CANLARIM YANIMDA COK DEGERLI BIRI VAR VE COK DARDA BUTUN YOLLARI VE KAPILARI KAPANMIS
BUYUK SIKINTILAR ICERISIN DE SIZLERDEN DUA BEKLIYOR ALLAH RIZASI ICIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN CANLARIM LEMAN
AYDINLIK GUNLER VER YA MUCIP HAZRA ARKADASA DUA LUTFEN
(11 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ey Rabbim sen bizlerin gönlüne huzur ver,kalbimizi iman aşkı ile doldur,senin rızan merkezli bir yaşam nasib et.Kötülüklerden ,musibetlerden,hasetlerden,fitne ficirden,nazardan,kötü insanlardan,kadının şerrinden muhafaza eyle..Senin yolundan ayırma,şeytanla başbaşa bırakma,son nefesi Senin yolunda vermeyi nasib et.ALlahım sen dünyadaki bütün müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol.Dertleri olana derman,hasta olanlara şifa,darda olanlara bereket bolluk ihsan eyle.Sen müslüman alemine kötü oyun planlayanların oyunlarını başlarına çevir,islah et onları,islah olmuyarlarsa helak et ALLAHIM.Ya Rab kusurumuzu affet,bizi kendine kul kabul et,emanetini kabzetmek zamanına kadar bizleri emanetinde emin kıl.AMinn VELHAMDÜLİLAHİ RABBİLALEMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
BIR DUA DA BENDEN HAZRAM CANIMSIN BILKI HER GECE DUALARIMDASIN RABBIM AYDINLIGA CIKARSIN SENI EMIN OLKI SUPHESIZ O HERSEYI HAKKIYLA GORENDIR VE VERDIGI HAVAYA SUYA NEFESE SUKURLER OLSUN BINLERCE KEZ YA ZUL CELALI VEL IKRAM YETISSIN IMDADINA CANIM BENIM ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN HIZIR YOLDASIN OLSUN AMIN LEMAN
Leman ablacım kapıları kapayan başka kapıları açacağı için kapamıştır..Rabbim kardeşimizin sıkıntısı ne ise gidersin..maddi ve manevi tüm yüklerini alsın sırtından..kalbinin acısını dindirsin..Rabbim onun yar ve yardımcısı olsun..
Bu arada bugün senin için dua ederken gözyaşlarımı tutamadım..zaten çok sulu göz oldum son zamanlarda..rüzgar esse ağlıyorum..seni düşününce içim çok yandı..bu seni anlıyor olmamdan kaynaklanıyor tabi..Rabbim seninde yardımcın olsun..inşirah gönderiyorum ikinize de..Rabbim kabul buyursun..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCISI OLSUN kardesimizin
INSIRAH SURESINI YOLLUYORUM, kalbinin ferahlamasi ve islerinin düzelmesi için
amin18 yıl önce gönderildi # -
CANIMSIN RVEYDA BIZ BIRBIRIMIZ ICIN DUA EDERKEN ALLAHIM KALBIMIZE OYLE BIR HIS VERIYORKI ANLAMAMIZ ICIN INANIYORUM CANIM BENIM HERZAMAN DUALARIMDASINIZ HELE GECEN BENI OZELIKLE AN DEMISSIN HIC UNUTURMUYUM RABBIM AGZIMDAN DUYSUN DA DILEKLERINI MUJDELESIN SENI INS SUNA EMIN OLKI BEN HEPINIZ ICIN ALLAHIMA YALVARIRKEN SIZLER ICINDE YALVARIYORUM DUA DOSTUM INCI TANEMSINIZ BENIM HIZIR YOLDASIN ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMIN RABBIM AMIN LEMAN
AMİN ABLACIM..AMİİNNN...HİÇ EKSİK ETME BENİ DUANDAN HİÇ..ÖYLE YANIYOR Kİ İÇİM...SABURLA BEKLEMEDEYİM..ARKADAŞINA SELAMLAR..GECENİZ HAYROLSUN..DUA İLE..
SABIR ET BITANEM RABBIM COK SEVERMIS SABIRLI KULLARINI VE ÜMIDINI HIC YITIRME O DEGILM EN OLMAZLA RI OL DEYINCE OLAN BUTUN DUGUMLERI COZEN ISTEDIGI ANDA KUN FE YE KUN EDEN BIZ NEYIZ KI RABBIM ISITIYO BIZI MERAK ETME CANIMSIN BIRAZDAN BASLAYACAGIM OKUMAYA OZELIKLE GECEYI BEKLIYORUM RABBIME YAKARMAK ICIN BIRAZDAN SAAT UC OLACAK ALLAHIM SEN DAHIL TUM DUA DOSTLARIMA YARDIM ETSIN SEVINDIRSIN GONUL MURADLARINI VERSIN DE BENDE SEVINEYIM DUAMDASIN CANIM BENIM ALLAHIM KABUL BUYURUR INS AMIN LEMAN
Ablacım Allah razı olsun senden..Rabbim icabet etsin dualarına..sıkıntılarını gidersinnn....
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN VE BÜTÜN SIKINTILAR HAYIRLARA, GÜZELLİKLERE, KOLAYLIKLARA DÖNSÜN İNŞALLAH.
ALLAHA EMANET OLUN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
KENDİ DERDNİN YANINDA BAŞKALARINIDA UNUTMAYIP ONLARADA DUA İSTEYENGÜZEL YÜREK YARALIKARACA MEVLAM YARALARINA SİFA DERTLERİNE DERMAN VERSİN
ARKADASIN VE SENIN ICIN AYETEL KURSI YOLLUYORUM KABUL OLUR INSALLAH18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.