SEHITLERIMIZ ICIN FATIHA OKUYORUM ILK GÜN 5 SEHIT VERDIK.SEHIT OLMAK SEREF .... RABBIM GERIDE KALANLARA SEN SABILAR VER.....SEN SABIRLAR VER SEN BU VATAN ICIN SAVASAN HER MEHMETCIGI KORU.....
EL FATIHA SEHITLERIMIZE ..BASIMIZ SAG OLSUN ............:-(
********Kara harekatı başlatıldı DUA edelim********
(75 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
YA ALLAH YA ALLAH YA MENNAN
BIR SEY DIYEMIYORUM RABBIM RAHMETINI EKSIK ETMESIN EVLATLARIMIZDAN AMENER RESULU GONDERIYORUM ALLAH SABIR VERSIN ANALARA BASIMIZ SAGOLSUN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN EMINE KARDES ........ALLAH RAZI OLSUN.....:-(
18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepsininyardımcısı olsun inşallah.fil suresi okumanın bu konuya daha faydalı olacağını düşünüyorum.
ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM MEMNUNIYETLE OKURUM BEN ONUMDE AMENER RESULU VARDI ONU OKUDUM AMA FIL OKURUM RABBIM KABUL BUYURSUN
rabbim sen mehmetçiklerimizi düşmanların şerrinden koru yarabbim amin
ALLAH…
Lâ ilâhe illallâh…
Errahman-ur Rahîym…
El Hayy-ul Kayyûm…
Allahu Rahmân-ur Rahîym…
Allahu lâ ilâhe illâ HU, el Hayyul Kayyum…
Lâ ilâhe illa HU vel Hayy-ul Kayyûm…
Rabb…
Allahu Lâ ilâhe illa HU, el Ahad’us Samed’ulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad.
Hannân-el Mennân Bedî’üs semâvâti ve’l arz Zü’l Celâli vel ikrâm.
ism-i azamin hürmetine.....Amin.
Rabbim yar ve yardımcıları ol
Amin...Amin...Amin...18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha ............
21 Fatiha okudum askerlerimize,
Mevlam yar ve yardımcıları olsun. Mevlam koruyup, gözetsin. Aminnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
ya Azîm ü ya Mennân, ya Kerîm ü ya Rahman, ya Sâhibe’l-cûdi ve’l-ihsan ve’rrahmeti ve’l-gufran, ya Allah, ya Rab, ya Allah, ya Rab, ya Allah, ya Rab! sen koru Mehmetciklerimizi.
7 AYETEL KÜRSİ OKUDUM RABBİM 70000 MELAİKEYLE SARIP SARMALASIN ONLARI ...
1 Yasin-i şerif,1 Mülk,1 Nebe Annemden tüm vatan için savaşan mehmetçiklere,tüm şehitlere hediye.Rabbim kabul buyursun.
allahım sen vatan ve bu milleti için koşturan ve savaşan mehmetçiklerimizi koru yarabbi zez okuyom okuyom vatan için okumamak olurmu amin allahım her evladımızı ailelerine bağışlasın işaallah amin amin
yarabbi şu anda zor ve soğuk ve güç şartlarda vatanı için hizmet eden evlatlarımızı koru allahım onları sana emanet ediyoruz işaallah amin
Allah dua okuyan kardeslerimden razi olsun....Dostlar kardesler ;hepimiz eriskin bireyleriz inancli insanlariz Sehit sayimiz 7 oldu Savas bu arkadaslar ,bizler surda sicacik evimizde sevdiklerimizleyiz. Mehmetcigimiz 10 binden fazlasi savasin icinde dünden beri 7 tane eve aci düstü ...bebekler yetim kaldi..analar babalar yürek yangini dualarimizi esirgemeyelim bir Fatiha bile olsa ...okumadan gecmeyelim Allah hepinizden razi olsun nediyim!!!!!!!!!!!!!!!!! ne denirki baska!!!!!!!!!
zez takdir ne ise o oluyor ama biz onlar için okuyalım senden de allah razı olsun rabbim onları korusun onları rabbime emanet ediyorum amin işaallah
TÜM sehitlerimizin ruhlari sad olsun ,COK ÜZÜCÜ MEHMETCIKLERIMIZE 100 FATIHA,10 FIL SURESI, 10 KEVSER;ALLAHIM onlari korusun Amin
Ahhhh.. kelimeler öyle kifayetsiz ki..onlar orda ne haldeler..biz sıcak evlerimizde...Rabbim onlara sahip çık ve muvaffak eyle..melek ordularını gönder onlara
Rabbim Bedir ehline gönderdiğin gibi...ebabillerini gönder Rabbim...onları yalnız bırakma Rabbim..zıorluklarını kolaylaştır Rabbim..AMİNNN :(18 yıl önce gönderildi # -
7 Fatiha,7 İhlas,7 Ayet-el Kürsi.......Şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Ateş düştüğü yeri yakar.Geride kalanlarına Rabbim dayanma gücü versin.Ülkemizin bölünmez bütünlüğü,vatanımızın bekası için görev yapan bütün kolluk kuvvetlerimizi sen koru Ya Rabbi!
ALLAH ASKERLERIMIZE KOMUTANLARMIZA DIGER ORDU MENSUPLARINE GUC KUVVET VERSIN ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN INSALAH AMIN
şu anda sıcak evlerimizde oturabiliyorsak askerlerimiz sayesinde onlar -20 derecede vatanımız namusumuz şerefimiz için bizim için savaşıyorlar bu konuda kardeşlerimizden daha hassas davranmalarını beklerdim çok üzücü:(dualarımıza çok ihtiyaçları var çünki..
Handanim insanin en büyük savasi bencilligi ve egolariyladir...önce ben diyenler bunu anlamazlar biz demek icin biz olmayi bilmek lazim...bende 1400 küsür arkadasin ayni bilincte oldugunu sanmadigim icin kendimi yipratmiyorum...kimseye kizmiyorum..
ama site yönetimine diyorumki bunu siz yapmasaydiniz!!!!!!!!!!!!!böyle hassas bir konu bir gün tutuldu yesil bantta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!konunun ne kadar önemli oldugunu bilen insanlariz ben baska bir sey demiyorum...demiyecegimde cünki dersem politika ve polemik olacak ben bu sitede bunu yapmak istemiyorum ben salt dua etmek yüregimle dualarimizi paylasmak icin burdayim...bu hassasiyeti yönetim göstermisti devam ettirmelerini beklerdim.Allah herkesten razi olsun.18 yıl önce gönderildi # -
lütfen rica ediyorum tekrar yeşil banta alabilirmiyiz çok önemli çünki bir duamız belki bir musibetten koruyacak kardeşlerimizi lütfen arkadaşlar rica ediyorum...:(
1) Màsà-Allah.Là kuvvete illà billàhi'l.Aliyyi.l-Azim.Hasbün-Allàhu ve ni'mel Vekil-
2) Ya Hüve,Yà men Hüve,Yàmen là Hüve illà Hüve
YARABBIM koru askerimizi Sana emanet evlatlarimiz Sen bizi yaradtin sen kayir amin
arkadaslar 1 ci dua bulundugun yerden hayirlisi ile kurtulmak icin 2 ci dua dusmana galip gelmek icin okunuyor
isterseniz hep beraber ya sabah namazlarimizda veyahut dier zamanda kisi basi 50 kez okusak ve askerlerimize gondersek ne dersiniz ALLAH herkezden razi olsun18 yıl önce gönderildi # -
güzel fikir rabbim razı olsun ismet kardeşim akşamda kardeşimin duasındaydınız rabbim kabul etsin.. amin..
Rabbim ne olur inayet et!!!!!!!!!!!!!!!
Allah razi olsun kardesim sizlerde benim dualarimdasiniz Allaha emanetolalim
Gözlerimin yasi durmuyor....sehit sayimiz 15 oldu dostlar...geride kalan esler,daha dogmamis bebekler,analar babalar....
Bu ülke hepinize minnettar...El fatiha.....
Rabbim mekaninizi cennet yerinizi nur yapacak insallah....
:-(18 yıl önce gönderildi # -
:(
Mekanları cennet olsun....Amin.
(Zez kardeşim vatanımız için topic açıldı yeşil banda.)18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.