arkadaşımız şuan mekkeden medineye yol alıyor slm aldım kendisinden sitedeki bütün dua dostlarımıza dua etmiş .içim içime sığmadı öyle güzel yerlerdeki şuan rabbim bizlerede nasip etsin inş.
allah dualarını kabul etsin inşallah bizlerde ona dua edelim bizleride rabbim unutturmasın o mübareke topraklarda amin amin amin
Necim Şuan Medineye gidiyor duacımız inş.
(54 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN NECİM KARDEŞİMDENDE SENDENDE GUL KARDEŞİM RABBİM ETTİĞİMİZ DUALARI YAPTIĞIMIZ İBADETLERİMİZİ KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN.. ALLAH RAZI OLSUN BİNLERCE KERE RAZI OLSUN AMİN..
18 yıl önce gönderildi # -
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
NE KADAR GÜZEL ALLAH'IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM SANA SÜKÜRLER OLSUN
çok sevindim, ALLAH IBADETIN KABUL ETSIN, ORALARIN NURUYLA NURLANIP DÖNSÜN INSA'ALLAH
INSA'ALLAH ikiniz beraber gitmeyi de nasip eder MEVLA GÜL kardesim :)
hayirli olsun, UMRESI KABUL HAYIRLARA VESILE OLSUN
KABE YI gÖRDÜGÜ ANDA BÜTÜN GÜNAHLARI SILINSI NE DUASI VARSA KABUL OLSUN INSA'ALLAH
basta sizin kavusmanizi
YOLU ACIK OLSUN
1 FATIHA 3 IHLAS ONA YOLDAS OLSUN
amin18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin.. Amin
AMİN İNSALLAH MEVLAM BİRBİRİMİZ İÇİN YAPTIĞIMIZ DUALARIMIZI KABUL EYLER İNSALLAH RABBİM İNSALLAH.AMİNNNNN.GÜZEL KALPLİ DOSTLAR İNSALLAHH.
allah razı olsun ben burdayım ama kalbim o mübarek yerlerde sanki allah için sevmek ne kadar güzelmiş. bana bunu öğretti rabbimin izniyle inş. dualrı kabul olur günahları aff olur bizleri unuttumasın mevlam arkadşımıza inş. allah sizlerdende razı olsun sağol arkadaşım
NECİM KARDEŞİM BENİM İÇİN YAZDIKLARIN ÇOK DUYGULANDIRDI.RABBİM İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.GÜL YÜZLÜ SEVGİLİLER SEVGİLİSNE BENDEN SELAM GÖTÜRÜRMÜSÜN.DEKİ ÜMMETİNDEN ÖZGÜL SENİ ÇOK SEVİYOR.ODA BU MÜBAREK TOPRAKLARA GELEBİLMEK İÇİN CAN ATIYOR.HEM VALLAHİ HEM BİLLAHİ ALLAHIMIN BİRLİĞİNE VE SENİN ONUN KULU VE RESULUN OLDUĞUNA İNANIYOR.SEVGİYLE KAL.ALLAHIM HAYIRLISIYLA GİDİP GELMEK NASİP ETSİN
ALLAH ICIN SEVMEK ISTE BU
insan birbirini ALLAH yaklasabilmek için sevmeli
ne mutlu size
RABBIM hepimize bu niyet ile yasayan insanlarla e$ eylesin
amiiiin
ALLAH'IM bu duami, Necim abimle yollayip o mübarek topraklarda yapilan dualar arasina koy ne olur
selamlarimizi saygilarimizi yolla GÜL kardesim
ALLAH'a emanet olsun hepiniz18 yıl önce gönderildi # -
aaaaaaaaaa neeee guzl darısı bızım basımazaa allah kabul etsın dualrını
Allah yolunu acik etsin ..Allah cani gönülden o kutsal yerleri görmek isteyen herkese nasip etsin..ne muhtesem bir duygu....Rabbim ettigi dualari kabul buyursun...Bizlerdende selam iletin .....ne güzel ne mutlu bir haber....:-))
allah razı olsun inşallah
evet çok şükür selamlarınızı dualrınız iletiyorum inşallah hepimizin adına
efendimiz Muhammet Mustafa selam söylemesini istedim arkadaşlar herhalde hepiniz selam göndermek istersiniz diye düşündüm hakkınızı helal edin . inş. necim arkadaşımız can yoldaşımız bizleri unutmaz18 yıl önce gönderildi # -
Gül Allah senden razi olsun yemin ederimki aklima gelmemisti yani aklinla ve yüreginle bin yasa ..Güzeller güzeli kardesim ayyy cok duygulandim...Allah senden ve Necimdem razi olsun ..ne denirki baska ....Allah razi olsun.
unutmaaaaaaaz :)
kirik dökük perisan selamlarimizi utanarak yolluyoruz, gönül çantasina ekler Necim abi eminim...
ALLAH senden de Necim abiden de razi olsun18 yıl önce gönderildi # -
rabbim hepimizden razı olsun yüreğim sizlerle aynı yanmakta belki ruhen daha yorgunumdur daha acılıyımdır ama . tek bişi var Allah için yanabilmek hepinizi seviyorum sizde benden birisiniz bende çok duyguluyum dün o yola çıktığından beri mekkeden sonra medineye geçtiğinden beri bende çok yoğunum . selam gönderilmezmi ümmeti ümmeti ümmeti diye gözyaşlarına boğulan efendimize . allah yardımcımız olsun dünya ve ahirette inş. bizlerede nasip olurr.
Rabbim kabul etsin ve bizlerede nasip etsin o toprakları..
saol gül kardeşim sende çooook selam da mubarek topraklarda bizleride unutmasın orda edilen dualar geri çevrilmez allah kabul etsin ziyaretini selamlar inan bizi çoook mutlu etti.allah razı olsun allah kabul etsin ziyaretini amiiiiiiinn
Allah Razı Olsun Hepinizden.
"Allahım! Senden Sana edilen ve edilecek olan duaların ve isteklerin en
hayırlısını, başarıların, amellerin ve sevapların en hayırlısını istiyorum. Senden yaşamın ve ölümün en hayırlısını da istiyorum. Yâ Rabbi "
NE KADAR GÜZEL BİRŞEY ALLAH BİZE DE NASİP EDER İNŞALLAH KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM
allah kabul etsin inşallah herkeze allah nasip eder amin
Allahım! Senden Sana edilen ve edilecek olan duaların ve isteklerin en
hayırlısını, başarıların, amellerin ve sevapların en hayırlısını istiyorum. Senden yaşamın ve ölümün en hayırlısını da istiyorum. Yâ Rabbi kardeş dua dostu
Bizleride dualarından eksik etme inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
Allahım ne güzel bir haber bu:)
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.Necim kardeşimizin Allah yolunu açık etsin.18 yıl önce gönderildi # -
allah yolunu açık etsin inşallah o mekanlar hürmetine ne duası varsa kabul olsun bütün günahları silinsin kardeşimizin bizlere de o güzel ve kutsal mekanımızı görmeyi nasip etsin amin amin amin
allah kabul etsin rabbim yolunu acık etsin
allah kabul etsin. senden de allah razi olsun gül..
Rabbim hayırlısı ile varmayı,hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin.Rabbim haccını kabul etsin inşallah.Ne mutlu,bizdende selam olsun o mübarek topraklara.
Elhamdülillah ummadığımız yerlerden dua alıyoruz
ve inşallah rabbim ummadığı yerlerden güzellik nasib etsin kardeşimize18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH'IN SELAMI VE RAHMETI VEDE BEREKETI BUTUN MUSLUMANLARIN VEDE MUMINLERIN UZERINE OLSUN.VE SONSUZ SALATUS-SELAM PEYGAMBER EFENDIMIZE VE PAK OLAN EHLI BEYTINE VEDE BUTUN PEYGAMBERLERIMIZIN UZERINE OLSUN.
ARKADASLAR COK SUKUR RABBIME EVE YETISTIM.
MEKKEDE VE MEDINEDE COK GUZEL 2GUN GECIRDIM.
SIZIN ICIN BUTUN DAU DOSTLARIM ICIN KABEYI 7 DEFA TAVAF ETTIM VE 1YASINI SERIF OKUDUM SIZLER ICIN.RABBIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN DIYE.
ELLIMDEN GELDIGINCE ISIMLERI AKLIMA OLANINIZIN ISMI ILE DUA ETTIM.
VE BUTUN DUA DOSTLARIM ICIN DUA ETTIM.
RABBIM HAYIRLI DUALARINIZI KABUL ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
AYSE ABLAMA
GARIP GULE
ZERRIN'E(ZEZ)
MERVE
OZGUL ABLAM'A
VE KISACASI BUTUN DUA DOSTLARIM ICIN ELIMDEN GELDIGINCE DUA ETMEYE CALISTIM.
COCUGU HASTA OLANA SIFA VERSIN RABBIM.
ABISINE HAKSIZLIK YAPILANA HAKKINI ALSIN DIYE.
VE HER TURLU HAYIRLI DUALARINIZIN KABULU ICIN DUA ETTIM.
RABBIM HER DAIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
KISMETSE INSALLAH YARIN TURKIYEYE GELIYORUM.
HAKKINIZI HELAL EDIN ARKADASLAR.
MEVLAM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.