DİLEK'İM,ABLA, VOLKAN ABİME NE OLDU BİZİM PROBLEM VAR MSN GİRMİYOR ÇOK MERAKLANDIM
LÜTFEN CEVAP LÜTFEN
dilek23-rabianur-zez-pınar ACİLL
(11 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Mervecik volkan grip yada üst solunum yolu enfeksiyonu geciriyor...atesi var halsiz yatiyor ..dua et onun disinda önemli bisiyi yok..Rabbim esirgesin biricik dua duayenimizi bu gece saat 10 da semada bulusmak üzere msn calismiyor ..ben giremiyorum..arik yüreklerimiz dualarda güzeller güzelim. selam ve duayla.
18 yıl önce gönderildi # -
oh be sağol ablacım Rabbim tez şifalar versin inşallah
genel demekki bende giremiyorum
dualardayız net de yok hemen başlasam harika olacak =)
duamdasınız18 yıl önce gönderildi # -
evet mervecim ablamında dediğii gibi biraz halsiz ve yorgun ateşi varmış yatıyorum ama duamı eksik etmiyorum sizlerden dedi canım benim merak ettin demi güzel yürekli kardeşim benim ben konuştum için rahat olsun dua edelim bol bol sadece ona çok yordu bu ara kendini ondan oldu heralde allahım iyilik sağlık versin abimize 10 da ellerimizi semaya açıyoruz tek bir ağız tek bir yürekle duamızı ediyoruz kardeşim allaha emanet ol duamdasın
herkes dualarini yolladi annecigide güzel corbalar yapmistir ihlamurda iciyorsa yarina bir güne düzelir insalalh....derinimiz biricigimiz..Dualarda bulusmak üzere ...Mervecik:-))
canımıniçi ... seninle konuşmak için hevesle geldim eve ama giremiyorum =( anladın dimi ... benim için dua et çok karışığım biraz =)
abimiz için de ablalarımız içinde dostlarımız için de dualarda buluşacağız
evet çok merak ettim pınar direk başlık açınca korktum =(18 yıl önce gönderildi # -
zerrin ablam ... özel isteğin var mı duada dilek'imi biliyorum da =)
mervecim bende seni çok merak ettim anladınya beni ;)inşallah yarın konuşabiliriz müsait olursunda duamdasın merak etme sen hemde niyetini bildiğmi için daha net bi ağızla yapıcam duamı sende bana et ne olur çok az kaldı sınava allaha emanet ol
tabiki canım benim her zaman duamdasın yazdım ya yukarı da niyetini biliyorum diye =)
genel sorun sanırım açılmıyor inşallah yarın girebilirim
ama merak etme iyiyim ;) inşallah daha iyi olacağım inşallah :) gidince aklıma geldin dediğin gibi bişey kaybetmedim :) inşallah kazanırım :)18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hepimizin dualarini ve hacetlerini kabul etsin...Rabbim gönlümüzdeki muradlarimizi versin.Rabbim kalplerimizden gecenleri biliyor ...O bizi duyuyor ,her hareketimizi biliyor güzel yüreginden gectigi gibi sen bana dua et Melekleri söyletsin sana benim hacetimi .Amin.Sitede bebek isteyen kardesleri ve sifa bekleyen bebeleri unutmayalim dostlar.Actigimiz ellerin yanina binlerce Melek insin insallah...bu gece hepimizin dualari kabul olsun Rabbime yaklasalim insallah.Rabbim seni cok seviyoruz...yürek birligimizi ve ettigimiz dualarimizi kabul buyur o muhtesem indinde.Amin.
amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.