sevgili arkadaşlar komşumuzun vefat ettiğini öğrendim yarım saat önce şimdi ambulansla tek başına öldüğü evinden çıkarıyorlar..çok acıdı içim Allah mekanını cennet etsin, günahlarını affetsin..benim üzülmem doğru değil belki ama rahatlayamadım sizden ricam ben pek bilmem böyle bir durumda ne dua edilir ancak yine de dua eder amin der misiniz tüm ölmüşlerimizin ruhuna bir fatiha ile..Amin.
içim çok acıdı komşumuz bi amca vefat etti..
(10 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
11 Fatiha okuyorum.....Rahmetli amcaya Rabbim günahlarini affetsin...Kabir azabi cektirmesin....
18 yıl önce gönderildi # -
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun İnşaAllah. Amin.
1Fatiha, 3İhlas okudum18 yıl önce gönderildi # -
Rabbimizden geldik ve Rabbimize dönüyoruz hepimiz balkız..her an O'na dönme halindeyiz..Rabbim günahlarını bağışlasın ve merhamet eylesin..bir fatiha ve 3 ihlas gönderiyorum..Rabbim kabul etsin..
3 ihlas 1 fatiha okudum kardeşim
ALlah rahmet eylesin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah rahmet eylesin. 1 fatiha 3 ihlas
teşekkür ederim sağolun amin..bende biraz daha rahatladım ve insan her zaman bu hayatta aşk acısı vs den daha mühim üzüntülerin olabileceğini akıldan çıkartmamalı..bende ayrılık acısı yaşıyorum ve sevdiğinden ayrı olup üzüntü çeken herkese bunlar tatlı acılar diye de hatırlatmak istiyorum.Gelişmemizi sağlar, bizi olgunlaştırır..Komşumuzun vefatı bana kendi babamın ölümü yaşattı sanki yeniden ve o yüzden bu cümleleri yazmak ihtiyacını hissettim çünkü o zaman çook derinden anlamıştım ki bu dünya fani, aşk vs fani..ölüm Allahın emri ayrılık olmasa denmiş boşuna diil..Olabildiğimizce insanlara yakın, samimi,dürüst olalım onları yarın yeniden bu dünyada görebileceğimizin garantisi yok çünkü ne yazık ki.Ya da onların bizi..En son aşure gününde bu vefat eden amcaya aşure vermiştim bu bile mutlu ediyor şu an beni.
3 ihlas 1 fatiha...
3 ihlas 1 fatiha
allah rahmet eylesin 3 ihlas 1 fatiha
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.