AMAN YA RABBI BIZI SENDEN ÜMITSIZ BIRAKMA SUKURLER OLSUN YA RAB SANA NOZGEN KARDESIMIZI SEVDIKLERINE BAGISLADIN RABBIM SEN GORMEMISE DONDER KARDESIMI DUALARIMIZ SENINLE NOZGEN KARDESIM NEFESIM YETTIGIN CE DUAMDA OLACAKSIN HIZIR YOLDASIN OLSUN AMIN YA RABBI LEMAN
*?*?NECATİ ABİMİ ÇOK ŞÜKÜR RABBİM SEN BÜYÜKSÜN**ZGRM*?*?
(35 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
sağol allah razı olsun yaralkaraca kardeşim sağolun allah razı olsun allahta sizin ne muradınız varsa versin işaalah
18 yıl önce gönderildi # -
çok şükür...
Rabbimiz okuduğu ve okuttuğu Kuran-ı Kerimler hürmetine ona yardım etsin, daima onu korusun...Geçmişler olsun...
(Ben kardeşimizi daha önceki yazılarından bayan olarak algılamışım.Bu gün Necati Bey olduğunu öğrendim. Yine böyle bir hata yaptım:)Kusurumuza bakmasın.)18 yıl önce gönderildi # -
BEN OKUYAMADIM SANIRIM NE OLMUSTUKI NECATI KARDESIMIZE DALGINLIGIMI BAGISLYIN GOREMEDIM HERALDE SANIRIM BIR RAHATSIZLIK SOZ KONUSU ALLAH TEZ ZAMANDA SIFA VERSIM ALLAHUMME YA SAFI ALLAHIM SEN SAGLIGINA KAVUSTUR BU KARDESIMIZI AMIN
18 yıl önce gönderildi # -
özgür kardeşim bugün aldığım en güzel haberdi bu rabbimde seni melekleriyle müjdelendirsin inşallah....haberi ilk aldığım andan itibaren dünya yıkıldı ben altında kaldım sanki öyleydim haberi okuyunca nasıl sevindim rabbime binlerce kere hamd olsun...hocamı bize bağışladı çok şükür allah'ım hamd olsun rabbim lütfen hocama iyi dileklerimi saygı ve selamlarımı dualarımı iletirmisiniz özgür?çok seviyorum hocamı çok mutlu oldum:):)):):):):)
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.