Rveyda Canım geçenlerde haziran kardeşimiz sana bir soru sormuştu soru şu şekildeydi
bende duydum araya kimseyi koymayın diyorlar allahtan isteyin biz zaten allahtan istiyoruz ama işte diyoruz muhammed aşkına falan.....ben önceden hiç böyle demiyordum direk allahtan diliyorum......ama bana bir arkadaş hayır öyle dua edilmez dedi duan kabul olmaz evliyaları erenleri vesile et dedi sen onlardan allaha dahamı yakınsın demişti örnek bile vermişti bende öyle okumaya başladım......fakat geçengünde duydum direk allahtan isteyin diyo kimseyi vesile etmeyin yaaaaa benim tamamen kafam karıştı hayatım çok bilgilide değilim bu konularda napmam gerekiyor yanlış birşey yapmaktan da sakınıyorum muhammed aşkına demezsem günah olurmu yaaaaa ben yardım istiyorum çok kafam karışık herkez başka bişeyler söylüyor:
Haziran...canım arkadaşım ellerine yüreğine sağlık teşekkür ederim sen şimdi bana sadece ve sadece kimseyi vesile etmene gerek yok allahtan iste diyorsun dimi
Rveyda...evet hazirancım aynen öyle söylüyorum..
Peki şimdi sen bu şekilde dua etmişsin benimde kafam karıştı doğrusu belki haziran kardeşimizinde kafası yine karışmıştır