bi önerim var kardeşlerim hergün bi kardeşimiz için topik açalım ona dua edelim ne sıkıntısı varsa ne derdi varsa tez zamanda gitsin diye dua edelim ne olursa ister gönülden bi amin ister bi salavat-ı şerif ister bi fatiha ne olursa artık gönlünüzden ne koparsa başlatıyorum katılırsanız çok seviniriz =)
asuman
(asmn)
hergün bir kardeşimiz için topik açalım dua edelim varmısınız(asmn)
(105 mesaj) (47 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BEN KATILDIM ASMN SAG OL
18 yıl önce gönderildi # -
bende varım arkadaşlar katılıyorum
KAMBERSİZ DÜĞÜN OLURMU:)
ALFABETİK SIRAYLA OLSUN BENCE KİMSENİN HAKKI OLMASIN NE DERSİNİZ
handancım yarın sana topik açalım sırayla kadeşlerim hergün birimize açalım mevlam kabul etsin inşallah kadeşin kardeşine ettigi dua daha makbul olurmuş ya bu duaların yüzüsuyu hürmetine mevlam kabul etsin inşallahhh amiiiiiiiiin
çok saolun yanlız bırakmadıgınız için kardeşlerimm allah cümlemizden razı olsun=)18 yıl önce gönderildi # -
BEN EN SON OLUCAM ÖNCE KARDEŞLERİME HASTALARIMIZA
tmm canım önerin çok güzel bende topik açarken aklıma geldi.kimsenin kalbi kırılmasın alfebetik sırayla olsun kardeşim.allah razı olsun.a harfınden başlayalım yarından itibaren bugün derin abimizin olsun=)
allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
bende katılırım dostlarım
bende varımmmmmmmmm
bugün derin abimize dua ediyoruz kardeşlerim topigi var derin abimize dua lütfen buyrun diye katılımlarınızı bekliyoruz=)
BEN DE VARIM CANLARIM İYİ YAPTINIZ 1 FATİHA 11 İHLAS 3 FELAK 3 NAS 101 YUNUS DERİN KARDEŞİM TÜMDERT DİYE YÜREĞİNE YÜKLENDİKLERİNDEN TEZ KURTULUP ELİFİNE KAVUŞUR İNŞALLAH AMİN
harika düşünmüşsün canım bencede iyi olur bir gün boyunca tüm dualarımızı ona göndeririz bende VARIM ;)
ama biri belirlesin sıralamayı karışmasın bence18 yıl önce gönderildi # -
cok guzel olur bence
bende varim handan ablamin dedigi gibi alfabetik siraya gore olsun18 yıl önce gönderildi # -
bende bende:)Ama burdaki rumuzlara göremi olcal alfabetik sıra yoksa gerçek isimlere göremi oda var:)
süper bir fikir bende varim :)
tmm alfebetik sıraya göre olsun rumuzu a harfiyle başlayan arkadaşa yarın topik açarız =)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ beni de alirmisiniz araniza?? :)♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
garipgl kadeşim yazdım listeye şuan liste yapıyorum alfabetik sıraya göre a harfnden başlayıp, seni yazdım kardeşim ama bugün açtık topigi katışan yok derin abimize dua etmiyecekmiyiz=(
bende bende ama alfabetik de asagidan baslayalim dermisim :)
cok güzel düsünmüssün asmn. allah razi olsun.18 yıl önce gönderildi # -
bi üstte bi alttan olsun bence =)
haklı yeliz =)18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar topik ismi şu olsun ozaman HERGÜN Bİ DOSTA DUA (......) Hergün alfebetik sıraya göre rumuzu yazarız içinizden ne gelirse artık gönülden bi aminde olur besmelede olur duada olur ne isterseniz artık gönlünüzden ne koparsa =)
müslüman kareşin müslüman kardeşine ettigi dua daha makbul inşallah tez zamanda dualarımız arşa ulaşır ve yüce mevlam kabul eder inşşallah amiiiiiiiiiiinnnn18 yıl önce gönderildi # -
insallah...
Her gün dualarimdasiniz güzel kardeslerim....yeri geliyor tek tek isim isim yeri geliyor genel olarak ...acin öyle topikte acin ..takip eden organize eden olursa ben zaten her gün katilip dualar etmeye calisiyorum....Rabbim bu güzel dostlugumuzu ve dualarla cosan yüreklerimizi korusun.MASALLAH.Amin.
saol zez kardeşim sende listedesin dualarımızdasın allaha emanet ol dualarda buluşmak dilegiylee=)
DEĞERLİ DUA DOSTLARI BENDE KATILIYORUM HER GÜN BİR ARKADAŞIMIZA İÇİMİZDİN GELDİĞİNCE
DİLİMİZİN DÖNDÜGÜNCE KİMİN NE İSTEĞİ VARSA RABBİMİZE DUA EDELİM İNŞALLAH DUAYLA KALIN18 yıl önce gönderildi # -
tmm duacı ekledim senide sıra d harfine gelince sana da topik açarız allah kabul etsin amiiiin
bende katılıyorum
sevda seni eklemiştim zaten kardeşim varsın=)
bende katılıyorum kardeşim rabbim hakkıyla tamamlamayı nasip etsin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.