nerdesin??
Recayi abim nerdesin ??
(46 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ne haber yelizcik??? durumlar nasil?
18 yıl önce gönderildi # -
abim cok güzel rüyalar gördüm gece yaa. rüya tabiri cok güzel diyor.
Cok mutlu uyandim sabah. Dualarim kabul oluyor sanirim.18 yıl önce gönderildi # -
insaah yelizcim.. Allah yardimcin olsun.. ne muradin varsa gercek olur insallah.. ne gordun ruyanda??
insallah. hmm ailem ve ben yagmur altindaydik. yagmur da baya siddetli yagiyordu. ve deniz gördüm.
senin de ne muradin varsa versin abim.18 yıl önce gönderildi # -
amin.. iyi ya gayet.. yagmur rahmettir.. denizde arzularin gerceklesecegine isarettir.. hayirlisi insallah... sevindim
hayirlisi abim. sen nasilsin peki, istersen kanrevanin tefriciyesine yardim ediyim sana?
ya 350 tane felan kaldi.. 2 gundur cok hastaydim.. grip felan.. bogazim agriyordu, okuyamadim.. zahmet olmazsa alabilirsin biraz.. bende iyiyim elhamdulillah.. senden iyi haverler dutunca daha cok sevindim.. Allah yardimcin olsun her daim
senin de. gecmis olsun bu arada. tamam ben 50 tane fatiha okumam lazim sonra da okuyabildigim kadar okurum. burdan sana yazarim ne kadar okudugumu ok.
ok.. tesekurler yelizcik.. Allah razi olsun
recayi abi simdilik 40 tane okudum. cocuklar uyandi sonra yine okurum. allahim dualarimizi kabul etsin.
allah razi olsun kardesim.. selametle
abicim 60 tane daha okudum 100 etti. sen okuyabildin mi?
devam ediyim mi?18 yıl önce gönderildi # -
tamamm. yelizcim.. Allah razi olsun.. gerisini bem hallederim.. cok az kaldi.. Allah ne muradin varsa gerceklestirsin.. amin
amin senin de abicim.
amin
abim nerelerdesin yine? bunalima girdim gece gece yardim et...
noldu ya?? hayirdir??
ben annemi cok özlüyorum yaaa. anam sarkisini dinlerken kendimi kaybetmisim iki gözüm iki cesme su an. garip annem gecen gün msn de web cam actim agladi ve gitti.
allahim en kisa zamanda anneme kavusturur insallah..18 yıl önce gönderildi # -
hayat gercekten cok zor Yelizcim.. Bende su anda ailemden uzak bir yerdeyim.. ama her zorlukta bizi Allaha yakinlastiran bir yol vardir.. biz zaten dunyada bulunmamiz yonuyle gurbetteyiz.. yani asil vatanimiz ahiret.. bizde her insan gibi gecici bir sure burda durup gorevimiz bittikten sonra asil olan vatanimiza donecegiz. Allah sabirlar versin kardesim.. Yani Allahin her halimizi gorup, musahade ettigini dusunursek yanliz olmadigimizi anlariz.. nerde olursak olalim, Allah cc. her zaman , her an, her daim bizimle beraberdir.. Allah cc. gibi bir dostumuz oldugu icin sukretmeliyiz.. Allah acilarini kisa zamanda yatistirir insallah.. Aminn
Allah Ümmeti Muhamedin yardımcısı olsun!
Böyle birbirlerine yardımcı olan Dostlardanda Rabbim razı olsun...
Amin..Amin..Amin...
amin insallah abicim. cok haklisin. dünya yalan dünya. sen de bir an önce ailene kavusursun insallah. imdadima yetistin ya o bile yeter bana canim abim.
allah razi olsun yelizcim..
1-Ey yüce arsin sahibi,
2-Ey dos dogru sözün sahibi,
3-Ey yerli yerince yapilan fazl-ü kerem sahibi,
4-Ey kis kivrak yakalayan siddetli azap sahibi,
5-Ey vaad ve tehdit sahibi,
6-Ey uzak olmayan yakin,
7-Ey en fazla övgüye layik olan dost,
8-Ey herseyi mühadesi altinda tutan,
9-Ey kullarina hiçbir sekilde zulmedici olmayan,
10-Ey kuluna sah damarindan daha yakin olan,bize merhamet et. her daim yanimizda ol.. Amin
amin amin amin. allah razi olsun. ilac gibi geldi. aaa sizde saat farki da var yaa unutmusum. iyi burda böyle arada bir görüsebiliyoruz ona ragmen :)
burda gunduz.. 3.20..bizede dua et kardesim.. allah mutlu ve mesut etsin seni..
amin cümlemizi. hepiniz icin dua ediyorum abicim. her an aklimda ve kalbimdesiniz.
allah kabul etsin
sohbetinize katılabilirmiyim gerçi recayi abi beni istemiyor saatli bomba diyor bana:)ama ben sizin dualarınızı istiyorum......abi bana dua okucaktın unutmadın dimi hani şu en ince ayrıntısına kadar bilidiğin dua:)
yok ya unuturmuyum.. dualarimdasin.. allah hakkinda hayirlisini tez zamanda nasip etsin insallah
ooo dun bana kızmıstınız msn cevırdın dıyeee ooo baıyorumda recaııı yelızz sızdeee masallahh
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.