Niyetin için Nozgen kardeşim bende 100 tane okuyorum,Rabbim o şiddetli ağrılarına tez tez şifa versin ağrıların için 3 yasin i şerif gönderiyorum şifa olsun.Eyvah dedim ben yetişemedeim okunmuştur hepsi,şükür devam ediyo.
**DUA dostları KARDEŞLERİM kevser suresi okuyoruz siz de buyrun(nozgen)
(229 mesaj) (55 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
SAĞOL FTM KARDEŞİMALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN BÜGÜNÜMÜZ YARINLARIMIZDAN FERAĞ VE HUZURLU VEDE GÜZEL OLSUN İŞAALAH AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
RABİANUR SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN O GÜZEL YÜREĞİNE VE KALBİNE FERAĞLIK VERSİN İŞAALAH BENDE SANA OKUYOM RABBİMİN İSMİ İLE İÇİNE FERAĞLIK VE HUZUR VERSİN İŞAALAH AMİN
ben yine geldim 50 adet daha eklermisin nozgen
BEN SİTENİN EN KÜÇÜK ÜYESİ MUSTAFA
BENDE 10 TANE OKUYORUM ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
SAOL SUZAN EKLEDİM ALLAH KABUL ETSİN İŞALLAH
HOŞGELDİN BAKALIM MUSTAFA O TEMİZ AĞZINLA VE YÜREĞİNLE ARAMIZA HOŞGELDİN ALLAH KABUL ETSİN İŞALLAH AMİN ÇOK DUADA BULUN BAKALIM BİZLER İÇİN
HANDAN BURDAMISIN TOPLUYOSUN DEĞİLMİ ADETLERİ BAK BU HATİMİN DUASINI SEN YAPÇAN SAYILARIDA TOPLA UNUTMA TAMAMMI HANDAN ALLAHA EMANET OL*
YARABBİ YARABBİ YARABBİ YAHANNAN YAMENNAN YA HAY SAHİBİ VE KUDRETİ BÜYÜK OLAN VEDE HİÇ MUHTAÇ OLMAYAN KÜN VE FEYEKÜN DİYEREK ARŞI VAR EDEN EY YÜCELERİN YÜCESİ HAMD SANA ŞÜKÜRSANA SALAVAT PEYGAMBERİME İSTİĞFAR BİZLERE DUALARIN EN GÜZELİ SANA ALLAHIM SEN BİZLERİ BU YAPILAN HATİMİN SEVABINDAN MAHRUM BIRAKMA İŞALLAH AMİN
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ALLAHIM ŞU HATİME KATILANLARDAN RAZI OLSUN İŞALLAH AMİN
hatimimiz devam ediyo dua dostları hepiniz katılabilirsiniz topiği görmeyen ve ya pc lerini yeni açan dua dostları rabbim yapmış olduğunuz vede yapacak olduğunuz duaları kabul etsin işaalah
Aminnnn aminnn aminnn...
ben de niyetiniz üzere 50 adet okuyorum ALLAH(C.C) Kabul etsin..
Ben alamıyorum kusuruma bakmayın halim olsa okurdum,Rabbim yaptıgınız yapıcagınız duaları katında kabul etsin inşallah amin amin amin..
10 tanede ben okudum. Rabbim tüm sıkıntılarımızdan kurtulma vesilesi kılsın inşaallah
1000 AD ALIYORUM
500 AD DE DERİN İÇİN ALIYORUM RAHATYSIZ OLSUĞU İÇİN OKUYAMIYORMUŞ OKUYAMADIM DİYE ÜZÜLMESİN.NOZGEN ARKADAŞIM VESİLE OLDUĞUN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN TÜM SIKINTILARINI FERAHA ÇEVİRSİN AYRICA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLI CUMALAR.
11 adet okudum Rabbim kabul buyursun selam ve dua ile. Allah CC sizlerden razı olsun amin.
20 tane okudum herkezin ve benim dualarim insallah kabul olsun amin
4606
50 adt okudum
Hatim: Sözlük anlamı, mühürlemek, sona erdirmek ve bitirmek. Istılahta; Kur'ân-ı Kerim'i başından sonuna kadar okuyup bitirmeye hatim denmektedir. Bir kimsenin Kur'ân-ı Kerîm'i hatmetmesi demek, Kur'ân'daki 114 surenin tamamını okuyup bitirmesi demektir. Hatim, Kur'ân'ı yüzünden okumak suretiyle yapılabileceği gibi, ezberden okumakla da yapılabilir.
değerli kardeşim
10 kevser suresi de ben okudum
ama bu okumalara hatim demesek daha uygun olacak gibi, hatim kelimesinin anlamı belli olduğu için yanlış anlamalara sebep olabilir
bu yüzden ben başlığınızı kevser suresi okuyalım şeklinde değiştiriyorum
anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
4666
4666
allah kabul etsin 15 tane de ben okudum tüm dertlerimize sifa olur insallah.allaha emanet olun.
HANDANIM CANIM KARDEŞİM 100 DAHA ALIYORUM.BİLİYORUM ABLANIN DERTLERİNİDE KATACAKSIN HATİME ALLAHIM KABUL ETSİN AMİN
330 EKLIYORUM
TOPLAM 4701
ALAH KABUL ETSIN
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
10 tane de ben okudum allah kabul etsin
5121 OLDU TOPLAM
10 daha 5131
MAŞALLAH MAŞAALLAH ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM BU OKUNAN LARIN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE KABUL ETSİN İŞALLAH
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.