ALLAHIM NEFES ALAMIYORUMM SANKİ İÇİM DARALIYO YÜREĞİM ACIYO.HER ŞEY SANKİ ÜZERİME ÜZERİME GELİYOR.
DÜN İNANIN ÇOK HAKSIZ YERE YAKIN ÇEVREME BENİ KÜÇÜK DÜŞÜREREK GURURUMU KIRARAK CANIMI YAKTI .DAHA ÖNCE EWET HAKLISIN Bİ DAHA YAPMIYCAM DEDİĞİ HALDE YÜCE RABBİM NE OLUR BANA SABIR VER .İMTİHANIM ÇOK AĞIR GEÇİYOR BİLİYORUM SEN KOLAYLAŞTIR.İSYAN ETTİRME,
NE OLUR ALLAHIM SANA YALVARIYORUM DÜN BANA YAPTIĞI SON OLSUN BİRDAHA YAPMAMAK ÜZERE PİŞMAN OLSUN.ÖZÜR DİLESİN ALLAHIM.RABBBİM NE OLUR YARDIM ET BANA.
SİZDEN RİCAM BU DUAMA AMİN DEYİN YETER .KİMBİLİR İÇİNİZDEN BİRİNİZİN İÇTEN AMİN DEMESİ YÜZÜNDEN İNŞALLAH SELAMETE ÇIKICAM.
SADECE ÇOK İÇTEN BİR AMİN DEYİN YETER DUA DOSTLARIMM NE OLUR......
(26 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbim selamete erdirsin inşallah
Amin...18 yıl önce gönderildi # -
aminn
18 yıl önce gönderildi # -
aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin hatice kardeşim..Dün akşamda senin için dua ettim..Rabbim kalbini genişletsin..dua ile.
AMİNNNN RVEYDA KARDEŞİM ALLAH SENDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.SENDE BENİM DUALARIMDAYDIN VE HEP OLUCAKSIN.
DUA İLE,18 yıl önce gönderildi # -
Allah (c.c.) sabır ve selamet versin kardeşim. Amin. 3 İhlas yüreğine nefes olsun.
Selam ve dualarımla18 yıl önce gönderildi # -
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin ...
Rabbim içindeki sızıyı dindirsin inşallah
amin
Rabbim, Yüce Rabbim! Sen’den başka bir rab var mı ki, ona yalvarayım.. başka bir ilah mı var ki, ümitlerimi onun vereceklerine bağlayayım.. Sen’den gayrı bir kerem sahibi mi var ki, ondan atâ ve ihsan talebinde bulunayım.. cömertliğiyle maruf başka birisi mi var ki, onun fazlına bel bağlayayım.. Sen’den gayrı bir hâkim-i mutlak, el açılan, ihtiyaç arzedilen bir başkası mı var ki, şikayetlerimi ona ileteyim ya da işlerimi ona havale edeyim!? Hayır ya Rabbi, hayır, Sen’den öte kerem ve cömertlik sahibi yoktur. Ey gazabından rahmetine sığındığımız, kullarını koruyup kollayan fakat Kendisi asla bir himayeye ihtiyaç duymayan Rabbim! Sen’den başka keremi ve ihsanı bol kerîm bir rab var mı ki, gidip ona el açayım!? Allahım! Dost bildiklerim bana hep cefa ettiler.. tabîp zannettiklerim canımdan usandırdılar.. yakın-uzak herkes hep şamataya aldılar; dertlerim de büyüdükçe büyüdü. Vedûd ü Karîb, Raûf u Mücîb bir tek Sen’sin; ne olur, merhametini esirgeme ve gidecek başka kapısı olmayan bu kulunun yalvarışlarına da icabet buyur!
AMiNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sabır acıdır meyvesi tatlıdır inşallah haticegüzel kardeşim rabbim o tatlı meyvelerden yemeyi nasip etsin inşallah amin...
Vedûd ü Karîb, Raûf u Mücîb bir tek Sen’sin; ne olur, merhametini esirgeme ve gidecek başka kapısı olmayan bu kulunun yalvarışlarına da icabet buyur!
ABLALARIN ABLASI TÜYLERİM ÜRPERDİ YAAA =(
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
rabbim kurtarsın sıkıntıdan18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL YÜREKLİ DUA DOSTLARIMM.YÜCE MEVLAM SİZLERİDE TEZ ZAMANDA SELAMETE ÇIKARSINN İNŞ.
AMİNNNNNN.18 yıl önce gönderildi # -
aminnn canım allah sıkıntılarını feraha cıkarsın
seni çok iyi anlıyorum.Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
AMIN KARDESIM ALLAHIM SELAMETE CIKARSIN TEZ ZAMANDA INSAALLAH
amin amin amin kardesim. allah yardimcin olsun.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amİn Allah gönlünün muradını verir inşaallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
AMİNNNNNNN AMİNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNN
tekrar tekrar amiin..bugün duamda seni unutmadım haticecim..
amin haticee yürekten aminnnnnnnnnn. allah senin yardımcın olsun.
allahım gönlün neyi istiyorsa ,dilin ne diye dua ediyor yakaru-ıyorsa,ellerin ne için amin diye yüzünü sıvazlıyorsa rabbim dilediğini hayırlıysa versin ,şerden korusun amin
Amin ALLAH YARDIMCIN OLSUN
AMIN ALLAHU TEALA YARDIMCIN OLSUN KARDESIM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.