BEN 11YAŞINDAYIM SİTENİN EN KÜÇÜK ÜYESİYİM(haticee ablanın oğluyum)11 İHLAS OKUYUP ÖNCE PEYGAMBER EFENDİMİZE SONRA TÜM ÖLMÜŞLERİMİZE BAĞIŞLADIM.
11 İHLAS OKUYUP ÖLMÜŞLERE BAĞIŞLAYINCA SEVAP KAZANIYORMUŞUM
AMİN
11yaşındayım,11 İHLAS okudum........(mustafa)
(32 mesaj) (29 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
AH KIYAMAM BEN SANA RABBIM SENDEN RAZI OLSUN..RABBIM DERSLERINDE ZIHIN ACIKLAIGI VERSIN BENDE SANA 3 FATIHA 3 IHLAS 3 AYETEL KÜRSI OKUYORUM.KABUL ET
17 yıl önce gönderildi # -
Mustafacığım,
o güzel ağzınla bir de burdaki teyzeler amcalar için, abiler ablalar için de dua et olur mu,
Rabbim sana akıllı,huzurlu,başarılı,sağlıklı bir ömür nasib etsin, ailene hayırlı ve faydalı bir evlat olman için hep yardımcın olsun
selam ve dua ile.....
ben de sana 3 ayet el kürsi okudum17 yıl önce gönderildi # -
kendi küçük yüreği güzel kardeşim maşallah sana allah razı olsun senden bende senin için 3 fatiha 21 besmele okuyorum kabul et amin amin amin
canım benim..yerim ben seni..3 ihlas bir fatha gönderdim..Rabbim kabul etsin ve sana O'nun yolunda bir ömür nasip etsin..o temiz kalbinle bizlere de dua eyle..
Canım benim seni yarın açık bir zihin ile karşılamak istiyorum, çok şey isteyeceğim senden o tertemiz kalbinle :) kurtulamazsınn :)
Bu arada saat kaç :) uyku vaktin geçmiş.
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN....
BENDE SENİN İÇİN HAYIR VE BEREKET VESİLESİ OLMASI DİLEĞİİLE 10 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM....
amin
kardeşim allah razı olsun yerim ben seni negüzelde yazmışsın allah yolunu açık etsin kardeşim bütün güzellikler seninle olsun
allah razı olsun guzellık agzına gonlune saglık
canım benım agzına saglık allah yuzunu guldur bıtanem amın
maaşallah mustafm adı güzel mustafam rabbim sana adın gibi hayırlı sıhhatli ilimli kendi örf ve adetlerine bağlı bir ömür nasip etsin maşallah...rabbim nazarlardan korusun seni amin...
Evett tekrar Hoşgeldinn Mustafa, Küçük dostumuz, Allah (c.c.) sana hayırlı, mutlu, bereketli, sağlıklı bir ömür bahşetsin Küçük dostum, beni de dualarına dahil et, teyzelerimin, abilerimin dualarını kabul et, işlerinde kolaylıklar sağla, hastalarına şifa, dertlilerine deva ver de. Olur mu canım kardeşim şeker niyetine sana 10Ayet-el Kürsi, 10Fatiha, 10İhlas okudum.
Yine bu güzel mesajında olduğu gibi bize tekrar katıl ve bizlere yine bir tebessüm yaşat olur mu?Kal Sağlıcakla
En Emin'e emanetsin.17 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin
Rabbim seni sevindirsin inşallah17 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin kardeşim.
canım benim alah senden razı olsun
SEN NE GÜZEL KÜCÜCÜK BİR KALPSİN ÖYLE.
RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN.
cok tatli yaa. allah razi olsun mustafa cim.
sitemizin en küçük üyesi şeker mustafa için bende 5 tane ayetel kürsi okuyorum allah bağışlasın annesi
Canım kardeşim 3 ihlas sana hediyemdir.
Rabbim seni sevsin sevindirsin.Rabbim hayatını mutlulukla ve hayırla donatsın.
Yasi kücük ama yüregi kocaman kardesim allah razi olsun
1 Fatiha
3 Ihlas benim sana hediyem17 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun mustafa. rabbim iki cihanda yar ve yardımcın olsun. Bizleride unutma dualarında inşaallah
canım benim yaaa RABBİM iki cihanda yolunu acık ve nurlu kılsın. duaları kabul olan salih kullarından olmayı nasip etsin RABBİMMMMM.
Canım benim Allahım dualarını kabul etsin
İsmin gibi güzel hayırlı bir evlat olursun İnşallah
Bizim içinde dua et olurmu?17 yıl önce gönderildi # -
MAŞALLAH HOŞGELDİN ARAMIZA MUSTAFA'M... BİZE DE O GÜZEL KALBİNLE VE AĞZINLA DUA ET CANIM BENİM. RABBİM SENİ YOLUNDA DAİM KILSIN İNŞALLAH.7 FATİHA OKUDUM SENİN İÇİN ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN.
AMİN17 yıl önce gönderildi # -
Hayy Allah Razı olsun, adı güzel Mustafa senden...
...
Mehmetçikler için de okursun sen biliyorum...
Oku Mustafacık ...
Hem sende bir gün, günü gelince,
aslan gibi bir" Asker Abi" olacaksın ya...
Oku ki o ihlaslar senin güzel dilinden olunca,
daha da güzelleşecektir Allahın izniyle...
Oku Mustafacık ..
Dilin dualı olsun daima...
Rabbim seni anneciğine bağışlasın,
anneciğinide sana...
Allah rahatlıklar versin gecenin bu vaktinde,
o küçücük yüreğine...17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN MUSTAFA RABBİM O GÜZEL ÇOCUK YÜREĞİNE GAM VE KEDER VERMESİN İNŞALLAH
yine ben geldim bana mesaj yadığınız için tşk abilerim,ablalarım,teyzelerim,amcalarım sizlere 100 tane ihlas suresi okuyorum.
ALLAH sizi sıkıntılarınızdan kurtarsın AMİNN...17 yıl önce gönderildi # -
canim benim cok tatlisin yaaa:) allah okudugun dualari kabul etsin. tüm dileklerin gerceklesir ins birtanem...
Vayy canım benimm :) tekrar hoşgeldin, yine tebessümle mesajına cevap yazıyorum. Allah seni yaşamın boyunca sıkıntılardan, kazalardan, belalardan korusun, her daim yar ve yardımcın olsun, Amin Amin Amin
Selametle küçük dostum,
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.