artiküzgünüm kardesmiz FUNDA VE nisanlisi YUNUS EMRE icin ..haklarinda hayirlisi olmasi ve bu iki kardesimizin birlikteliginin devami ve tamamnina ermesi icin dua edelim kardesler...icinde bulundugu bunalimdan ötürü artiküzgünüm kardesim güzel seyler düsünemez olmus dualarimizla ona destek olalim cok fazla topik acilmis...gözden kacmasin diye ben böyle bir topik actim...dualarimizla ona kuvvet verelim..Rabbim hayra cevirsin....dualarimizin destegi ona kuvvet olsun..psikolojisine sifa olsun.Amin.
*******ARTIKÜZGÜNÜME DUA EDELIM DOSTLAR*******
(34 mesaj) (23 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
hakkında hayırlısını isticem ve kalbindeki sıkıntı için
1kenzül arş
100 salavat öğlennaamzından heemn sonra okuyacağım.17 yıl önce gönderildi # -
bende simdi dua ediyorum yüregi bir ferahlasin zihni duru düsünsün ve sakinlaessin diye.
17 yıl önce gönderildi # -
1 YASİN
1 VAKIA
1 MÜLK
1 KENZÜL ARŞ
1 ESMAÜL HÜSNA
1 HAVVAS-I FATİHA-İ ŞERİFE
1 ABDÜLKADİR GEYLANİ EFENSİMİZİN DUASI YOLLUCAM AMİN...17 yıl önce gönderildi # -
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum*Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa huves Semiul Alim*Allahu la ilahe illa Huver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad*Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim*Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu*Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim*Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan*Allahu la ilahe illa Huvel Adir’ul Kahiru.
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim*Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs*Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis*Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u MuhlisineLehuddiyn* Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.Rabbim okudugum isimlerinin hürmetine Funda kulunun yüregini sakinlestir..korkularini ve veveselerini icinden al..gönlünün muradi icin hayir kapilarini ac Rabbim sen bu cahil kulunun ölümüm icin dua edermisiniz demesini affet Rabbim...Amin.
Rabbim hayırlısını ihsan etsin inşallah
bende varım funda canım rabbım tez vaktte kurtarsın bu sıkıntındah hayrılısıylaa tez vaktte kavursrusunn ezan okunuyoo dua edıyroum cnaımmm allah yar ve yardımcın olsunn
Allahım bütün güç ve kuvvet sahibi sensin 99 isminin yüzü suyu hürmetine
FUNDA kardeşimin sıkıntısın gider ve hakkında hayırlısını nasip et.17 yıl önce gönderildi # -
Ne diyeyim bilmiyorum ve ağlıyorum..acısını anlıyorum..Allahım yardım et ne olur..Sen yardım etmezsen nice olur halimiz!! Sen merhamet etmezsen kim merhamet eder bize!!sen kapıları açmazsan ne yaparız kapı önlerinde kimsesiz!!Sen Rabbim elimizden tutup kalp acılarımızı dindirmezsen ne yaparız..Ya RAHİM!! YA VAHHAB!! YA MUCİB!! YA FETTAH!! ne olur elini çekme üzerimizden!!! Ne olur!! :"(
‘Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze’l-arşi’l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu’id! Ya Fe’aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike’l-lezi mele’e erkane arşike ve es’elüke bi-kudretike’l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!
Funda kardesimin gönlünün muradini ver Rabbim...bu cahil kulunu affet ilminle ve sevginle kucakla...Yürek acisina ve caresizligine derman ol.Amin.17 yıl önce gönderildi # -
yarabbim şu mübarek öğlen vakti hürmetine kardeşimizin gönlüne ferahlık ver ,
sevdiğini hayırlısıyla ona döndür.
amin.10 yunus as duası kurtuluşu olsun inş
amin17 yıl önce gönderildi # -
Allahım
YaMalikülmülk,,,Ya Zelcelal-ivelikram,,,Ya Rezzak,,Ya Fettah,,,Ya Vehhab,,,Ya GaniyyKabe ve onu inşa eden hürmetine
Habibin Muhammed Mustafa(s.a.s.) ve Ona vahiy getiren hürmetinenu taşıyanlar hürmetine
Yüce Arşa ve O
şu evlilik yolunda ağır imtihanlardan geçen Fundamizi rahmetini ulaştır.
gönlünün istediğini ona hayır kıl. Amin.17 yıl önce gönderildi # -
Vallahi ne mutlu sana, bu seferberlik herkese kısmet olmaz. Allah Zerrin ablamızdan razı olsun. Durumuna ilişkin dualarımdasın kardeşim. Allah hakkında hayra çevirsin gönlündekini, ama sende üzülme ben sana yapılan bu seferberliği görünce güç aldım inan ki, dedim kardeşlerim gücüme güç katıyor her zaman, hayatımda ne kadar zorluklar ile karşılaşsam biliyorum duacılarım var ve onlarla güç buluyorum, destek alıyorum daha güçlü bakıyorum zorluklara, Rabbimden ne gelirse amenna diyebiliyorum artık. Dualarımla senin de çaban ile Allahtan sana güç ve selamet istiyorum. Allah kabul etsin. Amin.
okudum duanı rabbim şifa versin gönlüne amiN
LA İLAHE İLALLAH17 yıl önce gönderildi # -
rabbim bu sitede okunan dualar hürmetine kardeşimizin gönlüne ferahlık ver hakkında hayırlısını nasip et.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinil fatihi lima uğlika vel hatimi lima sebeka ven nasıril hakki bil hakkı vel hadi ila sıratikel müstekıymi ve ala alihi hakka kadrihi ve miktarihil aziym.
Yasinlarinden sonra bu salavati 7 kez oku Fundacik.17 yıl önce gönderildi # -
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum*Allahula ilahe illa Huvel aliyul Hakim.
Allahu la ilahe illa Huvel Vahidul Ehad*Allahu la ilahe illa Huvel Ferdül Varid.
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim*Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.
Allahu la ilahe illa huvez Zahirul Batınu*Allahu la ilahe illa Huvel Ahadus Samedu.
Allahu la ilahe illa Huvel Fetta’ul Alim*Allah’u la ilahe illa Huvel Aziz’ul Alim.
Allahu la illa Huvel Hannan’ul Mennan’ul Deyyan*Allahu la ilahe illa Huvel Adir’ul Kahiru.
Alahu la ilahe illa Huver-Rafiul Alim*Allahu la ilahe illa Huver-Rabbül arş’il Azim.
Allahu la ilahe illa Huvel Melikul Kudüs*Allahu la ilahe illa Huvel Hamdul mubin.
Allahu la ilahe illa Huvel Bais’ul Varis*Allahu la ilahe illa Huvel Esmaul Hüsna.
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u MuhlisineLehuddiyn* Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.
15 yunus peyganber duası
30 ya vedud
30 besmele
30 kelime-i tevhid çektim.hediyemdir allah tamamına erdirsin inşallah.amiiiiin17 yıl önce gönderildi # -
Huvel Hayy’u la ilahe illa Huve Fadi’u MuhlisineLehuddiyn* Subhane birahmetike ya erhammerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin.rabbim yardımcın olsun sabır versin inşallah
100 ya fettah
100 ya vedud
100 ya vehhab
okudum rabbim yar ve yardımcın olsun taşlaşmış kalpleri yumuşatsın inşallah....17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HAKLARINDA HAYIRLI OLANINI VERSIN AMIN
DERTLERİNE DERMAN GÖNLÜNÜN SFERAHLIĞI RABBİMİN SIKINTILARINI GİDERMESİ İÇİN 3 AYETEL KÜRSÜ RABBİM TEZ ZAMANDA ACILARINI DINDİRSİN AMİN
allahım sen fundamız için ne hayırlıysa onu nasip et. amin.
allahım sen fundamız için ne hayırlıysa onu nasip et. amin.
Kul len yusiybenà illà mà keteb Allahü lenà hüve Mevlanà ve alallahi felyetevekkelil-mü'minûn.
Mns)De ki; bizim basimiza ancak ALLAHU Teala'nin bizim icin yazdigi seyler gelir O bizim Mevlamizdir Onun icin mûminler ancak ALLAHA guvenip dayanmalidir (ayat-i seb'a-7 ayetler)
gonlu guzel kardesim RABBIM senin icin en hayirlisini sana nasip etsin gonlunun muradini en guzel bicimde versin insaallah amin
Allahu la İlahe illa Huve Raufur Rahim*Allahu la ilahe illa Huvel Aziz’ur Rahim.rabbim tamamına erdirsin engüzel şekilde inşallahh dualarım senin için olacak artıküzgünüm kardeş FUNDA VE YUNUS EMRE RAABİM TEZ VAKİTTEE KAVUŞTURSUN
FUNDACIM SEN VE YUNUS EMRE İÇİN DERİN KARDEŞİMDEN DUA ŞUAN KENDİSİ RAHATSIZ VE BUNA RAĞMEN SENİ UNUTMADI ELİMDEN GELEN BU KABUL EDERSE SEVİNİRİM DİYO
.EMİR BUHARİ HAZRETLERİ’NİN MUSİBETLERE
KARŞI OKUDUĞU SALAVAT
Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim* Ya ıddeti ınde şiddeti* Ve ya ğavsi ınde kürbeti* Ve ya harisi ınde külli musiybeti* Ve ya hafizıy ınde külli beliyyeti* ve salli ala muhammedin ve alihi ve ala cemiy’ıl mürseliyn* Velhamdülillahi rabbil alemiyn.*Bu duanın sırları: Emir Buhari Hazretleri buyuruyorlar ki:
“-Her kim bu duayı sabah okursa semadan yağmur yağıp sel olsa akşama kadar ona bir zarar veremez.Yine akşamleyin okursa sabaha kadar kendisine hiçbir zarar ve musibet dokunmaz.Yetmiş melek her zaman o kimseyi koruma altında bulundurur. Gerek semavi ve gerekse yeryüzü afetlerinden ve şerli insanların her türlü kötülüğünden emin olursun.”
Bu salavatın deprem tehlikesinden korunmak için okunması ve vird edinilmesi tavsiye ediliyor.17 yıl önce gönderildi # -
Allahümme salli ala muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim* Ya ıddeti ınde şiddeti* Ve ya ğavsi ınde kürbeti* Ve ya harisi ınde külli musiybeti* Ve ya hafizıy ınde külli beliyyeti* ve salli ala muhammedin ve alihi ve ala cemiy’ıl mürseliyn* Velhamdülillahi rabbil alemiyn
la ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimiyn...
Ya hayyü ya kayyum. Birahmetike estegIysü
Ya hayyü ya kayyum. Birahmetike estegIysüBismillahir rahmanir rahiym. Ve la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.
Allahü Rabbi la $erikeleh...
Yelizz kardesim yazmis bu güzel duayi Leman kardesim icin okudum ordan sanada ekledim ve bir tanede okudum yüregine gitsin sifa olsun.
RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH
GECE ÇOK OKUDUM KARDEŞİM İÇİN RABBİM ACİL SIKINTISINI GİDERİR İNŞALLAH AMİN.....
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.