allah razı olsun.gönlümün muradı için diyerekte edersen sevnirim.
ARKADAŞLAR DUAMI ETTİM!LİSTEMDE İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN KENDİLERİNİ HATIRLATSINLA
(115 mesaj) (61 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
MERVE sen zaten listedesin :) hatta özel duanda sevmek ve sevilmek öyle değil mi:)
NURYÜZLÜM inşallah dediğin gibi dua edicem..
18 yıl önce gönderildi # -
rveyda arkadaşım siteye geçen hafta kayıt oldum fakat çok karışık halenki çözemedim lütfen benide ekler misin sıkıntım çok yüzüm gülmüyo ettiğimn dualarım burdaki dua arkadaşlarımın hepsine gelsin rabbim yardımcımız olsun inşallah
kardelen kardeşim listeye ekliyorum hemen seni..Rabbim kalbinin ve omzunun yükünü hafifletsin..maddi ve manevi tüm sıkıntılarını gidersin..seni çokça tevbe edip öokça temizlenenlerden kılsın..sen de benim için dua et inşallah..
tamam canım Allah razı olsun
rveyda kardeşim benide eklermisin
hayırlı bir eşim ve yuvamın olması için dua edermisin
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
rveyda kardeşim edeceğin dualarda beni de unutma...Orada sıkıntısı olan dua kardeşlerim için ben de duacıyım. Rabbim kabul eder İnşallah...varmısınız perşembeyi cumaya bağlayan gece herkes için toplu duaya aynı saatte başlamaya..Allah'ım izin verirse yatsı namazı sonrası 41 yasin hep bir yürekle...kabul edenler lütfedip isim bildirirlerse sevinirim....
ETMEZMİYİM CANIM KARDEŞİM TABİ EDERİM
1 YASİN OKUYCAM AKŞAM SANA DULARIMDASIN KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin.
Duaları okuyanın ve Amin diyenlerin yüreklerine sağlık. Rabbim iki cihanda af ve afiyet versin. İnşAllah.
3 İhlas
3 Fatiha okudum niyetlerin kabulüne vesile buyursun Yüce Mevlam.Selam ve dualarımla,
( BENDE YOKUMM :) :) )
KADRİYE dualardasın
CEMSEREY zaten listemdesin merak etme..
ELİT29 ne kadar sevinirim bir bilsen..Allah razı olsun..
TURKAN listede ve duamdasın inşallah
Allah razı olsun Rüveyda, Gönül muradının niyetiyle dualarımdasın.
listende yer vardır eminim,senin yüreğin geniştir bilirim! Rabbim bizi ayırmasın.Sadece bunun için dua et rveyda kardeş. ;)
dua dostu kardeşlerim...perşembe gecesi yatsı namazı sonrası için hep bir yürekle okuyacağımız 41 yasini şerif için adminimizden rica edelim bize bir yeşil bant açsın..bu sıkıntıda olan ve dünyada savaşın hüküm sürdüğü filistin ,çeçenistan ve diğer din kardeşlerimizinde sıkıntılarının bitmesi için olsun
feyzaaaammmmmmmm!!!!!!!!!1dostummmmmmmmmm!!!!!!!!!!!hoşgeldin bacıımm!!!evet..Rabbim bizi ayırmasın...sen yerini biliyorsun...dua eyle dostunaa bekliyorum..bundan sonra dularını buraya rapor edeceksin tmm mı:) öper koklarım seni kalbinden..
cemsereycim evet haklısın canım..inşallah dediğini yapalım..
Rabbim! Kalbimdeki bütün duaları sen biliyorsun, Rveydayı ne kadar çok sevdiğimi de biliyorsun, onun ruhaniyeti için ettiğim duaların hepsini sevgi'nin hatrına kabul buyur Ya Mucib.
Hepsini birkerede çıkarmış oldum Rvydacım kabulmudür:)rapor işini biraz düşünmem lazım estargon kal'a sı bre dilber aman:)18 yıl önce gönderildi # -
ya benide eklermisiniz bu dualara çok ihtiyacım varda nolur benide ekleyin..
feyzaaa!! şanlım benim..sen dua et de yeter ki.. fzk ekliyorum senide listeye..
ALLAH RAZI OLSUN BİZLERİDE UNUTMADIĞIN İÇİN BENİM İÇİN VE BENİM GİBİ EVLAT HASRETİ ÇEKENLER İÇİN HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA EVLAT DİLİYORUM....
Allah razı olsun. Allah bizim de tüm Ümmeti Muhammed'in de (S.A.V.) dualarını kabul etsin inşallah. Allah tez vakitte feraha çıkarsın seni ve tüm darda olanları. Benide listene eklersen sevinirim. Borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememiz için. Bir de ablamı eklersen Hayırlı bir evlat sahibi olması için . Allah razı olsun . Tüm dualara tüm kalbimle Amin.Yüreğine sağlık.
Rüveyda kardeşim Allah senden razı olsun listeye benide eklersen çok mutlu olucam.seni yormak iyi niyetini suistimal etmek istemem.eğer vaktin olursa hayırlı bi yuva eş için senden benim adıma dua etmeni isticem .ben hacer.şimdiden çok tşk ederim .
Allah razı olsun rveyda kardeş Allah ne muardın varsa versin ağzına yüreğine sağlık Rabbim yar ve yardımcın olsun
allah razı olsun rveyda kardeşim.sen de benim dualarımdasın.allahım yürğinden geçen tüm hayırlı muradlarını versin inşallah.amin...
rveyda kardesim benide ekler misin listene lütfen...
allah razi olsun ve tüm dualarini kabul buyursun. ne muradin varsa versin
rveydacım sevgili kardeşim inşirah ve yasin surelerini ve Esma-ül Hüsnayı senin için okuyacağım..ALLAH kabul etsin. Amin
yıldız25,yakamoz ve gamze19 kardeşlerim listeye ekliyorum sizi de..dularımda olacaksınız..lütfen sizler de benim için dua edin..
canım kardeşim çok sağol tabiki senin ve tüm dua dostları için dua ediyorum belki isimleri aklımda tutamaya bilirim ama inanın hep aklımdasınız .nedendir bilmiyorum burdaki tüm kardeşlerimi yürekten sevyor ve kendime çok yakın hissediyorum.
Allah razı olsun kardeşim..
sevgi teyzenizin dualartındasınız her zaman... allaha emanet olun benide dualarınızdan mahrum etmeyin olurmu:)))
sevgi teyze :) listemdesin sen de..benim için çok dua et..Rabbimin sıkıntımı gidermesi için..çok sevindim tanıştığımıza..hemen bir fatiha gönderdim sana..dualaşalım..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.