canim kardeslerim. su mubarek gunun yuzusu hurmetine mevlama sizin icin dua ettim . sizde aminlerinizle kabul buyurun. allahin izniyle size:
1 yasin
3 hüvallahüllezi
3 amenerrasülü
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 felak
3 nas
100 de besmele
Allahim sen su mubarek gunde yaptigimiz dualari kabul sevaplarina nail eyle. hasta olup sifa bekleyen dua dostlarima onlarin dostlari ve akrabalarina acil sifa. dertli olan kardeslerime deva, ve borclu olanlarada eda ver yarabbim. sen bizi huzurundan bos gonderme. senin rizana laik olan kullarindan eyle, sana hep sukreden kullarindan eyle. sen bizi kazalardan belalarda kotuluklerden hastaliklardan seytanin ve nefsimizin serrinden koru yarabbim. allahim sen af edicisin affi seversin bizi affert. zerre kadar gunahimizi birakma. sana laik kul peygamber efendimize (s.a.v.) laik ummet olmayi nasib ve muheser eyle. AMIN AMIN AMIN
BENDEN SIZE DUA BUYURUN AMIN DEYIN (seda)
(44 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
allah kabul etsin kardeşim. allah gönlündeki muradı versin. allah senin dualarını bizedeulaştırsın. seni cennet hatunu etsin. amin.
allah arzi olsun canim kardeslerim
amınn ya rabbı gonlune saglık kardesım leman
amin seda kardeşim..Allah razı olsun senden..ve en kısa zamanda sıkıntılarını gidersin..en kısa zamanda bizlere güzel haberler vermeni nasip etsin..
amin rveyda kardesim amin. insallah mevlam en kisa zamanada size hayirli haberi vermeyi nasib eder
amin amin amin RABBBİMMMMM
amin allah razı olsun
Amin Allah razı olsun. Allah senin de muradını versin inşaallah.
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM ALLAH MURADINI VERSİN AMİNNNNNNNNN
RABBİM RAZI OLSUN KABUL BUYURSUN. HERŞEY GÖNLÜNÜZCE GERÇEKLEŞSİN.
amin kardeşim şuan o kadar çok ihtiyaçım var ki anlatamam allah kabul etsin amiiiiiiin
Allah kabul etsin. Allah seni korusun, dualarını kabul etsin inşaallah
Allah (c.c.) ededen ve daimen razı olduğu kullarından eylesin cümlemizi İnşaAllah. Allah kabul etsin. Amin..
yine aynı şeyleri yazıcam kusura bakmayın rabbi eger kaderimdeyse hayırlısıysa geri dönsün en kısa zamanda am deilse nolur beni ondan sogut ve acılarımı dindir şu mubarek duaların yüzüsuyu hürmetine amiiiiiiin
asmn kardesim derdin ne ise insallah en kisa zamanda dermanida gelir. mevlam gonlune gre versin. allah yardimcin olsun
Amin Allah kabul etsin insallah.
AMİNNNN ALLAH RAZI OLSUN...
AMIN insallah
yazanlardan allah razi olsun. ben sizin icin dua ettim kardeslerim,ama amin diyen kisiler az. gelinde sizlerde amin diyin. nerelerdesiniz.
"Allahim sen su mubarek gunde yaptigimiz dualari kabul sevaplarina nail eyle. hasta olup sifa bekleyen dua dostlarima onlarin dostlari ve akrabalarina acil sifa. dertli olan kardeslerime deva, ve borclu olanlarada eda ver yarabbim. sen bizi huzurundan bos gonderme. senin rizana laik olan kullarindan eyle, sana hep sukreden kullarindan eyle. sen bizi kazalardan belalarda kotuluklerden hastaliklardan seytanin ve nefsimizin serrinden koru yarabbim. allahim sen af edicisin affi seversin bizi affert. zerre kadar gunahimizi birakma. sana laik kul peygamber efendimize (s.a.v.) laik ummet olmayi nasib ve muheser eyle. AMIN AMIN AMIN"
AMİN
AMİN
AMİN
AMİN
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Allahim sen su mubarek gunde yaptigimiz dualari kabul sevaplarina nail eyle. hasta olup sifa bekleyen dua dostlarima onlarin dostlari ve akrabalarina acil sifa. dertli olan kardeslerime deva, ve borclu olanlarada eda ver yarabbim. sen bizi huzurundan bos gonderme. senin rizana laik olan kullarindan eyle, sana hep sukreden kullarindan eyle. sen bizi kazalardan belalarda kotuluklerden hastaliklardan seytanin ve nefsimizin serrinden koru yarabbim. allahim sen af edicisin affi seversin bizi affert. zerre kadar gunahimizi birakma. sana laik kul peygamber efendimize (s.a.v.) laik ummet olmayi nasib ve muheser eyle. AMIN AMIN AMIN
Aminnnnnnnnnnnnnn
Cok güzel yazmissin duani cok güzel sureler okumussun Rabbim önce sana sonra bizlere hikmetini sunacaktir ben inaniyorum ..buna hep inanarak diliyorum ..inanmaktan vaz gecmeyecegim.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun canim kardesim zez. mevlam gonlune gore versin
Amin...Allah senden razı olsun canım benim...Rabbim kalbindeki duanın sesini duyar elbet ama tez zamanda duysun ve senin yar ve yardımcın olsun inşallah...slm ve dua ile...
allah razi olsun cankus kardesim
allah kabul etsin kardeşim. allah gönlündeki muradı versin. allah senin dualarını bizedeulaştırsın
Amin Allah kabul etsin
amın amın amın allah razı olsun ne guzel dua etmısısn rabbım dualını kabul etsın ıns
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.