100 YA ALLAH
100 YA HANNAN
100 YA REZZAK
100 YA LATİF
100 YA SEMİİ
100 YA ŞAFİ
100 YAHAYYUM YAKAYYUM YAZEL CELALİ VELİKRAM
100 SALAVAT
100 İSTİĞFAR
100 SÜBHANALLAHİ VEBİ HAMDİHİ
1 YASİN ŞERİF
HEDİYEM OLSUN ALLAH KABUL ETSİN İŞAALAH AMİN kalblerinizin ferağ olması vede sıkıntılarınız için okudum allah kabul etsin*
MUCİZENETe VE dua dostlarıma HEDİYE VAR KABUL EDERMİSİNİZ nozgen
(74 mesaj) (44 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ya sen ne güzel insansın böyle .....allah razı olsun kardeşim.rabbim kabul etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
HOcammmmmmm benim
ALLAH RAZI OLSUN
seni basimizdan eksik etmesin
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥ALLAH KABUL ETSIN, sagligina en kisa zamanda kavusman duasiyla
ALLAH'a emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun, Mevla kabul buyursun bizleri de hissedar eylesin.
Cenab- ı Hakk sizi razı olduğu kullarından eylesin hocam, razı olduğu kullarıyla haşreylesin İnşaAllah, AminSelam ve dua ile
allahım senden razı olsunnnnn amin amin amin rabbim herkesin yüreğine göre versin
SAĞOL OZGÜL MÜSLÜMANIN BİRELİ İŞTE OLACAK KALBİDE ZİKİRDE ALLAHIMZİKİR EDEN KULLARINDAN BENİ AYIRMASIN İŞAALAH AMİN
Allah razı olsun.Rabbim acil şifalar versin sıkıntılarını gidersin bu dualrın hürmetine.
AMİN GARİPGÜL NEYAPAYIM KALBİM VE AĞZIM YÜREĞİM BOŞ DURDUMU RAHATSIZ OLUYORUM RABBİME HAMD SENALAR OLSUN ALLAHIM BENİ ONUN YOLUNDAN AYIRMASIN İŞALLAH
allah razı olsun ne güzel dua etmişsin
TURKAN ALLAH RAZI OLSUN İŞALLAH AMİN GÜZEL YÜREKLERE AMİN
NOZGEN canim abicim rabbim razi olsun okudugun dualari kabul buyursun nen muradin varsa versin
Allah razi olsun. Rabbim ne muradin varsa versin ...
SAĞOL ECE07 ALLAH ARZI OLSUN AMİN
HOCAM TAM ÇIKARKEN NASİPLENDİM BENDE DUALARINIZDAN RABBİM RAZI OLSUN RABBİM KORKTUKLARINIZDAN EMİN EYLESİN MEVLAM ACILARINIZDAN ÜZÜNTÜLERİNİZDEN SIYIRIP FERAHLIKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN.. AMİNNNNN
SAĞOLYAKAMOZ ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN İŞAALAH AMİN
SAĞOL GAMZE19 ALLAH SENDEDE RAZI OLSUN İŞALLAH AMİN
SAĞOL HANDAN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH SENİNDE SIKINTILARINI GİDERSİN İŞAALAH AMİN
nozgen allah razı olsunnn yaa maasalalhben calısıyorum ama aklımda gonlumde hep varsınız allah kabul etsınnnn dualarınızda olmak cok guzellll
allah razı olsn senden kardşm...rabbim dualarını önce en ihtiyacı olanlar sonrada bizlere kabul buyursun..rabbim kalbinin güzelliğini kaderine yansıtsın..icindekini dışa versin ..rabbim senden razı olsn..ettiğin duaları kabul buylursun...
SAĞOL FTM İNAN ŞUANDA HAFIZAMDA HEPİNİZ VARSINIZ ŞUAN YAZDESELER 300 YAKIN DUA DOSTUMUN TEKTEK İSMİNİ YAZARIM RABBİM BENİ BÖYLE DOSTLUKTEAN MAHRUM BIRAKMAZ İŞAALAH AMİN
KAANM KARDEŞİM NERELERDESİN ÖZLETTİN KENDİNİ SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN İŞALLAH KABUL BUYURSUN KARDEŞİM AMİN
allah kabul etsin insallah,sizede acil sifalar versin rabbim.ağzınıza yüreğinize sağlık iyiki varsınız iyiki burdayım rabbime çok sükür sıkıntılarımız insallah tez vakitte son bulması isteğiyle allaha emanet olun.amin.
NURYÜZLÜM KARDEŞİM SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN RABBİM KABUL ETSİN İŞALAH AMİN
allah razi olsun canim kardesim. mevlam yaptigin ibadetleri sevaplerina nail eylesin. mevlam gonlunde ne muradin varasa onu nasib etsin insallah. amin amin amin
sagol allah razi olsun ve kabul etsin amin
Allahım kabul etsin sizinde sıkıntılarınızı gidersin...Aminnnn
Allah razi olsun. Rabbim ne muradin varsa versin
aminn aminn aminnn.ALLAH razı olsun.
ALLAH SİZLERDENDE RAZI OLSUN İŞALLAH AMİN
allah razı olsun...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.