HERKESE SELAM AKLINIZA GELİRMİ BİLMEM AMA BUNDAN 9 AY ÖNCE ANNEM FELÇLİK VE ÜSTÜNEDE AĞIR BİR BEL KAYMASI AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ SİZLERLE PAYLAŞMIŞTIM NİŞANNIM NURTEN SİZLERDEN AMELİYAT ANINDA DUA İSTEMİŞTİ. ŞUAN CANIM ANNEMMM MELEK OLDU 20,02,2008 DE.. SİZLERDEN RİCAM ANNEMİN VARSA GÜNAHLARININ HAFİFLEMSİ İÇİN DUA ETMENİZ. GÜZEL ALLAHIM HİÇ KİMSEYE BÖYLE ACI TATTIRMASIN. SEVGİ VE SAYGILARIMLA...
O MELEK OLDU CANIM ANNEME DUA EDERMİSİNİZ
(43 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
başınız sağolsun kardeşim, Allah sabır ve güç versin, günahları varsa affeylesin, rahmetiyle keremiyle muamele etsin amin amin amin
3 ihlas 1 fatiha okudum....18 yıl önce gönderildi # -
MELEKLERİN YERİ CENNETTİR,YERİNDE RAHAT UYUSUN.
3 İHLAS 1 FATİHA OKUYORUM.
BAŞINIZ SAGOLSUN,RABBİM BU ACIYI UNUTTURACAK ACI VERMESİN.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun hemşerim allah razı olsun meral abla dostlar sağolsun
18 yıl önce gönderildi # -
başınız sağolsun kardeşim ismini verirseniz akşam ismen kuran
okurum18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ( HANİFE )
amin kardeşim akşam okucam
Rabbim günahlarını bağışlasın..O sınırsız rahmet sahibi ona rahmet eylesin..cennet-i makamında ağırlasın anneni..bir fatiha gönderiyorum..Rabbim kabul buyursun..18 yıl önce gönderildi # -
34.Senden önce hiçbir beşere ölümsüzlüğü vermedik; şimdi sen ölürsen onlar ölümsüz mü kalacaklar?
35.Her nefis ölümü tadıcıdır. Biz sizi, şerle de, hayırla da deneyerek imtihan ediyoruz ve siz Bize döndürüleceksiniz. (enbiya suresi 34-35.ayetler)
YA RAHMAN YA RAHİM YA RAUF YA AFUVV YA SETTAR YA TEVVAB YA VEHHAB YA ALLAH....18 yıl önce gönderildi # -
allah nur içinde yatırsın inşallah
Allah rahmet eylesin.3 ihlas 1 fatiha..bi de nacizane fikrim o inşallah bu dünyada çektiği hastalıkla zaten günahlarını döküp de gitmiştir inşallah..RABBİM cennetine koysun onu..amin.
3 ihlas 1 fatiha başınız sağolsun
3 ihlas 1 fatiha başınız sağolsun
hepinizden allah razı olsu nrabbim dualarınızı kabul etsin amin....
RABBİM TAKSİRATINI AFETSİN, RAHMETİNİ ESİRGEMESİN. YAKINLARINA SABIR İHSAN EYLESİN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin. sizlere sabır versin fatiha okudum allah kabul etsin
Allah rahmetiyle kuşatsın, 3 İhlas 1 Fatiha ile başınız sağolsun,
Mevlam size de sabır ve selamet versin. İnşaAllah Amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin basınız saolsun bende 3 ihlas 1 fatiha gönderdim insallah rabbim gunahlarını affeder aminnnn
3 ihlas
1 fatiha rabbim rahmet eylesin18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim mekanını cennet eylesin.Yasin,mülk,nebe gönderiyorum ,Rabbim günahlarını affeylesin,yerinde dinlendirsin,sizlere hayırlı ömürler versin inşallah.
Rabbim nurlar icinde yatirsin,mekani cennet olsun insallah 11 Fatiha okuyorum teyzeme...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. 3 ihlas ve 1 fatiha okudum. amin...
inna lillahi ve inna ileyhi raciun,
Allah hz. fatıma'ya komşu eylesin,sizlere de dayanma gücü versin canım kardeşim.1.بسم الله الرحمن الرحيم
Bismillāhirahmānirahīm / Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın adıyla.2.الحمد لله رب العلمين
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. / Hamd âlemlerin Rabbi,olan Allah'-a/-için dır.3.الرحمن الرحيم
Errahmânir'rahim. / O, Rahmân ve Rahimdir,4.ملك يوم الدين
Mâliki yevmiddin. / Din gününün maliki(sahibi).5.اياك نعبد واياك نستعين
İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, / Ancak sana kulluk ederiz ve ancak senden yardım dileriz.6.اهدنا الصرط المستقيم
İhdinessırâtel müstakîm./Bizi müstakim/doğru/doğruluğu isteyenin yol(un)a hidayet eyle.7.صرط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم ولا الضالين
Sırâtallezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. / Kendilerine nimet verdiğin mutlu kimselerin yoluna; gazaba uğramışların ve o sapmışların yoluna değil.AMİN.
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM.MEKANI CENNET OLSUN PEYGAMBER EFENDİMİZİN (SAV)
ŞEFAATİNE NASİP OLSUN İNŞAALLAH YÜCE RABBİM MAĞFİRET VE MERHAMET ETSİN
SİZE DE RABBİM SABIRLAR VERSİN
1 YASİN
1 FATİHA
3 İHLAS GÖNDERİYORUM
ANNENİZİN İSMİNİ YAZARMISINIZ18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas
1 fatiha
1 ayatel kürsü
1 kevser
rabbim kabul buyursun annecinin varsa günahları af olunsun nurlar içinde yatsın sana ve bütün sevdiklerine sabırlar versin inşaallah aminnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas
1 fatihaallahım merhametiyel muamele eder inşallah.amin
rabbim mekanını cennet eylesin insallah.bende annemi kaybettim 99 depreminde rabbim sizlere sabır,annenizede rahmet eylesin insallah..allaha emanet olun.dua ile..
başınız sağolsun kardeşim,
Allah sabır ve güç versin, günahları varsa affeylesin, rahmetiyle keremiyle muamele etsin.
Rabbim sabır versin.3 fatiha, 1 aytel kürsi okuyorum.
ALLAH RAHMET EYLESİN SİZLERDE SABIR VERSİN.100 İHLAS OKUYORUM RUHUNA RABBİM KABUL ETSİN.
Allah rahmet eylesin, 3 Ihlas 1 Fatiha okuyorum, allah kabul etsin. allah sabir versin güzel kardesim....
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.