YASİN KARDEŞİM SİZLERDEN ALLAH RAZI OLSUN TÜM DUA DOSTLARINADA VE DE ABİM İÇN DUADA BULUNAN TÜM DUA DOSTLARINA BEN SİZVE DİĞER DUA DOSTLARI İÇİN HATİM BAŞLATIYORUM YALATİF HATMİ TÜM ŞİFA BEKLEYEN BORÇLU İŞSSİZ YETİM YOKSUL AÇ VE DE HÜLASA BÜTÜN DERTLERİMİZİN GİDERİLMESİ İÇİN VEDE VATANIMIZIN BEKASI EVLERİMİZİN HUZURU İÇİN HERKES KATILABİLİR*RABBİM ŞİMDİDEN KABUL ETSİN İŞAALAH**12000 YALATİF HATMİ**
MUCİZe nEt ve TüM DuA DoStLaRInA12000 Ya Latif okuyorum(zgrm)
(35 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
EVT DUA DOSTLARI HEPİNİZ KATILABİLİRSİNİZ 1000 ADET BEN OKUYOM GERİSİ KOLAY OLUR İŞAALLAH RABBİM KABUL ETSİN*
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAPMIŞ VE YAPACAK OLDUĞUNM HATİMİ SEN MAKAMINDA KABUL ET ALLAHIM*
amin 1000 tane de ben aliyorum abi simdilik
RABBIM kabul etsin INSA'ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
sağolgaripgül kardeşim allah razı olsun rabbim kabul etsin işaallah amin.
500 tane de ben alıyorum...kalan:9500
kardeşim benide ekle asuman&muhammet illaki duymuşsundur hep yazıyorum barışmamız için hayırlısıyla anlıma yazıysaa geri dönsün bende çekecem inşallah yazarım olur muu benide ekle duanaa nolurr
sağoltuuba allah razı olsun allah ne muradınız varsa versin işaalah
asmn kardeşimhepimiz için okucaz işaalah
tmm kardeşim bende katılacam inşallah yani bende çekicem.ya latiff:)
Selamün Aleyküm bende 500 adet alıyorum
Kalan : 9.00018 yıl önce gönderildi # -
sağolturkan allah razı olsun
BENDE 500 TANE ALAYIM GECELEYIN OKURUM INSALLAH ALLAH KABUL ETSIN KARDESIM COK SAOL BIZI DE DUALARINA KATARSAN COK SEVINIRIZ
güzel kardeşim hatim indiriyorum yazmışsın başlıgına,kuran hatmi olmadıgını belirtseydin daha hayırlı olmazmıydı,ya latif hatmi kuranda varmı bilmiyorumda bilgilendirirsen çok sevinirim kaynak olarak..
Hoşgeldin Derin abicim. Seni görünce bizi bırakmadığın için seviniyorum.
3 İhlas ile Selamlıyorum abicim,Selam ve dua ile.
Allah razı olsun saol turkan kardeşim yüregine saglık,gelicem hepinizin bulutlarını dagatıcam zamanı gelince şuan Rabbim biliyo bana verdigi bişey var üstümde ama gelicem bırakmıycam sizi çok üzüldüm herkese böyle olmamalıydı bazı şeyler neyse abisi Allaha emanet ol dua ve selam ile dualarımdasın..
Allah razı olsun. Bilmukabele abicim.
Selametle kal,
En Emin' e emanetsin.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun allah kabul etsın yar ve yardımcımız olsun
derin kardeşim yalatif hatmi büyük ve değerli bi hatim dir ve de çok büyük faydaları görülmüştür bilgilerine ama senin için nozgen abime vehocama sorcam saygılar
derin kardeşim şunu belirteyim bilmeden muhakkak bişey yapmamaya çalışıyorum ama şunu kesin ve net biliyorum değerli abikerin ve hocaefendilerin ağzından vede sayın arif pamuk hocanın bilgilerinde nasıl bihatim oldunu bulabilirsin saygılar
Kardeşim dogrudur bilmiyorum duymadım ögrenmek istiyorum sende bilmiyosun demekki insanlara bişey yaparken bılmek faydalı diilmi..
Kuranda böyle bi hatmi varmı kardeşim ordan burdan bulabilirsin diyosunda bilmiyorum madem hatim yapıyosun senden ögrenmek istiyoruz kaynak bilgi Herhangi bi Peygamberimizden duyulmuşmu ögrenip yazarsan tam içerigiyle sevinirim,amaç dua etmek Allah muhafaza yanlış bilgi ögrenmiyelim dua ve selam ile kardeşim..
derin cvp bını yazdım ama net okumamışın kardeşim nasıl ve ne hatim olduğunu belirttim daha net bilgi istiyosan verebilirim bu hatim hakkında ben bilmiyorum demedim net yanıtını vereyim arif pamuk hocamızın tavsiye ettiği dualar ve değerli esma hüsna hatimleri ile ilgili açıklamaları vardır bu arda siteye tekrar hoş geldin derin
derin kardeşim net yanıtı öğrendinmi kardeşim umarım açıklayıcı cvp olmuştur
derin tamamı kardeşim arif pamuk yayınlarında vede onun esmahüsna hatimleri ile ilgilin bilgi vardır vede var kardeşim bilmeden bişey yazılmaz derin kardeşim umarım beni anlamıştırsın*
Başlıgına kuran hatmi olmadıgını belirmen gerekir güzel kardeşim gören ilk kuran zannediyo ben öyle zannettim içine girdim farklı güzel kardeşim burda bişey paylaşıyosak yapıcagımız işi iyi bilmemiz lazım dogru bilgilerle paylaşmamız lazım,kızarak diil buraya kadar geldı bian öfken için rahat olsun bidaha sormam,daha net bilgi istiyorum dedim sana verebilirim dedin vermedin,bilmiyoruz cahiliz bu konuda samimi söylüyorum,kuranda yazıyomu herangi bi Peygamberimiz söylemişmi onu ögrenmek istiyorum bu konuda varsa kaynak veya farklı bilgi veya hadis yaz ögrenmek istiyorum yoksa başka şeyler yazmana gerek yok..
arif pamuk hariç,kaynak varsa yaz yoksa saglık olsun sorun diil..
ŞUNU BELİRTEYİM TÜM DUA DOSTLARINA BEN ALLAH RIZASI İÇİN OKUYORUM MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER YAPMIŞ OLDUM HATİM SADECE YALATİF HATMİ DEĞİLDİR TÜM DUADOSTLARININ BİLGİSİNE DUYRULUR YALATİF HATMİ İLE İLGİGİLİ GENİŞ BİLGİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER ARİF PAMUK HOCANIN KİTAPLARINDA BULABİLİRLER*
konu başlığı 12000 Ya Latif okuyorum şeklinde değiştirilmiştir.
böylesi daha uygundur
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
:) dua ve selam ile kardeşim tartışmaya mahal vermeden senden ricam Allah rızası için bana cevab yazma hayırlı akşamlar kardeşim dualarımdasınız..
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.