canım allah kabul etsınnn bendende 20 tane heıdyem olsun guzel gonlune derman olsunnn
*** 1 Fatiha okur musunuz dostlarim***gamze19
(77 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 tane okudum
ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
20 tanede benden olsun
Allah kabul etsın ınsallah18 yıl önce gönderildi # -
576... tane oldu :)
rabbim cümlenizden razi olsun sevgili dostlarim.
18 yıl önce gönderildi # -
dün akşam duamdaydın güzel kardeşim rabbim gönlündeki muradını versin hayırlısıyla inşallah amin...
3 tane okudum...
handancim allah seni biran önce emrullahina kavusmayi ve mutlu bir yuva kurmayi nasip etsin :)
mervesefa kardesim agzina yüregine saglik allah razi olsun senden ne muradin varsa versin...
579...tane oldu
15 tanede ben okudum kardeşim.allah ne muradın varsa tez zamanda gerçekleştirsin inşallah okursam yine yazarım =)
allah kabul etsin amiiiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun asmn canim kardesim umarim seninle diledigin ne varsa gerceklesir hayirlisi ile :>
594...tane oldu :D
gamzem çok tşk ederim duaların için rabbim ebeden razı olsun senden
nasıl mutlu ettin beni bilemezsin rabbimde çok sevsin çok mutlu etsin seni güzel yürekli kardeşim en emine emanet ol amin...hep duamdasın unutma sakın her daim...18 yıl önce gönderildi # -
5 tane okudum Allah kabul etsin kardeşim.Amin
10 Tane okudum kardeşim Allah kabul etsin.
509...tane oldu... rabbim cümlenizden razi olsun tüm dualariniz kabul eyler ins.
gamzem çok tşk ederim duaların için rabbim ebeden razı olsun senden
nasıl mutlu ettin beni bilemezsin rabbimde çok sevsin çok mutlu etsin seni güzel yürekli kardeşim en emine emanet ol amin...hep duamdasın unutma sakın her daim...18 yıl önce gönderildi # -
handancim sende beni cok mutlu ediyorsun unutmayip dua ettigin icin bana:) allah sonsuz razi olsun senden. iki cihandada mutlu olursun ins.
3 fatiha....daha
512...tane oldu 10da simdi ben okudum yani
522...tane oldu sükür yariladik sayilir rabbim hepinizden razi olsun kardeslerim18 yıl önce gönderildi # -
10 tane okudum güzeller güzelim....
532 oldu :)
cok mutlu oldum canim handancim dualarimdasin, bugün cuma aksami senin icin dua edecegim birtanem......18 yıl önce gönderildi # -
10 tane okdudm amin
rabbim..... nasıl mutlu ediyosun beni anlatamam rabbimde seni çok mutlu etsin inşallah hep duamda sın rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah amin...gönlünden öpüyorum seni dualarımla..
CANIM YA YENİ GÖRDÜM KUSURA BAKMA HEMEN 10 TANE OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN AMİN
552...tane oldu... hazirancim estagfurullah ne kusuru-allah razi olsun okudugun icin
3 DAHA 555
3 FATİHA DAHA...558
10 FATIHA DAHA...568
gamzem kaca tamamlıycazz bendende 50 tane allah kabul etsınnn rabbım gonlune gore versın
618 tane oldu... ftm ablacim 1001 fatiha tamamlanmali...okudugun fatihalar icin allah razi olsun ne muradin varsa versin birtanem :)
100 de benden ALLAH kabul etsin güzel kardesim
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥toplam 718
7 tanede benden allah kabul buyursun rabbim gönlünün muradını en kısa zamanda nasip etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.