canımrabbim işinde kolaylık versin mazeretim var sakın alınma yoksa inan ederdim senin için
ŞİMDİ DE BENİM DUANIZA İHTİYACIM VAR****HANDAN***
(92 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
CANIMSIN SEVDAM BİLMEZMİYİM EDERSİN TABİKİ RABBİME HAMD OLSUNKİ SİZLERLE BULŞTURDU BENİ AKŞAM HER AKŞAM OLDUĞU GİBİ DUAMDASIN :)
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR,RABBİ TEMMİM BİL HAYR..RABBİM KOLAYLAŞTIR,ZORLAŞTIRMA.VE HAYIRLI BİR SONUCA ERDİR.RABBİM HERİŞİNİ,HER İŞMİZİ HAYIRLA SONA ERDİRSİN.AMİN.
rabbim razı olsun sizde benim ismen duamdasınız akşam okumamda rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah amin..
BİL MUKABELE KARDEŞİM.
TÜM BENİM İÇİN OKUYAN KARDEŞLERİME RABBİM BİNLERCE KERE RAZI OLSUN AKŞAM HEPİNİZ İÇİN TEK TEK OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN AMİN..
HANDAN KARDEŞİM RABBİM İŞLERİNİZİ KOLAY ETSİN HAKKINIZDA NEYSE HAYIRLISI ONU VERSİN RABBİM İKİ CİHANDADA YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
SAĞOL ÖZGÜR KARDEŞİM RABBİMİN RAZI OLDUĞU SEVDİĞİ KULLARINDAN OLASINIZ İNŞALLAH ÖZGÜR KARDEŞİM İSMEN DUAMDASIN RABBİM İZİN VERDİĞİ NASİP ETTİĞİ MÜDDETÇE..DUA İLE..
SAĞOL ALAH RAZI OLSUN HANDAN İNAN ÇOK MEMNUN OLDUM RABBİM SENİN TÜM KALBİNİN VE YÜREĞİNİN GÜZELLİKLERİNİ TEZ ZAMANDA VERSİN
HANDAN KARDESIM CANIM BENIM SIMDI BURDA SABAH NAMAZI ICIN HAZIRLANICAM VE SENIN ICIN DU EDICEM NAMAZDAN SONRA ALLAH BUYUKTUR DUALARIMIZI KABUL EDECEKTIR SEN BIZLERE HER ZAMAN DUA ETTIN ODA SENI ODULLENDIRSIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH CANIM ALLAH SENINLE OLSUN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH BUNU YUREKTEN SOYLUYORUM KALBINI FERAH TUT DUALARIMDASIN
rabbim eksikliğinizi göstermesin hamd olsun sizler varsınız dualarınız var rabbim el açtığınız tüm dualarınızı kabul etsin inşallah sizde her akşam duamdasınız..
HANDAN KARDEŞİM RABBİM YÜREĞİNDEKİ TÜM DİLEKLERİNİ KAABUL ETSİN HEP DUALARIMDASIN ZATEN
ne büyük bir muttluluk rabbim razı olsun cümlenizden inşallah amin...dualara devam..
CANIM KARDEŞİM HANDANCIM YÜREĞİN ÖYLE GÜZEL Kİ ALLAHIM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN RIZK KAPILARINI SİZE AÇSIN RABBİM HER İŞİNİZİ RAST GETİRSİN KÖTÜDEN KORUSUN ALLAHIM
KORKTUKLARINIZDAN EMİN KILSIN NAMERTLERLE KARŞILAŞTIRMASIN BUGÜN DUA DOSTLARIMA 100 BESMELE 100 ESTAĞFİRULLAH 100 YA VEDÜT 100 YA KERİM 100 YA NAFİ VE FATİHALAR ÇEKTİM HEDİYEM OLSUN İŞİNİZ HAYIRLISIYLA RAST GELSİN İNŞALLAH AMİN18 yıl önce gönderildi # -
handanemrucum allah hayırlısını versin hakkında inşallah yeni işinde çooooook başarılı olursun mevlam sayesinde...amiiiiiiin inşallah amiiiiin
ebru muhtacım asmn ne güzel okuyunca çok mutlu oldum güzel yazılarınız duygulandırdı beni rabbim eksikliğinizi göstermesin sizde her akşam ismen tek tek benim duamdasınız rabbimin razı olduğu sevdiği kullardan olasınız inşallah amin..
allah razı olsun rabbim darda koymasın ablamı inşallah amin.
sağol kardeşlerin engüzeli öpücem akşam seni ...dua ile..
7 Fatiha
100 YA FETTAH
10 LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM
3 AYETEL KÜRSİ
1 AMENERRASULÜ
33 HASBÜNALLAHI VE NİĞMEL VEKİL
RABBİM TEZ ZAMANDA SIKINTINI GİDERSİN HANDANCIM
AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
Dua dua eller karıncalanmış
Yıldızlar avuçta gök parçalanmış
Gözyaşı bir tarla hep yoncalanmış........Dualardasın dost...
Canım kardeşim gücümün yettigi kadar gece okuycam Rabbim rahmetiyle sarıp sarmalasın seni yüzünü güldürsün tez zamanda amin amin amin..
20 ihlas
20 kevser...allah kabul etsin...18 yıl önce gönderildi # -
dualarımdasın handan kardeşim her zaman içini ferah tut lütfen yaptığın onca iyilik var bizlere onlar sana yardımcı olucak bizlerde tabi ki seninle ve dualarda olucaz allaha emanet ol 11 ihlas gönderiyorum kalbine
rabbim hayırlara çevirsin işinizi 3 fatiha okudum allah kabul etsin
ALLHIM HEPİNİZDEN BİNLERCE KERE RAZI OLSUN RABBİM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN.. AMİN AMİN.....
Ben sana dua etmekte deil buraya yazmakta geç kaldım sadece.Yoksa hep aklımdasın.
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN ANNECİĞİNİN RUHUNA VE SANA HER DAİM DUACIYIM ÖPÜYORUM SENİ GÖNLÜNDEN DUALARIMLA:)
msn de ki nickine bayıldım bayıldımm:)
HANGİSİ?:)))
HANDAN kARDEŞİM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,
RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN...
3 FATİHA İLE...
RABBİMİZİN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN...18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.