dostlarim ben zor durumdayim bana dua edin ne olur aci cekiyorum dilegimi RABBIMDEN cok arziliyorum cok istiyorum acaba RABBIM benimi deniyor yoksa bos hayaller icindemiyim de karsiligini vermiyor bilmiyorum ne olur benim icinde dua edin
dualarinizi eksik etmeyin
(6 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
fundacım Rabbim gönlündekini hayreyleyip versin sana..olur mu boş hayaller içinde olmak..Rabbim en nihayetinde verecektir..bak ben kimbilir ne zamandır bekliyorum..hala icabet emedi Rabbim..ama devam ediyorum dua etmeye..lütfen üzme tatlı canını..O'na sığın.."bana dua edin size icabet edeyim"diyen Rabbimiz icabet etmez olur mu...sabırla beklemek durmundayız..selam ve dua ile..
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMİN SINAVINDAN SABIRLA GECERİZ İNSALLAH.ACILARINA DERMAN OLSUN.MURADIN GERCEK OLSUN.YARABBİ YA ZEL CELALİ VEL İKRAM DİLARA KULUNUN İMDADINA YETİŞ RAHMAN VE RAHİM.
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZ ZALİMİN.VELA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİAZİMM
Allah yardımcınız o0lsun kardeşim amin amin
FUNDACIM DİLARA KİM BİLMİYORUM AMA O İSİMLE CIKMIS DUA AĞZIMDAN BELKİ BUNDADA VARDI R BİR HAYIR
YA SAFİ YA EVVEL YA AHİR YA RAHMAN YA RAHİM YA KADİR FUNDANINDA İMDADDINA YETİŞ YARABBİM BİZİ SINAVINDAN SABIRLA TEVEKKÜLLE GECMEMİZE YARDIM ET YARABBİLA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULALLAH
LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KUNTÜ MİNEZ ZALİMİN18 yıl önce gönderildi # -
kanrevan kardesim dilara kim
benim icin dua ederken dilara diyemi etttin yoksa :-)18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.