gamze19 sudemeral vada46 ismetemine suzan aye24 turkan zez ozgul dilek23 zeynep agrın rabianur kagan funda asmn tlay neden37 muhtacım hatice nur16 ebrue badsaba haziran ilknur merve recai ve handannnnnnnnnn canlarım sizler için yasin ve ismi azam duasını okudum amin diyin allah gönlünüzdeki muratları tez samanda versin kötülüklerden sizleri allahım korunsun
okumadan geçmeyin sonrada amin deyin
(32 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm kıyamam ben sana lütfetmişsin rabbim okuduğun tüm dualarına tecelli eder inşallah amin binlerce aminnnnnnnnnnnnnn gönlünden öpüyorum seni dualarımla........
18 yıl önce gönderildi # -
handancım dualarınıza muhtacım cuma günü bnm için çok önemli çok çok dua istiyorum:(
Allah kabul etsin
Rabbim rahmetle selamet ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Yüregine saglık kardeşim,güzel yürekleri kardeşlerime okudugun için ayrıca teşekkür ederim hepsi buna deger,benimde melegim hepiniz için dualar göndermiş kabul edersen sevinirim..
Canım benim Allah razı olsun senden, Alah kabul etsin. Allah gönül muradını tez zamanda versin canım kardeşim.
Amin..Amin..Amin.
AMİN
Allah dualarını kabul etsin kardeşim18 yıl önce gönderildi # -
ece allah razı olsun.rabbim inşallah gönlünün muradını tez zamanda verir .aminnnnnnnnnn
allah razı olsun derin kardeşim
Aminnn allah razı olsun. rabbim seninde gönlündeki muradı versinnn, rabbim darda sıkıntıda bırakmasınnn. ağzına yüreğine sağlık kardeşim
ece07 ben yokum ama bende canı gonulden amın dıyorum allah kabul etsınnn rabbım gonlune gore versınn
cnm sende varsın atlamışım ama unutmadım senide
BEN HER DUAYA AMİN DİYORUM OLUP OLMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL BİZ BURDA KOCAMAN Bİ DUA AİLESİYİZ AMİN KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN İŞAALAH
amin canım allah razı olsun dualarında olmak çok güzel allah senin dileğini kabul etsin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim, seni hak eden bir yürekle yazsin insallah...Rabbim seni mutlu ve mesut yapsin canim kardesim.Amin denmezmi bu güzel yüregin okudugu dualara....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
AMIN ama benim icin yani funda111 yoksa diger funda icinmi okudun dua dostum
cnm fundam ikiniz için herkez için okudum kabul et
evet dauada olup olmamak önemli değil.ALLAH kabul etsin inşallah.Aminnn
rveyda.zez.handan.asmn.cihan.talia.haziran.ece..kadriye bu akşam 22 de dualar için bir ağız bir yürek olacağız..2 rekat ALLAH rızası için namazla birlikte varmısınız 11 yasin-i şerif okumaya..tüm dilekler ve sıkıntılar için
ben varımmmmmmm dualarımdasınız hepiniz
Bir kisi mi 11 tane birden okuyacak ? her halikarda varim elbette...Zaten saat 22.00" persembe hepimiz dualarimizla yakaracagiz Rabbime.
CANIM BENİM ALLAH SENİN MURADINI BİR AN ÖNCE HAYIRLISIYLA VERSİN. AMİN.
allah razı olsun ece kardeşim allah en kısa zamanda hacetini gerçekleştirsin inşallah amiiiiin
Amiinn..Rabbim kabul buyursun..
saolasın kardeşim ağzına yüreğine sağlık
7 lahavle vela kuvvet illa billahil aliyyül azim
7 hasbinallahi ve nığmel vekil
7 ihlas
nacizane o güzel yüreğine hediyelerim kardeşim rabbim katında dualarını makbul kılsın kapılarını acsın bütün kötülüklerden ve kederlerden seni ve sevdiklerini korusun aminnnnn dua ve selamla18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNNNN ECECİM ALLAH RAZI OLSUN ,ÇOK İHTİYACIM VARDI DUANA , ÇÖLDEKİ SU GİBİ GELDİ GÖNLÜMÜZE ,ALLAH NİYETLERİNİ KABUL ETSİN.
Amin.Rabbim razı olsun bende sana yasin i şerif ve kenzül arş okuyorum.Rabbim kabul buyursun,Rabbim dualarını katında hayırlısı ile makbul eylesin.Allahım seni korusun.Amin.
AMİN.ALLAH KABUL ETSİN KARDEŞİM.
amin.. allah razi olsun kardesim.. alla ne muradin varsa gerceklestirir insallah
amin. Allah CC razı olsun. selam ve dua ile.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.