GENÇLİĞİMİ TÜKETTİĞİM 8 YILLIK İNSAN HUZURUMUDA ALIP GİTTİ RABBİM KİMSEYİ DARALTMASIN HEP MUTLU OLUN HİÇ MUTSUZLUĞU TATMAYIN.BEN HEPİNİZİN YERİNE TATMIŞ OLAYIM.DERT BÜYÜK DERMAN YALNIZ ALLAHTA UMARIM YOLUNDA GİTMEYİ SON NEFESE KADAR NASİP EDER.MERHAMET KUŞATSIN ETRAFINIZI SAĞOLUN ARTIK UZGUNUN DOSTLARI...
ARTIK DÖNSÜNDE DEMİYORUM HUZUR İSTYORUM
(16 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
vallahi okurken içim acıdı.ALLAH en büyük ve enküçük dertlerin de dermanıdır.Bizi düşündüğü için veriyo bize dert ve sıkıntı.Kendisine daha fazla yönelelim,tek .çareyi onda arayalım die.ALLAH yar ve yardımcın olsun kardeşim.Unutma ALLAH sabredenlerle beraberdir ve her güçlükle beraber bir kolaylık vardır...
18 yıl önce gönderildi # -
DARALTMA O GÜZEL CANINI HER İSTE MUTLAKA BİR HAYIR VARDIR BUNDAN ADIM GİBİ EMİNİM,SANA BELKİ SENİN İCİN KÖTÜL OLARAK GÖRÜNEBİLİR AMA RABBİM HERSEYİ HAKKIYLA EKSİKSİZ BİLENDİR.MEVLAYA GÜVEN SIĞIN GERİSİ GELECEKTİR İNSALLAH DAHA MUTLU BİR EVLİLİĞİN OLUR RABBİM CÜMLEMİZİN SIKINTILARINI SONLANDIRSIN İNSALLAH.GÜL YÜZLÜM ALLAH YARDIMCIN OLSUN MUTLULĞUNU HUZURUNU DAİM ETSİN İNSALLAH.ALLAHA EMANET OL.KAYBEDEN ÜZÜLSÜN SEN ÜZÜLME EMİ ÜZME O GÜZEL YÜREĞİNİ YORMA KENDİNİ RABBİM GÖNÜL FERAHLIĞI VERSİN SANA DALGALARIN SERİNLİĞİ GİBİ SERİNLİK VERSİN.İYİSİN ARTIK DEĞİLMİ HEPİMİZİN PROBLEMLERİ SIKINTILARI VAR ONEMLİ OLAN ZORLUKLAR KARSISINDA PES ETMEK DEĞİL DİSİNİ TIRNAĞINA TAKIP İNSANLARIN KÖTÜLÜKLERİYLE SAVASMAKTIR.BAZEN ÖNÜNE GFEÇEMEYEBİLRİSN BUDA TAKDİR İ İLAHİ RABBİM DARDA KOYMASIN İNSALLAH.SELAM VE DUA İLE...
rabbim işallah seni huzura kavuşturucak..rabbim ...o nebüyük ..o herşeye kadir herşeyi görüyo...vakti zamanı gelince bu nun mükafatı baldan tatlı olcak...allah seni derecesi yükselenderden eylesin..sıkıntılarını biran önce feraha huzura cevirsin amin...
rabbim karsına öyle aydınlık kapılar açsın kı bütün kalbin o nurla aydınlansın tüm sıkıntılar geride kalsın inşallah
sıkıntılarını Rabbim biran önce feraha huzura cevirsin. Aydınlık kapıları açsın sana.
canım yaaa allah yardımcın olsun rabbım sen ne buyuksun ne kanayan yureklere ıstersen naısl ferahlatırsın ıns tez vakıttte bulursun aradıgın huzurunu ıns gonlunee gore olur dua dostummmm
Acıyan kalpler iyi hisseder birbirini..Acıların şekli ve sebebi ne olursa olsun acı acıdır işte..kalbi daralttıkça daraltır..Rabbim kalbini genişletsin..derdinin dermanı ne ise en kısa zamanda versin sana kardeşim..selam ile..
ya rezzak
ya rezzak rabbim sana şifa versin18 yıl önce gönderildi # -
ŞÜPHESİZ ALLAHIN YARDIMI PEK YAKINDIR KARDEŞİM
ALLAHA SIĞIN GÜVEN ALLAHIM BÜTÜN GÜZELLİKLERİ ÖNÜNE SERER
İÇİNİ FERAH TUT
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR...
ALLAH DAİMA BİZİMLE:)SENDE HEP GÜLÜMSE18 yıl önce gönderildi # -
artıkuzgunum ne olur uzulme artık allahım derdı verırken hem sabrını hem dermanını hem gucunu verıyo yoksa nasıl dayanırız bıtanem canım allahım tez vakıtte sevındırsın senı dermanı uzak yerde degıl ne olur rabbımmmmm amın leman
artikuzgunum CANIM KARDESIM UZULME ALLAH BUYUK HER SEDE BIR HAYIR VARDIR BILIYORUM COK ZOR CEKMEK AMA ALLAH BILIR BIZ BILEMEYIZ ALLAH YAR V YARDIMCIN OLSUN TEZ ZAMANDA INSALLAH AMIN
inşallah birgün gelir ve o gün yanlız mutluluk seninle olur.
mululukların ve huzurun en büyüğünü yaşaman dileği ile.
rabbim yar ve yardımcın oslun.18 yıl önce gönderildi # -
kıyamam ben sana ya üzülme lütfen elbet bir mucize olucaktır herşey gönlünce olucaktır sabır et kendine çok iyi bak allah yardım eder:)
kapılar kapanıyorsa daha iyisinin açılması içindir...
sabr eyle....18 yıl önce gönderildi # -
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. İki cihanda yüzünü güldürsün inşallah AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.