amin amin amin allahım razı olsun yüreğindekileri gerçek etsin dualarınızla ayaktayım rabbim yar ve yardımcınız olsun sağolun amin
@ @besmele hatiminin duasıdır rabbim kabul etsin işaalah*nozgen@@
(57 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah hepinizden razı olsun allahım tüm dua dostlarımın istek ve ihtiyaçlarını gidersin
18 yıl önce gönderildi # -
rabbim bu yapılan hatimin vede duanın ve amin diyenlerin yüzüsuyu hürmetine işaalah kabul etmiştir*
hocam rabbim gani gani razı olsun sizden tüm amin diyen kardeşlerimin dertlerine devalar hastalıklarına şifalar borçlarına edalar nasip etsin rabbim amin amin amin
sağol handan kardeşim allah razı olsun işaalah dilediğin gibi olsun herşey rabbim yapılan hatimi kabul etmiştir*saygı veselam ile allaha emanet ol handan*
hocam sizde allahıma emanet olun (haddimi aşmış olmaz isem) dualarınıza muhtacım hocam benide duanızdan eksik etmeyin hocam
amin allah kabul etsin
ESTAĞFURULLAH HANDAN NEDEMEK HER ZAMAN DUALARIMDASINIZ RABBİM BANA HER NEFES ALIP VERDİĞİM MÜDETÇE OKUMAYA ÇALIŞÇAM RABBİM SON NEFES DAHİL İSLAM ÜZERE YAŞAMAYI NASİP ETSİN **SAYGI VESELAM İLE**
SAĞOL FUNDA KARDEŞİM EMEKLERE VEDE OKUMUŞ OLDUKLARINA RABBİM KATINDA BU HATİMİ KABUL BUYURSUN ALLAH RAZI OLSUN *SAYGI VESELAM İLE*
ALLAH KABUL ETSİN.NOZGEN ABİ BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN GERÇEKTEN İHTİYACIM VAR YOKSA ÇIKTIĞIM DEPRESYONA YENİDEN GİİRİCEM DUALARLA SİFA BULDUM RABBİM GÖNLÜMEDE GÖNÜL YARAMADA ŞİFA VERSİN İNSALLAH.BENİM DURUMUM BİRAZ FARKLI OLDUĞU İÇİN BU KADAR ÜSTÜNE GİDİYORUM SANIRIM OLAYLARIN.SELAM VE DUA İLE ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN.RABBİM DUALARINIZI KABUL ETSİN.
Allah razı olsun Necati abicim. Allah (c.c.) kabul etsin. Amin Amin Amin.
AMİN EDELİM NURYÜZLÜ KARDEŞİM NEDEN ETMEYELİM RABBİM TÜM MADDİ VEMANAVİ SIKINTILARINDAN TEZ VAKİTTE SENİN KALBİNİ VE GÖNLÜNÜ FERAHA ÇIKARSIN AMİN* SAYGI VE SELAM İLE**
SAĞOL TURKAN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TÜM DUALARIMIZI VEDE OKUNAN HATİMLERİ KABUL ETSİN AMİN*SAYGI VE SELAM İLE*
SAOLUN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.GÖNÜLLERİNZE GÖRE VERSİN İNSALLAH.İYİKİ BURDAYIM ALLAHIM İYİKİ.SANA ÇOK SÜKÜR.YA RABBB.ÇOK DUYGULANDIM...:(
ESTAĞFURULLAĞ NURYÜZLÜ KARDEŞİM NEDEMEK RABBİM KERİMDİR TÜM DERTLER VE TSALARA İŞAALAH ANCAK ODUR ÇARE KULLAR ANCAK VESİLE OLUR RABBİM BİZLERİ FANİ VE EBEDİ HAYATIMIZDA DA DUASIZ BIRAKMASIN *ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM*
amin amin amin Allah kabul etsin.
amin abicim allah kabul etsin amin allah razı olsum
AMİNNN AMİİİİİİN
AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK RABBİM KABUL ETSİN. AMİİİİİİN DİYEN KULLARIN DUASINIDA KABUL ETSİN...
ALLAH RAZI OLSUN..18 yıl önce gönderildi # -
amin ağzına yüreğine sağlık nozgencim
amin abicim amin milyonkere amin
amin amin..allah size sağlık sıhhat versin...
DUALARINIZDA HER DAİM OLMAK DİLEĞİMDİR
amin nozgen kardeşim,ağzınıza,dilinize,yüreğinize sağlık.rabbim inşallah tez vakitte kabul eder.aminnnnnnnnnn
SAĞOL MAVERA KARDEŞİM HEP BİRLİKTE İŞAALAH
HZNLYM KARDEŞİM ALLAHIM SİZLERDENDE RAZI OLSUN SAYGI VE SELAM İLE
Hocan Allahım sonsuz razı olsun sizden
Güzellikleri iyilikleri daim eylesinAmin Amin Ecmain
amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.