Komşumuzun bi kaç saat kadar önce vefatının ardından düşüncelere daldım sizlerle de paylaşmak istiyorum ki insan her zaman bu hayatta aşk acısı vs den daha mühim üzüntülerin olabileceğini akıldan çıkartmamalı..bende ayrılık acısı yaşıyorum ve sevdiğinden ayrı olup üzüntü çeken herkese bunlar tatlı acılar diye de hatırlatmak istiyorum.Gelişmemizi sağlar, bizi olgunlaştırır..Komşumuzun vefatı bana kendi babamın ölümü yaşattı sanki yeniden ve o yüzden bu cümleleri yazmak ihtiyacını hissettim çünkü o zaman çook derinden anlamıştım ki bu dünya fani, aşk vs fani..ölüm Allahın emri ayrılık olmasa denmiş boşuna diil..Olabildiğimizce insanlara yakın, samimi,dürüst olalım onları yarın yeniden bu dünyada görebileceğimizin garantisi yok çünkü ne yazık ki.Ya da onların bizi..En son aşure gününde bu vefat eden amcaya aşure vermiştim bu bile mutlu ediyor şu an beni. Gerçektende dün geçti,yarın meçhul biz bugün yaptıklarımıza güzellikler katalım..Dünde kalıp bizi üzen insanlar bile belki de teşekkürü hakediyor gerçek güzelliklere ulaştırdıkları için bizi.Acılarımızı bile sevelim..çünkü ayrılık ani ve bu dünya fani..sevgiyle kalın.
Ayrılık ani..dünya fani!
(5 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah hepimize hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasib etsin ki gerçek hayatımızda mutlu olalım inşaallah,
çünkü ölüm bitiş değil gerçek hayatın başlamasıdır,
Allah razı olsun kardeşim hatırlatmaların için
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
Sağolasın Allah cümlemizden razı olsun..
18 yıl önce gönderildi # -
çok dogru kardeşim dünya fani ama şu var ki o anda onu yaşarken fani oldugu aklına gelmiyo çok dogru dünya 3 gün degmez aslında ama işte =(
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun bu hatırlatmandan
Rabbim hayırlar ihsan etsin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.