duadostları kardeşlerim canlar yüreği temiz insanlar kimin duası kabul olunur bilinmez sizden acizane şu nozgen kardeşinizede bi duada bulunurmusunuz yüreğim ve içimn ferahlasın galiba bu ara dua ya çokçok ihtiyaç var gönlünüzden içinizden kalbinizden ne geçiyosa banada duada bulunursanız çokçok sevinicem rabbim sizin duanıza ve de amin diyenlere hürmeten sıkıntılarımı gidersin işaalah **ALLAH ŞİMDİDEN HEPİNİZDEN RAZI OLSUN**
SİZDEN Bİ RİCAM VAR BANA BİR DUA BUYURURMUSUNUZnozgen
(52 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ne demek nozgen abicim.sen bize her zaman güzel dualar ediyosun da biz sana etmez miyiz?Rabbim ne sıkıntın varsa geçirsin inşallah.iki cihanda da seni korusun kollasın sevsin.amin.
18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ABİCİM ALLAH RAZI OLSUN TUUBA RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN
Necati abicim sana dua edilmez mi? Rabbim ne muradınız varsa versin, feraha kavuştursun sizi İnşaAllah. Aminnnnnnnnnnnnn.
SAĞOL YÜREĞİ TEMİZ DUA DOSTU TURKAN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN İŞAALAH
Ya Rab! Bu nâçar kulunun önündeki yollar daraldıkça daraldı.. bütün kapılar yüzüne kapandı.. neticeye götüren yola girmesi de iyice zorlaştı.. üzüntüsü, tasası arttıkça arttı.. ömrü tükenmeye yüz tuttu da, hâlâ huzura, rahata ve gönül duruluğuna giden kapılardan hiçbiri açılmadı.. günler geldi geçti de nefis gafletten ve aşağılık işlerden bir türlü elini eteğini çekmedi. Ey Kendisine el açıldığında cevap veren, dilediği hususu süratle gerçekleştirmeye muktedir olan, azametli, kerîm ve lütufkâr Rabbim! Benim içine düştüğüm musîbetleri de ancak Sen berteraf edebilirsin. Recâ hislerimi tamamıyla Sen’in inayetine, rahmetine, şefkatine bağladım; ne olur, bu bendeni haybet ve inkisara uğratma!
Bu Muhtesem dua Gavsulazam Geylaniden bir yakaristir, senin icin okudum ...Amin de.
Allah senden de razı olsun abicim. Rahmetiyle kuşatsın, melekleriyle donatsın evini, Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN ZEZ SAĞOL OLALLAH RAZI OLSUN ZEZ SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN ZEZ RABBİM SENİ VE DUA DOSTLARINI 1 GÜN BİLE DARDA BIRAKMASIN SAĞOL DUANI OKUDUM AMİN ZEZ
ALLAHIM NOZGEN KARDEŞİMİN İÇİNE KALBİNE FERAHLIK VER. ONU SIKINTILARINDAN KURTAR. HAYIRLI KAPILAR AÇ ONUN İÇİN SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER. AMİN.
ALLAH FETTAH İSMİ HÜRMETİNE TEZ VAKİT GÖNLÜNÜZE FERAHLIKLAR VERSİN AMİNNNN.
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN NEDEN37 KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN İŞAALAH
sevgili nozgencim yüreği güzel kardeşim bildiğimce dilim döndüğünce sana okuyacağım allah senden razı olsun benden sana şimdilik 1 elham 11 ihlas 101 yunus duası canım
nazar duası da okuyacağım can kardeşim...çünkü maaşallahın var ben sizlerin bir tek kanadınız yok diye düşünüyorum...bir insan bu kadar mı gönül dostu olabilir hiç hiç küçücük bile karamsar düşünmeden geceyi gündüze katarak koşmak maşallah diyorum allah yüreğindeki kara bulutları dağıtsın inşallah amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL NUR16 KARDEŞİM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM KABUL ETSİN İŞAALAH AMİN
SAĞOL MUTACINM KARDEŞİM DUA DOSTUM BÜYÜĞÜM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM SİZİNDE SIKINTILARINIZI GİDERSİN SAĞOL ALLAHIM KABUL ETSİN İŞAALAH AMİN
ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN RABBİM SEN BENİ SON NEFESİM DAHİL OLMAK ÜZERE DUA DOSTLARIMDA VE DUALARINDAN MAHRUM BIRAKMASSIN İŞAALAH RABBİM SANA HAMD SENALAR OLSUN AMİN
Nozgen kardeşim...Rabbim sıkıntın her ne ise onu alsın üzerinden..sıkıntına sebep bir kusurun günahın var ise onu bağışlasın..kalbinin ve omzunun yükünü alsın..Razı olacağı ameller işlemen için sana kapılar açsın..maddi ve manevi rızık genişliği versin..
RABBENAA(RABBİMİZ)ATİİNAA(BİZE VER)Fİ EDDÜNYA(BU DÜNYADA)HASENEH ( HAYIR İYİLİK GÜZELLİK)VE Fİ ELAHİRATİ (VE AHİRETTE)HASENEH VE KINAA( VE BİZİ KORU) AZABE ENNARİ (ATEŞİN AZABINDAN) AMİİNN!!!18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDESIM YÜCE RABBİM GÖNLÜNDEKİ SIKINTILARI FERAHA ÇEVİRSİN. MURADINI VERSİN İNŞALLAH 3 IHLAS 3 FATIHA 3 ATETEL KURSI FERAHLIK VERSIN AMIN
YARABBİM SEN İSTEKLERİMİ VE İSTEKLERİMİZİ KABUL ET ALLAHIM SEN KABUL BUYURURSUN İŞAALAH
sübhaneke Allahumme ve bi hamdike
sübhaneke Allahumme ve bi hamdike
sübhaneke Allahumme ve bi hamdike....
Allah yardımcınız olsun kardeşim yüreğinize huzur versin amin18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN RUVEYDA KARDEŞİ İŞAALAH KABUL BUYURSUN MEVLAM AMİN
SAĞOL CİHAN KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AMİN İŞAALAH KARDEŞİM
NEcati abi, su anda cuma suresini okuyorum, senin için de okuyorum, ayrica Kenzül ars da hediyemdir sana, RABBIM kalbine ulastirsin, INSIRAH suresi hürmetine, kalbini her skintidan arindirsin
RABBIM sana katindan kuvvet versin!
RABBIM gögsünü genisletsin, i$ini kolaylastirsin, dilinin dügümünü çözsün
RABBIM Ondan baska hiç birseyi olmayacak kadar zengin eylesin seni!
RABBIM! lütfedip acilarini, senin hasta kalbine ziyaret etmesin vesile olsun
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM; SIKINTILARINI. ACILARINI, HUZURSUZLUKLARINI, ÇARESİZLİKLERİNİ BÜTÜNÜYLE GİDERSİN, YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
SELAM VE DUALARIMLA "DUA DOSTUM" ALLAHA EMANET OL.18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL İSTEMİNE KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN
AMİN GARİP GÜL KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SAĞOL YÜREÜİNE SAĞLIK AMİN MEVLAM KAbul etsin işaalah
sağol kağan kardeşim sağol allah razı olsun rabbim kabul etsin işaalah amin
nedemek abicim tabiki okurum birazdan duaya başlıcam sen merak etme dualarımdasın gönlün ferah olsun
Amener resûlü bimâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn. Küllün âmene billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulih; lâ nuferriku beyne ahadin min rusulih. Ve kâlu, semi’na ve etâ’na, gufraneke rabbena ve ileykel masıyr.
Lâ yukellifullahu nefsen illâ vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena lâ tuahızna innesiyna ev ahta’na. Rabbena ve lâ tahmil aleyna ısran kemâ hameltehu alelleziyne min kablina. Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vağfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn.
rabbim yüregine ferahlik versin..18 yıl önce gönderildi # -
DUA DOSTUMM SIKINTINIZ HER NEYSE TEZ ZAMANDA SELAMETE ÇIKIN İNŞALLAH.
SİZİ SIKAN HER NEYSE HEMEN ŞİMDİ FERAHLATSIN ALLAH SİZİ.
İNANIN ÇOK İÇTEN DUA ETTİM KARDEŞİM.ÇÜNKİ ŞU ANDA İÇİM ÖYLE YANIYOKİ CANIMI ÖYLE YAKTIKİ İŞTE BU DUYGULARLA ETTİM DUAMI SİZE .BİLİYOSUNUZ DARDA OLANIN DUASI İNŞ KABUL OLURMUŞ.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
sağol allah razı olsun allah razı olsun allah razı olsun amin işaalah rabbim kabul etsin işaalah
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.