1 kenzül arş
1 miftahul cennet duası
100 salavat
10 ihlas
10 ayetel kürsi
10 kevser suresi
rabbim ne muradı ne isteği varsa versin rabbim bu hayırlı insana dünya ve ahirette sıknıtı göstermesin canım kardeşim bu akşam bizim için okuyo nefesine kuvevt versin rabbim kardeşlerim 1 ayeetl kürsi okyun hepimiz için uğraşıyo allah ondan razı olsun,
handan kardeşimiz için okudum sizde 1 ayetel kürsi okuyun(sevda)
(33 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 amena resulu okudum kardeşime rabbim yardımcı olsun amin.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcısı olsun.10 ayetel kürsi.nefesine ağzına bedenine sağlık.Rabbim afiyetler versin iki dünyada da.amin.
bende 15 ya vedud 15 yunus peganber duası okudum.hediyemdir canım hadan kardeşime allah kabul etsin kardeşim ne muradın varsa tez zamanda inşallah amiiiiiiiiin
ALLAH RAZI OLSUN YARCIMCISI OLSUN İNŞ.
10 YUNUS AS DUASI OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
ben de handan kardeşime
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 ihlas okudum.rabbim kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Handan Kardeşime ben de 33 Ayatel Kürsi okudum RAbbim tüm sıkıntılarını gidersin inşallah.
Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.
okudum sevgili kardeşim..handan kardeşime ayetel kürsiler feda olsun...Rabbim onun dularına icabet etsin..gidermediği sıkıntı bırakmasın..18 yıl önce gönderildi # -
33 ihlas da ben okuyorum...Rabbim okudugu Kuran-i indinde kabul buyursun insallah.
bende okuyorum allah kabul etsin okumaz olurmuyuz seve seve
okuruz tabiiki. allah kabul etsin...
allah hepinizden razı olsun canlarım dua dostalrım o bu geec çok kişiye kuran okuyacaktı rabbim yardımcısı olsun allah sizinde ne muradınız varsa versin iyi yürekli kardeşelrim.
Bende Handan ablamıza 33 Ayet-el Kürsi okuyacağım şimdi. Mevlam nefesine nefes katsın. Allah razı olsun.
10 ayetel kürsi benden yüreğine gitsin ağzına sağlık kardeşimizin güzel yüreğiyle yaptığı dualardan rabbim bizleri de nasiplendirsin amin amin amn
BENDENDE 1 AYETEL KURSI ALLAH KABUL EYLESIN HANDANEMRU ARKADASIMIZIN NEFESINE KUVVET EYLESIN VE DUALARINI KABUL ETTIKLERINDEN EYLESIN INSALAH AMIN
1 aytel kursı okuyorum.
Rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın.Rabbım duaların kabul etsın.
sendende allah razı olsun canım handan ıcın ve tum dua dostlarım ıcın sevwe seve
Ben de okudum Allah kabul etsin inşaallah
3 ayetel kürsi
3 ayetel kürsü allah kabul etsin
aman allahım bu ne güzellik maşallah ben bunları haketmedim güzel dualı dostalarımm rabbim hepinizden sonsuz razı olsun rabbim hepinizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah rabbim yüce rabbimin razı olduğu sevdiği çok sevdiği kullarından olasınız inşallah hepiniz tek tek tek........çok duygulandım ahhh sevdam benim gönlünden o güzel gönlünden öpüyorum seni...
canım benim sen herşeye değersin sağolsun kimse yalnız bırakmadı allah hepsinden binlerce kez razı olsun
okudum bende:)
100 besmele handanım
bende 3 tane ayetel kürsi okudum handanımıza hediyemdir allah kabul etsin tez zamanda ne muradı varsa versin inşallah amiiiiiiiin
özgül ablam çok tşk ederim rabbim razı olsun inşallah seninde duaların hayırlısıyla kabul olur ve inş tez vakitte mithat abime kavuşursun amin...
asmn canım benim nefesine sağlık yüreğine sağlık sende her okumamda ismen varsın güzel kardşeim rabbim dualarını kabul eylesin inşallah amin...
3 IHLAS 1 FATIHA OKUDUM kabul etsin yaradanim kardesim insallah
3 ayet-el kürsi
3 ihlas
1 fatiha
1 naz
1 felak´ta benden handanim icin :)18 yıl önce gönderildi # -
saol handacım dualarını eksik etme bi kardeşimiz yazmış ya duanın makbulu habersizce kardeşine yapılan duadır,diye dularda buluşmak dilegiyle
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
100 besmele
100 keliem-i tevhid çektim hediyemdir nacizane kabul buyur kardeşim
allah kabul etsin tez zamanda ne sıkıntın varsa gidersin yüce mevlam iinşallah
amiiiiiiiiiiiiinnn18 yıl önce gönderildi # -
1 AYetel kursı okudum.Rabbım hakkında hayırlısını nasıp etsın.
AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.