100 besmele bende Rabbim meleklerini yanina refakatci yapsin insallah.Amin.
****13.00" da ÖZLEM(elit29) `e Besmele yollayalim****
(19 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
100 besmele de ben yolluyorum Rabbim yanında olsun icabet etsin niyetine inşallah amin
18 yıl önce gönderildi # -
BENDE OKUYOM İŞAALLAH 100 BESMELE RABBİM İÇİNE HUZUR VERSİN İŞAALAH
100 BESMELEDE BEN OKUYORUM RABBİM İNŞ SONUÇLARI İYİ OLUR AMİN......
100 besmele daha.....
100 Besmele de ben okudum, Mevlam hayırlı haberler almasını nasip etsin, dualarına icabet etsin İnşaAllah, Amin.
YA VARiS..........
100 ya varis rabbim muradını versin
allah'ım acil şifalar versin amin...
şimdi bende okuyorum 100 tanede benden allah kabul etsin yardımcısı olsun amiiiiiiiin
allah'ım acil şifalar versin amin
1000 YA VARiS .........Rabbim Rabbim Rabbim sen Ol dersen hersey olur.Amin.
Rabbim acil şifalar versin...RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN ADI İLE..
500 tane besmele dilek23 kardesimiz cekiyor Özlemcik senin icin...
inş iyi haberler alırız
"Ey Allah'ım, onun malını ve çocuklarını çoğalt ve ona verdiklerine bereket koy" Rabbim, onu rızana lâyık kıl!" (Meryem 19/5-6)
Aminnnnnnnnnnnnnnnn.18 yıl önce gönderildi # -
Hazreti Meryem validemizin doğma vaktinde annesi O’nu mescide adar. Ve O’nun erkek değil kız olduğunu görünce epey şaşırır ve üzülür.
Alimlerimiz bu durumu misal getirerek derler ki, Allah muhakkak yaptığımız dualara cevap verir. Bazen daha farklı ve daha güzel bir surette kabul eder. İşte erkek çocuk isteyen birisine hz. Merye gibi bir kız çocuğu nasip eder. Allah annesinin duasını kabul etmedi denilmemeli. Aksine daha güzel bir surette kabul etti denilmelidir. Bazen de dünyada hiç kabul edilmedi zannedilir. Fakat cennette daha ulvi ve güzel şekilde kabul edilir.
Bu açıdan dua etmek bizim görevimizdir. Ancak sonuca razı olmak da vazifemizdir. Her şeyi hakkıyla bilen Allah, hikmeti neyi gerektiriyorsa onu yapar:
"Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, dilediği her şeye kadirdir." (Şura Suresi, 49-50)
99 adt Ya Mübdi......
21 adet Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık...18 yıl önce gönderildi # -
SAYISINI BILMIYORUM AMA BENDE OKUDUM ALLAH YAR YARDIMCSI OLSUN AMIN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.