AMİNNN AMİNNN AMİNNNN ALLAH RAZI OLSUNN
♥♥♥ CUMA SURESI OKUMASI BITMISTIR HERKES AMIN DESIN ♥♥♥ (garipgül)
(65 mesaj) (57 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
garipgül kardeşim allah senden razı olsun neyi nasıl istiyorsan allah gönlüne göre versin. amin..
18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin RABBİMM. ALLAH senden razı olsun yar ve yardımcın olsun.yolunuzu iki cihanda acık ve nurlu kılsın.
amin,amin,amin...
Allah razı olsun...Allah kabul etsin...
Allah'ın selamı üzerinize olsun her daim...18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin canim kardesim yuregine diline saglik. mevlam ne muradin varsa versin. allaha emanet ol amin amin amin
Allah kabul etsin...
Allah razı olsun gül kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
amiiiiiiin
Allah razı olsun
Rabbim seni sevdiği kullardan eylesin inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnn hem okdudum hem dua ettım benım adım müesser allahım bızıde sevndırır ıns hem rızkımız hem kısmetımız acılır erenlerın sehıtlerın suhedalrın yuzu suyu hurmetıne dualrı kabul olanlardan eyle yarabbım amınn.ınanıyorum kı yrn ısım cok guzel olacak ben sızlerle varım ve yanımda oldugunuz hısedıyorummmmmm meleklerım
INSA'ALLAH Muesser dostum INSA'ALLAH
YÜREGİNE SAGLIK KARDEŞİM BANA ULAŞABİLİRSEN YÖNETİMDEN SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM..
EY RABBİM SÖZLERİN EN GÜZELİ HİÇ ŞÜPHESİZ SANA AİTTİR BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ SÖYLİYCEKLERİMİZ SÖYLİYEMEZDİKLERİMİZ SÖYLEMEK İSTEDİKLERİMİZ İÇİMİZDE SAKLADIKLARIMIZ SUSKUN BIRAKTIGIMIZ TERKETTİKLERİMİZ UNUTTUKLARIMIZ FISILDADIKLARIMIZ HEPSİ HEPSİ SÖZLERİMİZİN HEPSİ ANCAK SANA YÖNELDİGİ İÇİN GÜZELDİR ŞÜPHESİZ DUAYI DİLİMİZE VEREN SENSİN DİLİMİZİ DUAYA ÇEVİREN SENSİN SÖZLERİN EN GÜZELİ SANA AİTTİR VE SÖZLERİN EN GÜZELİ SANA HİTAP ETMEKLEDİR EY RABBİM EBEDİYYEN BANA YAKINLIGINI TATTIRDIGIN İÇİN BANA VAHYETTİGİN TÜM BU GERÇEKLER İÇİN BENİ HAYAT DENEN SONSUZ LEZZET PINARININ BAŞINA OTURTDUGUN İÇİN BİLDİGİN TÜM AYIPLARIMI ÖRTTÜGÜN İÇİN GÖRDÜGÜN TÜM KUSURLARIMI BAGAŞLADIGIN İÇİN UMUDUMA KATIK ETTİGİN HAYALLERİM İÇİN EN SEVGİLİNİ BANA ELÇİ GÖNDERDİGİN İÇİN EY SEVGİLİ BENİ AŞKINA MUHATAP ETTİGİN İÇİN SONSUZ HAMD SANA SONSUZ MİNNETTARLIK SANA SONSUZ MİNNET SANA SONSUZ ŞÜKÜR SANA SONSUZ TEŞEKKÜR SANA,EY RABBİM TUT ELLERİMDEN SONSUZ KUDRET ELİNLE
BENİ HİÇLİGE DÜŞMEKTEN ALIKOY UNUTULMUŞLUKTAN UZAK EYLE BENİ
VARLIGINA KOMŞU EYLE BENİ BEN ACİZİM DAYANAGIM SENSİN FAKİRİM BEN SIGINAGIM SENSİN DİLSİZİM SÖZÜM SENSİN KÖRÜM BEN GÖREN SENSİN SAGIRIM Kİ SEN İŞİTENSİN EY RABBİM SÖZLERİN EN GÜZELİ SANA AİTTİR VE SÖZLERİN EN GÜZELİ SANA HİTAP ETMEKLEDİR BU KIRIK DÖKÜK SÖZLERİMİ BU PERİŞAN MİHRABIMI SEN KABUL EYLE SEN GÜZELLEŞTİR Kİ SEN BANA AŞKTAN KANATLAR VERMİŞTİN YA AŞKIN SEMASINA UÇURMUŞTUN YA BENİ ELİMİ SEN DOKUMUŞTUN YA HANİ ELE AVUCA GELMEZ DOKUNUŞLARI SEN BAHŞETMİŞTİN YA BANA GÖZÜME KENDİ NAZARINDAN IŞIKLAR VERMİŞTİN YA GÖZLE GÖRÜLÜR GÜZELLİKLER VERMİŞTİN YA BANA YÜZÜME TEBESSÜMÜ SEN GİYDİRMİŞTİN YA TEBESSÜME KARŞILIK VEREN GÜZEL YÜZLER KOYMUŞTUN YA KARŞIMA EY RABBİM YOKTUM BEN SEN VAR ETTİN UNUTULMUŞTUM Kİ SEN SEVDİN SEVDİGİN İÇİN VARETTİN BİR SEN SEVDİGİN İÇİN VAREDİLDİM BİR SEN BENİ ANDIGIN İÇİN İHYA EDİLDİM ÖYLEYSE EY RABBİM VARLIGIMI AŞKINA ARMAGAN EYLE YAK BENİ AŞKININ ATEŞİNDE
AL BENİ BU RÜYADAN AL BENİ BU DÜNYADAN BU KIRILGAN VARLIGIMI EBEDİ BAHARINA TOPRAK EYLE EY RABBİM BÜTÜN GÜZEL SÖZLER SANA SÖYLEMEKLE GÜZELDİR KIRIK DÖKÜKDE OLSA KABUL EYLE SÖZLERİMİYIKIK DÖKÜKTE OLSA DUY YAKARIŞLARIMI KABUL EYLE BENİ KABUL EYLE SÖZLERİMİ SUSKUNLUGUMU DİLSİZLİGİMİ EN GÜZEL DUA EYLE DUA EYLE DİLSİZLİGİMİ DUA EYLE SUSKUNLUGUMU EN GÜZEL DUA EYLE Kİ SÖZLERİN EN GÜZELİ SANA HİTAP ETMEKLEDİR DUA EYLE SÖZLERİMİ GÜZEL EYLE GÜZEL EYLE GÜZEL EYLE.. EY GÜZEL RABBİM..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK.RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURADI VERSİN İNŞALLAH.
Amiin.Allah razı olsun kardeş
amın kardesım bınlerce kez allah kabul etsın
amin amin amin allah kabul etsin
AMIN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN SENDEN KARDESIM BIZIDE HATIRLAMISSIN ALLAH TUM DUALARINI KABUL EDILENLERDEN EYLESIN AMIN
garipgül kardesim alah senden razi olsun dualarini kabul etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
derin kardesim alah ne muradin varsa versin aminnnnnnnnnnn
Amiinnn ALLAH razı olsun..
Allah razı olsun ,yapılan bütün dualar tez zamanda kabul görür inşallahhh.amin amin amin
DEĞERLİ KARDEŞİM,
HATİM KURAN'IN BAŞTAN SONA OKUNMASI ANLAMINA GELDİĞİ İÇİN MESAJINIZIN ADINI OKUMA OLARAK DEĞİŞTİRDİM
ALLAH KABUL ETSİN, ALLAH RAZI OLSUN
SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
aaaaaaaaaa canım garıpgul alllah razı olsun cnaım 3 gundur gıremıyorum cok mutlu oldumm canı gonulden amın dıyorummmm allah razı olsun rabbım ne muradın varsa versınnnn
ALLAH RAZI OLSUN TÜYLERİM ÜRPEREREK OKUDUM AYRICA DERİN HOŞGELDİN NE İYİ ETTİN ELİFİMİZ VE SEN DUALARIMDASINIZ.
ALLAH RAZI OLSUN.
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN.
GÖNLÜ GÜZEL GÜLÜM.18 yıl önce gönderildi # -
SELAM KARDEŞ NASILSIN.DUALARINDA BANADA YER YOKMU:)))
BENİ UNUTMUŞSUM GALİBA:))))
VEYAHUT TR'YE GELDİM DİYE UNUTULDUMMU:)))
RABBIM HAYIRLI DUALARINI MAKBUL DUALARDAN EYLESİN.
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.
O TEMİZ YÜREĞİNE
1 FATİHA
3 İHLAS
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.18 yıl önce gönderildi # -
DEGERLI ABIM seni hiç unuturmuyum!!
ama bu kardesin biraz sakar biraz degil çok fazla, akli bi karsi havada ayrica dalgin
tam bir deli
yanlis yazmasam olmuyo illa hata yapicam
guleysa ** cihan ** gulezgi-24 ** zgrm **
bak buraya Necim yerine cihan abiyi yazmisim, Cihan abi biraz üstte yer aliyo, seni yaziyorum diye cihan yazmisim, kanit olarak da ;) yanina gul kardesimi koydum, isimleriniz yan yana olsun diye, tabii orda da yanlis var ezgi ile birlesilmis çikmis
bu garip deliyi affet abi
senin yerin baska
taaaaa Medine den selamlarini getirip götüren oranin havasini cigerine çekip bizi unutmayan o yüregi asla unutamam
deliligime ver abi
düzeltme sansim olsa da düzeltsem, ahirette RABBIM sana ve Gül kardesime yaptigim dualari gösterir INSA'ALLAH ;) bu dünyada da göstersin
ALLAH YARDIMCIN YARIN EN BÜYÜK DOSTUN OLSUN
O EN GÜZELE EMANET OL :)
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benim canım kardeşim beni unutmayacağını biliyorum.
ben sadece takılıyordum.
rabbim inşallah hepimizi cennette toplar.
güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkür ederim.
rabbim yar ve yardımcın olsun.
alemlerin rabbi razı olduğu kulalrından eylesin seni
:))18 yıl önce gönderildi # -
AMİN.Allah razı olsuhn ve hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
allah hep razı olsun senden...amin amin amin
rabbim razı olsun senden.ve bu okunan duların yüzüsuyu hürmetine hepimizin dularını kabul etsin inşallah.AMİM AMİN AMİN
amin amin allah razı olsun amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.