HEPİNİZ İÇİN HEPİMİZ İÇİN DUA EDECEĞİM BEKLİYORUM...LİSTE YAPIP İSMİNİZLE TEK TEK DİLEKLERİNİZİ OKUCAM İNŞALLAH..
AKŞAM KUR'AN OKUCAM İSTEKLERİNİZİ YAZIN ALLAH RIZASI İÇİN .....
(125 mesaj) (58 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah razı olsun vefat eden annem için dua edersen sevinirim ismini sormuştun herhalde ( hanife )
18 yıl önce gönderildi # -
DOSTUM OYA'NINDA GÖNLÜNDEKİ MURADI İÇİN DERMİSİN. ALLAH KABUL ETSİN.SENİNDE TÜM MÜMİNLERİNDE DUALARINI İNŞALLAH
canım valla bende handan ablam ne zaman dua etcek diye bekliyodum..zahmet vermemek için bi de daha acil dualar da olduğu için özel bi istek de sunmak istemedim.kafam karışık.biraz sıkıntlıyım.biraz sorunlar var anlayacağın.tuğba ve yunus ismimizi söyleyerek bir an önce hayırlısıyla evlenmemiz ve islam üzerine bi hayat bi yuva kurmamız öyle yaşamamız için dua edersen çok sevinirim canım.Allah razı olsun.dualarını kabul etsin.amin.
EKLEDİM İSİMLERİ OKUCAM MERAK ETMEYİN SELAMETLE..
GUZEL DUA DOSTU İNSALLAH GUZEL YUREGININDEN AKAN GUZEL DİLİNDEN CIKAN DUANDA BANADA YER VERİRSİN.PEYGAMBER EFENDIMIZ BUYURMUSLAR GUNAHSIZ AGIZLARLA DUA EDİN.YA MUHAMMED GUNAHSIZ AĞIZ OLMAZKİ EFENDİMİZ BİRİBİRİNİZ İÇİN DUA EDİN O ZAMAN GUNAHSIZ AGIZLA ETMIS OLURSUNUZ
DİLERİMKİ BİRİBİRİMİZ İÇİN ETTİĞİMİZ DUALAR KABUL OLUR.ELBETKİ GUNAHKARIZ AMA PEYGAMBERİMİZİN TAVSİYESİNE RİAYET VE İNANÇLA BİRİBİRİMİZ İÇİN OKUYAN AGZIMIZ GUNAHSIZ SAYILIRMIŞ
İSMMMİ YZMISTIM AMA YENIDEN YAZAYIM PİRİM BENIM İSMİM OĞLUMLA BİRLİKDE SEVDİĞİM İNSANLA HUZUTLU BİR YUVA DİLİYORUM RABBİMDEN.ÖNUMUZDEKİ ENGELLERİN KALKARAK ARTIK BİZİMDE YUZUMUZU GULDURMESINI DILIYORUM YUCE RABBİMDEN.
DULARIMIZDA BİR OLMAK DİLEGİLE SELAM VE DUALRIMLA.....18 yıl önce gönderildi # -
canım benide unutma olurmu
PİRİM YAZDIM ZATEN SEN HEP VARDIN DUALARIMDA
SUZANNNNN SENİ NASIL UNUTURUM GÜZELİM BENİM HER AKŞAM DUAMDASIN...
"O, yaratan, yoktan var
eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur.
Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O,
mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir..."Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!
Büyük Allah'dan, büyük Arş'ın rabbi Allah'dan oğlum İlter Kağan'a şifâ vermesini istiyorum!AMİN AMİN AMİN.
SELAM VE DUALARIMLA...18 yıl önce gönderildi # -
İLTER KAĞANIMIZ HER DAİM DUALARIMIZDA GÜZEL KARDEŞİM SELAMETLE..
saol dua dostum ALLAH RAZI OLSUN.DİLİYORUM RABBİM BURDA OKUNAN DUALR HATIRINA MURADIMI VERECEK.YAVRUMLA BENI GULDURUCEK
beni daimi listendeyim zaten.. sana kucak dolusu dualar.. Allah ne mredin varsa versin.. amin
Handancım..benim için ne diyeceğini biliyorsun..ama yine de hatırlatayım..sadece sıkıntımı gidermesi için dualarıma en kısa zamanda icabet etmesi için dua eyle..Allah razı olsun..Rabbim kabul buyursun... Senden gidermedği keder sıkıntı kalmasın...ne kadar iyisin...
RECAYİ ALLAH RAZI OLSUN HAKLISIN SEN HEP VARSIN DUAMDA ZATEN
RVEYDA GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM SANA DİCEK SÖZÜM YOK DUAMDA EDERİM SÖZÜMÜ DUA İLE ..
handanemru yine beeeenn=)banada oku biliyorum devamlı dualarındayım hep diyosun ama bi gelişme yok aksine gerileme var bense unutamıyorum o benim kaderimse nolur barışalım en kısa zaman da deilse rabbim unuttursu bu acı çok kötü allah razı olsun senden ne muradın varsa versin(asuman&muhammet)isimlerimiz beni de eklermisin allah razı olsun allah kabul etsin senin okudugun duaların hürmetine amiiiiiiin
EKLEDİM ASUMAN KARDEŞİM RABBİM CÜMLEMİZİN DUALARINI HAYIRLISIYLA KABUL ATSİN İNŞALLAH AMİN..
Handan ablacım beni de unutma lütfen, lütfen...
GÜZELİM BENİM UNUTURMUYUM SENİ DUA İLE ...SENDE HER AKŞAMKİ DUAMDASIN ZATEN
handan ablam benide unutma ,allah kabul etsin.aminn.
dileğim hayırlı bir eş allantan hayırlı kısmet.rabbim büyüktür.
aminnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM GÖNLÜNDEKİ MURADINI VERSİN AYŞEM DUAMDASIN İNŞALLAH
handan kardeşim benide unutma:)ben hacer hayırlı bi eş niyetiyle dualarına benide eklersen mutlu olurum .Allah senden razı olsun her ne muradın varsa kabul etsin.bu arada bi işin vardı hayırlısıyla oldu mu?
SAĞOL HACER KARDEŞİM İŞİM HALLOLMADI HENÜZ HAMD OLSUN RABBİME YİNEDE BEKLİYORUZ BAKALIM İLGİLENDİĞİN SORDUĞUN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM RABBİM EBEDEN RAZI OLSUN AKŞAM DUAMDASIN RABBİM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN..
allah razı olsun guzel dualarınız için siteye uye olurken apayrı budunyadaydım zizlerin ettigi dualarla içime huzurla doldu benim icinde dua edin rabbim hepimizin yuregindeki sıkıntıları gidersin insallah seven kardeslerimin muradını versin mevlam
AMİNNN ELMAS KRDEŞİM RABBİM SİZİNDE DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH DUAMDASINIZ...
canım benide unutma.biliyorsundur benim isteğimi...
rabbim gönlünün muradını versin sana...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun canım kardeşim ben stilistim mesleğimle ilgili hayırlı bir iş kalbimdeki sıkıntıya deva birde aile içi huzur istiyorum babam çok sert beni evde rahat bırakmıyo çok üstüme geliyo işten gelip sinirini benden çıkarıyo rabbim ıslah eylesin dua edersen çok sevinirim allah razı olsun niyetinden dolayı .
ESRA TAMAM KARDEŞİM ZATEN SEN VARDIN LİSTEMDE:)
SEVDA CANIM KARDEŞİM RABBİM SABRINI ARTIRSIN BABANA OKUCAM İŞİNEDE OKUCAM HEPSİNE OKUCAM RABBİME EMANET OL...
allah senden razı olsun her ne muradın varsa versin düzelince bende sana okuycam sonrada buraya yazıcam okudum diye ben sana kenzül arş okurum onu çok iyi okuyorum ve alıştım artık.
RABBİME EMANET OL GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM BENİM RABBİM SIKINTILARINDAN ARINDIRSIN SENİ..AMİN..
handanemru allah rızası için benimde ismimi geçirip okur musun sıkıntım çok okuduğum tüm dualarım burdaki dua arkadaşlarımada gelsin allah gönlümüzdekileri tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştirir inşallah amin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.