Hay HAk!!!!! Medet Ya Kadiri-i Mutlak!! Nefessizim!!Ellerimde izler var...kokluyorum..
gözlerimde ruhum aşikar..saklı tutamıyorum yetmiyor kirpiklerim.. Her an her yerde yalnızca içim ve ben ve bir de sen Rabbim... Ah Rabbim..ben dayanamazken...........................................................Rabbim...............biliyorsun............................bir avuç ölmek oluyorum her an..ne kadar da garibim............Rabbimm............içim ağzımdan çıkıyor...........Rabbimmm......bunu anlayamıyorum Rabbim..................ölecek miyim...yoksa duama icabetin mi var.............yoksa acı daimi mi yazılı.... Rabbim herşeye kadir oluşuna sığınarak..haddimi aşıp biraz zekeriyaya öykünerek...zekeriyaya verdiğinden umut devşirerek.......istiyorum...çünkü inneke terzuku men teşaau biğayri hisaabin..lütfennn bekletme kulunu Rabbim...lütfen....Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!
RUHUM GÖZLERİMDEN SIZMAKTA! AHHHH RABBİMM!!
(28 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
*********************HAYY..............ALLAH**********************
18 yıl önce gönderildi # -
Cihan kardeş duaa.......
allahım sen büyüksün
Bekletme kulunu Ya Rabb, muhtacız Ya Rabb Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!
rabbım hıkmetıne sual olmaz bekletme kulunu muhtacız sana amın
*********HAYY HAK********
***********Medet YA Kadir-i Mutlak!*********18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM BAĞIŞLANMADIK HİÇBİR GÜNAHIMIZI BIRAKMA!
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim diyen dillerinizden çıkan hiçbir duanızı geri çevirmesin Rabbim...kalplerinizin acılarına merhem olsun..kırılmış bütün yanlarınıza Rabbim şefkat etsin..Annelerimiz bile kıyamıyorken bize O elbette kıyamayacaktır...Biz Ona dua ederken kıyamasın bize ve icabet etsin..Uhibbuke kesiran YA RABBENAA!!( seni çok seviyoruz RAbbimiz)
Hay HAk!!!!! Medet Ya Kadiri-i Mutlak
Hay HAk!!!!! Medet Ya Kadiri-i Mutlak!! Nefessizim!!Ellerimde izler var...kokluyorum..
gözlerimde ruhum aşikar..saklı tutamıyorum yetmiyor kirpiklerim.. Her an her yerde yalnızca içim ve ben ve bir de sen Rabbim... Ah Rabbim..ben dayanamazken...........................................................Rabbim...............biliyorsun............................bir avuç ölmek oluyorum her an..ne kadar da garibim............Rabbimm............içim ağzımdan çıkıyor...........Rabbimmm......bunu anlayamıyorum Rabbim..................ölecek miyim...yoksa duama icabetin mi var.............yoksa acı daimi mi yazılı.... Rabbim herşeye kadir oluşuna sığınarak..haddimi aşıp biraz zekeriyaya öykünerek...zekeriyaya verdiğinden umut devşirerek.......istiyorum...çünkü inneke terzuku men teşaau biğayri hisaabin..lütfennn bekletme kulunu Rabbim...lütfen....Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!18 yıl önce gönderildi # -
lütfennn bekletme kulunu Rabbim...lütfen....Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!
Agladim,bi sen oldum bi ben, bi öldüm bir dirildim yeniden...Rabbim ya Kerim ya Rahman ya Hayy ya Kayyum ya Rahim...biliyoruz HAYYDAN geldik HUUYA yoldayiz...geliyoruz!!!!!!!!!!!!!!
ağladım.....her an.......Rabbim!!!
Hayy Hak!!!!!!
Bu ne güzel bir yazı bu ne güzel iç döküş..hele birde Rabbimin güzel isimleri olunca dahada bir güzelleşiyor dua...Valahi!
bu yazı içimi titretti ...Duygulara ve edilesi dualara tercüman oldu..birde gözler yaşardı...Ya Rabbi!
Sen buraya yazılanları okuyorsun ya biliyorsun ya...................ve sen daha ne söylenmemiş dualar var kalplerden geçenleri duyuyorsun ya........................
Bu kardeşiminde Duasına icabet eyle Ya Rabbi....İcabet eyle Ya Rabbi....İcabet Eyle Ya Rabbi......"İnneke alâ külli şey'in kadîr"Muhakkak ki sen her şeye kadirsin...
"Ve terzuku men teşâü bi-gayri hisâb"Dilediğini hesapsız rızıklandırırsın...
Amenna!
Amenna!
Amenna!Kardeş yok nefessiz kalmak...Tevekküle devam....Duaya devam....
Esselamü Aleyküm....
Dualarının hayırlısıyla kabulu duamdır!
Dostun Aynur....18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim herşeye kadir oluşuna sığınarak..haddimi aşıp biraz zekeriyaya öykünerek...zekeriyaya verdiğinden umut devşirerek.......istiyorum...çünkü inneke terzuku men teşaau biğayri hisaabin..lütfennn bekletme kulunu Rabbim...lütfen....Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!
Allah'ım
bela büyümüş
gizli sırlar açığa çıkmış
perdeler kalkmış
yer daraldıkça daralmış
göğün rahmeti önlenmiş
her zorlukta ve dertte sığınılacak SENSİN SEN
Allah'ım
Habibin Muhammed Mustafa(s.a.s.)hakkı için
bir göz yumup açıncaya kadar hatta ondan da kısa bir sürede
bizlere rahmet et
Senin herşeye gücün yeter
amin amin
YA RABBELALEMİYN18 yıl önce gönderildi # -
Amin
Amin
Amin
Canı Gönülden Amin......18 yıl önce gönderildi # -
Aynur kardeşim duan nefes-i inşirah oldu kalbime..gözün yaşları dinmek bilmiyor ama Rabbimin kalbimizi şenlendirecek isteklerimize icabet edeceği o mutlu günleri hibe edeceği an yakındır inşallah..Duan için Allah razı olsun..Sadece duasına icabet eyle desen yeter bana aynurcum..Rabbim yar ve yardımcımız olsun..Dua nimetiyle nimetlendirdiği için hamd olsun...selam ile kardeşim..
Türkügözlüm ve Cihan........................Allah razı olsun............. :"(
RABBİM KABUL BUYURSUN CEMİL CÜMLENİN VE SENİNDE DUALARINI KARDEŞİM
Bekletme kulunu Ya Rabb, muhtacız Ya Rabb Hay Hak! Medet YA Kadir-i Mutlak!
ağzına yüreğine sağlık emeğine gönlüne sağlık
NE GUZEL DUALAR BUNLAR ALLAH IM BIZLERI BEKLETME HIZIR ALEYHISSELAMI BIZLERE SEFAATCI KILARAK SIKINTILARIMIZI GIDER AMIN
ağladım.....her an.......Rabbim!!!
Bu dua, ağlattıkça ağlatan dua
Bekleyişin ne kadar zor olduğunu anlatan duaHay HAk!!!!! Medet Ya Kadiri-i Mutlak
turkan...hissediyorsun...hissedince daha özel ve içten oluyor dualar..dua eyle dostuna..selam ile kardeşim..
Aleykümselam kardeşim.
Her daim dualardasın bilesin,Kal sağlıcakla
Hayırlı Cumalar,18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
YA ZEL CELALİ VEL İKRAM18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.