Bismillahirrahmanirrahim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed
Allah'ım
yeryüzünün doğusundan batısına kadar bütün müslümanlara
ve bütün insanlığa rahmet et
insanlığı içinde bulunduğu bütün sıkıntılardan rahmetin ve kereminle kurtar
Ya Rabbi
alemlere rahmet olarak gönderdiğin son peygamber(s.a.s.) hürmetine
bütün insanlığa rahmetini ulaştır
ve dua dostlarımıza da rahmet et
yaşlılarımıza,gençlerimize,borçlularımıza,işsizlerimize,ayrılarımıza,bekarlarımıza, hastalarımıza,evlilerimize,yalnızlarımıza,küslerimize,kırgınlarımıza,çaresizlerimize
ummadıkları yerlerden yardımlarla yardım et
dualarımızı katında makbul kıl
bizi duasız bırakma
dua kapısını yüzümüze kapama
bizi kapından kovma
rahmetin hakkı için ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
ya Rabbelalemiyn
dua saatinde dua dostluğu duası(cihan)
(29 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin allah razı olsun allah kabul etsin
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin amin amin amin
Amin.
Ya Rabb kapındayız kimsesisiz sen kabul eyle.
amina amin amin canim kardesim diline eline yuregine saglik. allah razi ve memnun olsun. mevlam gonlune gore versin
amın kardesım gonlunce olsun hersey ınsallah leman
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
En karanlık anlarda ve en tenha yerlerde dahi hep kullarının yanında bulunan gariblerin enîsi ve çaresizlerin çaresi Mevlâ-yı Müteâl’e kâinatın zerreleri adedince hamdediyor; Peygamber Efendimiz’e, Ehl-i beytine ve ashabına, hepsinin hasenâtı sayısınca salât ü selam gönderiyor ve bir defa daha reca hisleriyle ellerimi kaldırıyorum:
Allahım, Sen her şeyi yaratan yegâne Hâlıksın, benim sahibim ve yaratıcım da Sensin. Bütün mahlukatını rahmetinin tecellileriyle payidar eylediğin gibi bana da merhamet buyur. Ey engin rahmet sahibi ve yegâne merhametli Rabbim!.. Sen her şeyi ihata eden ilminle benim hata ve günahlarımı bilirsin; ne ki, aynı zaman da Sen rahmeti bütün varlığı kuşatan Rahman ü Rahîmsin. Bağışla günahlarımı, affet hatalarımı, kabul buyur tevbemi ve yakarışlarımı...
Ey kullarını istiğfara sevk eden, sonra da onların tevbeleri kabul buyuran Tevvâb u Rahîm. İşte âsi kulun, günahlarımın ağırlığından iki büklüm haldeyim. Onca kaçkınlıktan sonra bir kere daha Sana döndüm ve bağışlanma diliyorum. Sen perişanlığımı biliyorsun, halimi her an görüyorsun, sürekli yanımda hâzır bulunuyorsun. Ey her günahı yarlığayan Gafûr.. ey hilm ile muamele eden Halîm.. çok şefkatli Raûf.. kendisinden yardım talep edilebilecek yegâne zat Sensin ve ancak Sana tevekkül edilir. Ne olur, göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan daha az bir süre için de olsa beni nefsime bırakma.
Ey kendisine yönelip dua edenlerin sesini mutlaka işiten, çağrılarına cevap veren.. ey dergahına sığınıp bir nidâda bulunanlara mutlaka icabet eden Rabbim!.. Şimdiye kadar kim bilir kaç kere dua ettim, Sen hemen niyazlarıma icabette bulundun. Bir fısıltıyla ya da iç seslenişle sana yöneldiğim anlarda dahi beni karşılıksız bırakmadın, lutfunla mukabele ettin. Şimdi bir kere daha Senden dileniyorum: Bendeni ünsünle rızıklandır; gönlüme mehafetini duyur.. ve benim için, dostuna şefkatle davranan, onu hep iyiliklere boğan ve asla yalnız koymayan bir komşu ol.
Ellerimi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, âline ve ashabına bir kere daha salât ü selam ediyor, iki salât ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların reddolunmayacağı ümidiyle dualarımın kabulunü bekliyorum, Rabbim!
Sen kabul eyle Rabbim. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN AMİN
AMİN
TÜM BU GÜZELLİKLERE KATIKSIZ AMİNDEN YÜREKTEN AMİNDEN BAŞKA NE DENİR Kİ AMİİİİİİİİİİİNN
AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK BAŞLATAN VE ARDINDAN YÜRÜYENLER ALLAHIM RAZI OLSUN SİZDEN NE DİLİYORSANIZ ÖNÜNÜZE GELSİN İNŞALLAH AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
Rabbim bizlere hayırlar lütfetsin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
allahümme salli ve sellim ala seyidina muhammed
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım
yeryüzünün doğusundan batısına kadar bütün müslümanlara
ve bütün insanlığa rahmet et
insanlığı içinde bulunduğu bütün sıkıntılardan rahmetin ve kereminle kurtar
Ya Rabbi
alemlere rahmet olarak gönderdiğin son peygamber(s.a.s.) hürmetine
bütün insanlığa rahmetini ulaştır
ve dua dostlarımıza da rahmet et
yaşlılarımıza,gençlerimize,borçlularımıza,işsizlerimize,ayrılarımıza,bekarlarımıza, hastalarımıza,evlilerimize,yalnızlarımıza,küslerimize,kırgınlarımıza,çaresizlerimize
ummadıkları yerlerden yardımlarla yardım et
dualarımızı katında makbul kıl
bizi duasız bırakma
dua kapısını yüzümüze kapama
bizi kapından kovma
rahmetin hakkı için ey merhametlilerin en merhametlisi
amin amin amin
ya Rabbelalemiyn
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
En karanlık anlarda ve en tenha yerlerde dahi hep kullarının yanında bulunan gariblerin enîsi ve çaresizlerin çaresi Mevlâ-yı Müteâl’e kâinatın zerreleri adedince hamdediyor; Peygamber Efendimiz’e, Ehl-i beytine ve ashabına, hepsinin hasenâtı sayısınca salât ü selam gönderiyor ve bir defa daha reca hisleriyle ellerimi kaldırıyorum:
Allahım, Sen her şeyi yaratan yegâne Hâlıksın, benim sahibim ve yaratıcım da Sensin. Bütün mahlukatını rahmetinin tecellileriyle payidar eylediğin gibi bana da merhamet buyur. Ey engin rahmet sahibi ve yegâne merhametli Rabbim!.. Sen her şeyi ihata eden ilminle benim hata ve günahlarımı bilirsin; ne ki, aynı zaman da Sen rahmeti bütün varlığı kuşatan Rahman ü Rahîmsin. Bağışla günahlarımı, affet hatalarımı, kabul buyur tevbemi ve yakarışlarımı...
Ey kullarını istiğfara sevk eden, sonra da onların tevbeleri kabul buyuran Tevvâb u Rahîm. İşte âsi kulun, günahlarımın ağırlığından iki büklüm haldeyim. Onca kaçkınlıktan sonra bir kere daha Sana döndüm ve bağışlanma diliyorum. Sen perişanlığımı biliyorsun, halimi her an görüyorsun, sürekli yanımda hâzır bulunuyorsun. Ey her günahı yarlığayan Gafûr.. ey hilm ile muamele eden Halîm.. çok şefkatli Raûf.. kendisinden yardım talep edilebilecek yegâne zat Sensin ve ancak Sana tevekkül edilir. Ne olur, göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan daha az bir süre için de olsa beni nefsime bırakma.
Ey kendisine yönelip dua edenlerin sesini mutlaka işiten, çağrılarına cevap veren.. ey dergahına sığınıp bir nidâda bulunanlara mutlaka icabet eden Rabbim!.. Şimdiye kadar kim bilir kaç kere dua ettim, Sen hemen niyazlarıma icabette bulundun. Bir fısıltıyla ya da iç seslenişle sana yöneldiğim anlarda dahi beni karşılıksız bırakmadın, lutfunla mukabele ettin. Şimdi bir kere daha Senden dileniyorum: Bendeni ünsünle rızıklandır; gönlüme mehafetini duyur.. ve benim için, dostuna şefkatle davranan, onu hep iyiliklere boğan ve asla yalnız koymayan bir komşu ol.
Ellerimi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, âline ve ashabına bir kere daha salât ü selam ediyor, iki salât ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların reddolunmayacağı ümidiyle dualarımın kabulunü bekliyorum, Rabbim!
Sen kabul eyle Rabbim. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Amin Allah razı olsun Allah kabul etsin inşaalah yüreğine diline sağlık
Amin. Yüce Rabbim kabul etsin İnşallah
Amin,Amin ALLAH RAZI OLSUN ,Allah kabul etsin insallah
Rabbim her daim yar ve yardımıcınız olsun can dostlarım, müsaadelerinizle hayırlı geceler ve cumalar dostlarım, Rabbim güzel yüreklerinize göre versin. Niyetlerinizi hakkınızda hayırlı eylesin, hastalara şifa, dertlilere deva veren Yüce Mevlam muhtacız sana, el açtık sana boş çevirme, seslenişlerimize cevap vereceğinin emniyetiyle ve sabrıyla bekliyoruz Ya Rahman, Ya Kadir, Ya Kerim, Ya Şafi, Ya Rezzak, Ya Mucip, Ya Melik..
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "İlahi kullarına ikram et
Her birine eyle merhamet
Şayet eylemezsen Rahmet
Nice olur, halleri keza...Amin Amin Amin
En Emine Emanet olun.
Baki Selamlar.18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.
AMİN.LA İLAHE İLLALLAH,MUHAMMEDEN RESULULLAH.RABBİM ŞU MÜBAREK SAATLERDE YAKARIŞLARIMIZI KABUL ET.AMİN.ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED.
Bir fısıltıyla ya da iç seslenişle sana yöneldiğim anlarda dahi beni karşılıksız bırakmadın, lutfunla mukabele ettin. Şimdi bir kere daha Senden dileniyorum: Bendeni ünsünle rızıklandır; gönlüme mehafetini duyur.. ve benim için, dostuna şefkatle davranan, onu hep iyiliklere boğan ve asla yalnız koymayan bir komşu ol
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "Ellerimi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafa’ya, âline ve ashabına bir kere daha salât ü selam ediyor, iki salât ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların reddolunmayacağı ümidiyle dualarımızın kabulunü bekliyorum, Rabbim!
Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
"Allahumme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed "18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun dostlarım
selam ve dua ile hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN...GÜZEL KARDEŞİM SİZDE İSMEN DÜN DUAMDAYDINIZ RABBİM KABUL BUYURUR İNŞALLAH CUMANIZ MÜBAREK OLSUN AMİN..
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala al-i Muhammed AMİN AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIKKK
AMİN ALLAH RAZI OLSUN
Rabbim icabet olunan dualardan eylesin inşallah
Allah yar ve yardımcı olsun18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin allah razi olsun
Amin Amin Ecmain
Allah razı olsun Cihan abi
amin amin amin
AMIN INSALLAH
AMİNNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.