni gördüm ...
Allah razı olsun
MEVLAM NE DİLİYORSAN HEMEN ŞİMDİ UMMADIĞIN HAYIR KAPILARI MUCİZE KAPILARI SUNSUN SANA
DUALARINDA OLMAK ÇOOOK GÜZEL
3 İHLAS 1 FATİHAM SANA AMİN18 yıl önce gönderildi # -
handan kardeşim allah bin kere razı olsun o güzel yüreğine,diline sağlık.dilerim rabbim nu okuduğun duaların yüzü suyu hürmetine rabbim gönlündekini tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.amin
handan ablam allah razi olsun. ne muradin varsa versin. benim istegim belli, bugun su mutlu haberi bi alim, dunyalar benim olur. mevlam hakkimizda hayirlisini versin. selametle kal
Allah razı olsun amin amin amin
3kere=Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Zel-arşil-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fea-alün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechikel-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretikel-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetikelleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!)
ALLAH RAZI OLSUN:aminnnn
MERVEM CANIM MELEĞİM BENİM RABBİM MÜJDELİ HABERLER ULAŞTIRSIN SANA O TEMİZ YÜREĞİN GİBİ TEMİZ İNSANLAR TEMİZ BİR EŞ NASİP ETSİN SANA DUALARINDAN EKSİK OLMAMAK ÜMİDİ İLE...
ASMN CEYLAN KEVSER ALLAH RAZI OLSUN
HZNLYM SEDAM SELİN 44 TURKUGOZ RABBİM TEZ VAKİTTE GÖNÜLLERİNİZDEKİ MURATLARINIZI MELEKLERİYLE YOLLASIN SİZE AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Amin Handan kardeş...Bende dualarından nasiplenmek istedim.Allah razı olsun.Umarım Rabbimde senin gönlünde ne muradın varsa tez vakitte gerçekleştirsin hayırlısıyla inşallah.
handaaan bu gün haykırmak istiyorum herkesee
S E N İ S E V İ Y O R U M =)
GÜZEL KARDEŞİM ELİFİM RABBİM AMİN DİYEN DİLLERİNİZDEN RAZI OLSUN BEN SENİ OKUMA LİSTEME EKLEDİM CANIM KARDEŞİM RABBİM GÖNÜLLERİNİZDEKİ SIKINTILARINIZI HALAK ETSİN İNŞALLAH AMİN..
allah kabul esin.inşallah bende nasiplenirim.AMİN
OZGUL KARDEŞİM EŞİNİZE SÜREKLİ DUA EDİYORUM RABBİM SABRINIZI ARTIRSIN İNŞALLAH
MERVEM MELEĞİM BENİM BENDE SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMM ÖZ KARDEŞİM GİBİ İNAN (ÖZ KARDEŞİMİMN ADIDA MERVE) RABBİME EMANET OL GÜZELİM BENİM ....DUAMDASIN HER DAİM...18 yıl önce gönderildi # -
aaa çok sevindim =)
bu mutlulukla sana bir yasin hediyem olsun inşallah
ama eve gidince =)
az çok biliyorum ama Rabbimden dilemem için özel bi dileğin var mı ?18 yıl önce gönderildi # -
DEKİ RABBİME TÜM DUA KARDEŞLERİMİN SIKINTISI OLAN HASTALIĞI OLAN SEVDİĞİNE KAVUŞAMAYAN EŞİNDEN SIKINTISI OLAN EVLENMEK İSTEYİP EVLENEMEYEN KARDEŞLERİM İÇİN DE O GÜZEL AĞZINDAN EDİLEN TÜM DUALAR KABUL OLUR İNŞALLAH MERVEM MELEĞİM ALLAHIM BİNLERCE KERE RAZI OLSUN SENDEN GAM KEDER GÖSTERMESİN RABBİM SANA AMİN AMİN AMİN..
amiiin =)
düğününe geleceğim =)18 yıl önce gönderildi # -
SÖZMÜ:)
sözzz ...
inşallaaaaaah18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.