kalbinizde ne varsa rabbim size onu versin siz salavatlar getireceğim bu akşam okuyabildiğim kadar slavat okuyacağım rabbim kabul eylesin salavatlar yüzüz suyu hürmetine günahlarımıız affeylesin bizzi dünya sıkıntılarından kurtarsın hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın
bu akşamdan salavat getirmeye başlıyorum sizlerin istekleri için(sevda)
(39 mesaj) (35 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sevda allah razı olsun senden. allah ne muradın varsa versin benim adımı da anarsan. sıkıntımı allah biliyor zaten.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun sevdacım. Benim ve ailemin sıkıntıları için dua edersen sevinirim
ALLAH RAZI OLSUN SEVDA BEN MERVE BENİDE DUANA KATARSAN ÇOK SEVİNİRİM ......
sevda kardeşim sen benim gönlümdekini biliyorsun onun iiçin dua edersen çok sevinirim akşam sende benim duamdasın ...allah razı olsun..
tamma kardeşelrim hepinize edeceğim
allah razı olsun sevdacım bende ölmüşlerimiz için okudum allah kabul etsin amin deyin lütfen.......canım ben sağlık istiyorum allah benim gönlümdekini hayırlara çıkarsın inşallah sevdiğim kişiyi babama anneme allah sağlıklı uzun ömürler versin amin
SEVDACIM BU YARALI CEYLANI DA UNUTMA SENDE DUALARIMDASIN ESIMLE HALA GORUSMUYORUZ BIR BELIRSIZIK VAR VE BU BENI COK ACITIYO DILEGIM COK PISMAN OLMASIDIR AMIN LEMAN
sevda Allah razı olsun ve kabul etsin..beni de unutma olur mu..
leman kardeşim ben senin sıkıntının bu olduğunu bilmiyordum..içim öyle acıdı ki..Rabbim sıkıntını gidersin..dua eyle..18 yıl önce gönderildi # -
tammam canlarım hepinize edicem
sevda kardeşim. allah dualarını kabul etsin. hepimizin hepimize duası inşallah kabul olur. 10 ihlas
10 fatiha gönderiyorum.18 yıl önce gönderildi # -
SEVDA KARDEŞ , BANA DA GÖNLÜMDEKİLERİN HAYIRLI OLMASI İÇİN DUA EDERMİSİN? ALLAH RAZI OLSUN ...
Allah(c.c.) ebeden ve daimen razı olsun.İnşaAllah. Allah kabul etsin. Amin.
SEVDA canım benim duaarına benide eklermisin. Rabbimin güzellikleri seninle olsun.
7 ayetl kürsi o güzel gönlüne:)18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun
Allah razı olsun duaların kabul olsun inşaallah senin ve tüm dua dostlarının.
RABBİM RAZI OLSUN VE KABUL BUYURSUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canim kardesim allah razi olsun. benim dilegim istegim su fani dunyada kocamam en kisa zamanda kavusup kendi yuvami kurmak mevlam cumlesiynen nasib eylesin. allah yar ve yardimcin olsun
saol kardeşim benim istedgim belli inşallah tez zamanda olur yada sogurum bu acı çemek çok kötü bişeee=( allah kabul etsin
ALLAH simdiden kabul etsin benimde diger arkadaslarim gibi aci cekiyorum sevdigimin geri gelmesi icin benide dualarina katarsan sevinirim
Sevda Allah senden razı olsun. Yüce Rabbim ne muradın varsa versin. Dualarında banada yer verirmisin. Allah kabul etsin. AMİN.
allah kabul etsin ..benide unutma olurmu??:(
allah razı olsun rabbim seni darda bırakmasın inşallah...
allah razi olsun.. amin...
Allah kabul etsin kardesim Allah razi olsun dualarina bizlerin isminide katarmisin
ALLAH KABUL ETSIN KARDESIM
RABBIM RAZI OLSUN
ALLAH DUALARINI KABUL ETSIN18 yıl önce gönderildi # -
sevda kardeşim allah razı olsun senden.benim adımıda anarsan dualarında çok mutlu olurum.inşallah rabbim hepimizin gönlündekini tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder.amin
sevda alah razı olsunnn gonlune saglık
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammediv ve ala ali seyyidina Muhammed. Salaten tüncina biha min cemiil ehvali vel afaat. Ve takdilena biha cemi’al hacat. Ve tutahhiruna biha min cemiis seyyiat. Ve terfeuna biha aledderacat. Ve tübelliğuna biha eksal’ğayat, min cemiylhayrati fil hayati ve badel memat. Hasbünallahi ve nimel vekil, Hasbünallahi ve nimel vekil, Hasbünallahü ve nimel vekil, nimel mevla ve nimen nasir."
Amin.Senin icin okudum .Rabbim kabul buyursun .Amin.
Allah cumlenızden razı olsun Allah kabul etsin.Amin amin amın
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.