allahım hepinizden razı olur işaalah sizi sevgisi ve merhameti ile sarıp sarmalasın işaalah amin
**DUA dostları KARDEŞLERİM kevser suresi okuyoruz siz de buyrun(nozgen)
(229 mesaj) (55 katılımcı)-
16 yıl önce gönderildi #
-
100 daha benden.nozgen kardeşim eşimin durumunu da katıver.yapılacak duaya
16 yıl önce gönderildi # -
2100
20 tane.. allah kabul etsin
amin işaalah handan devam ediyozmu yaz bakalım abine cvp bekliyom duasınıda sana toplatçam
handan ablacım taliadan senin msn istedim sana sormadan vermek istemedi verebilirmi izin veriyormusun
sağol ozgül kardeşim ekleriz işaalah
bu dualara vede hatimlerimize ihtiyaç var bence okumaya devam edelim handan sen nediyosun abicim b
i cvp yazarsan16 yıl önce gönderildi # -
21 tane de benden abicim lütfen ekleyin allah kabul etsin amin
haziran ekledik kardeşim allah razı olsun amin handan toplarsın işaalah bunları*
2141 oldu hocam bencede okumaya devam edelim
talia tabiki verebilir:)
ablacım benim yazımı okudunmu cevap bekliyorum senden
sağol ablacım istiyeyim bir defa daha o zaman
sağolhandan cvp için tşk ederim ozaman durmak yok okumaya devam allahın izniyle allahım şu kevser süresinin yüzü suyu hürmetine tüm sıkıntılarımızı gidersin işaalah sizleri en emin olan rabbime emanet ederim saygı veselam ile *
10 daha 2151 toplam
10 daha
216116 yıl önce gönderildi # -
50 adet daha okudum allah kabul etsin
2201
10 daha
221116 yıl önce gönderildi # -
toplam 2211 umarım yanlış değildir.
2211
SAĞOL HANDAN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM TÜM YÜREKLERE FERAĞLIK VERSİN İŞAALAH AMİN
40 adet daha
bende 100 adet okucam rabbim kabul etsin dua ve selamla
SEVGİLİ SAYGIDEĞER DUA DOSTU KARDEŞLERİM HEPİNİZİN O GÜZELYÜREKLERİNİZİ VEDE TÜM BÜGÜNE KADAR AÇMIŞ OLDUĞUM HATİMLERİME VEDE BENİ HİÇ BİR GÜN YANLIZ BIRAKMAYAN DUA DOSTLARIM BEN **NOZGEN ** DİYORUM Kİ ALLAH SİZLERDEN MİLYONLARCA KEZ RAZI OLAN KULLARINDAN ETSİN VE SİZLERİ SEVGİSİ VE MERHAMETİ VEDE ONUN RASÜLÜNE LAYIK VE ŞEFAATÇI OLAN KULLARININ ARASINDA OLAN LARDAN EYLESİN SAĞOLUN ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN İŞAALAH AMİN***
SAĞOLTLAY KARDEŞİM ALLAH RAZIOLSUN ALLAHIM BİZLERİ BENİ VEDE DUA DOSTLARINI BU HATİMLERDEN VE DUALARDAN MAHRUM BIRAKMASIN İŞAALAH AMİN
25 tane daha okudum.NOZGEN ve handan yazdıklarımı görmemezlikten gelip cvp yuazmadığınız için saolun..!!!
TALİA NEDEN ÖYLE DİYOSUN İNAN OL GÖRMEDİM SANA KIRGILIĞIM HİÇ OLMADI BUNUN BURDA SANA CVP BINI NASIL YAZAYIM DUA DOSTUM BEN SANA BNEDEN KIRILAYIM TALİAA ÖYLE BİŞEY DÜŞÜNME BİLE GERÇEKTEN BUNA EMİN OL CVP BAK YAZIYORUM TAMAM TALİA İNAN SANA HİÇ KIRGINLIĞIM YOK
TALİAAA ANLAŞTIKMI DUA DOSTUM UMARIM BENİ ANLAMIŞTIRSIN VE GERÇEKTEN NEDEN BİLMİYORUM AMA KALBİNİ KIRDIĞSAM BÜYÜK OLRAK BENSENDEN ÖZÜR DİLERİM TAMAM*
16 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.