sırayla hergün bi kardeşimize topik açıp dua derin abimizden başlayalım olur mu kardeşlerim lütfen buyrun
15 yunus peyganberimizin duası
30 kelime-i tevhid
50 ya vedud
3 ayetel kürsü
3 fatiha
3 ihlas
3 felak
3 nas okudm hediyemdir allah ne sıkıntısı varsa ne derdi varsa tez zamanda giderin inşallah amiiiiiiiiiiiinnnn
'''''''''''''''DERİN abimize dua lütfen buyrun''''''''''''
(31 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin
18 yıl önce gönderildi # -
100 salavat hediyemdir DERİN kardeşimize
Allah kabul eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
7 "hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim.."
7 "la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin"
7 kelime-i tevhid
7 salavat
bismillahirrahmanirrahim..
Estağfirullâh Yâ Rabbel arşıl aziym… Esağfirullâh Yâ Rabbel arşıl kerîm… Estağfirullâh Yâ Rabbel âlemiyn. Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin biadedi ilmike…Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir.Yâ Hannân yâ Mennân Yâ Bedî’es semâvâti vel arz yâ Zel Celâli vel ikrâm , Eşhedü enlâ ilâhe illallâhul Ehâdus Sâmedulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad…
YA RABBİ YA RABBİ YA RABBİ...
DERİN KARDEŞİMİN, TÜM DUA DOSTLARIMIN VE TÜM ÜMMET-İ MUHHAMMEDİN GÜNAHLARINI BAĞIŞLA.MERHAMETİNİ ESİRGEME..YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARI KABUL BUYURDUĞUN HERŞEYİ VESİLE KILIP SANA YALVARIYORUM ALLAHIM, DERİN KARDEŞİMİN YÜREĞİNİ BURKAN TÜM SIKINTILARINI GİDER, ONA SAĞLIK SIHHAT VER.ONA BİRAN ÖNCE SEVDİĞİ BİRİCİK ELİFİNE KAVUŞMAYI NASİP ET, ONLARA HAYIRLI BİR YUVA KURMAYI, İMANLI EVLATLAR YETİŞTİRMEYİ NASİP ET ALLAHIM..ŞÜPHEZİSKİ SEN HERŞEYE GÜCÜ YETENSİN, AZİZSİN, KERİMSİN, İSMİ KERİM OLANSIN.. SEN Kİ KENDİNE AÇILAN ACİZ ELLERİ BOŞ GERİ ÇEVİRMEM DİYENSİN..DUAMIZI KABUL BUYUR..
Allahhümme salli ve sellim ve bârik alâ Seyyidina Muhammed ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Yâ Rabbel arşıl Azîm.18 yıl önce gönderildi # -
Estağfirullâh Yâ Rabbel arşıl aziym… Esağfirullâh Yâ Rabbel arşıl kerîm… Estağfirullâh Yâ Rabbel âlemiyn. Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin biadedi ilmike…Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir.Yâ Hannân yâ Mennân Yâ Bedî’es semâvâti vel arz yâ Zel Celâli vel ikrâm , Eşhedü enlâ ilâhe illallâhul Ehâdus Sâmedulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad…ALLAH DERİN KARDEŞİMİZE EN KISA ZAMANDA FERAH VE AYDINLIK KAPILARINI AÇSIN İNŞALLAH. NE MURADI VARSA VERSİN AMİN AMİN AMİNNNN.
7 ayetel kürsi
3 ihlas
1 fatiha
100 besmele-i şerifeAllahümme ente halakteni ve ente tehdini ve ente tut'imuni ve ente tüskini ve ente tümitüni ve ente tuhyine
Rabbim volkan abime mucizeler ver sevdiği ve ailesiyle yüreğinden geçtiği gibi bir ömür nasip et
Onun o güzel yüreğini bizden iyi sen biliyorsun Rabbim Ona mükafatını kat kat dünya ve ahırette ver aminüizü bi kelimatillahit tammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh
nazar değmesin diye buda ...
1 ayetel kürsi
1 fatiha
1 kevser suresi
1 felak
1 nas suresi
1 şifa duası
1 tebbet suresi
1 elemtere suresi derin kardeşime hediyem...rabbim sıkıntılarını geçirsin amin18 yıl önce gönderildi # -
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 felak
3 nas suresi
1 amenarrasulu
allah kabul etsin. mevlam tum sikintilarini gidersin derin kardesim. allah yardimcin olsun. amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
♥♥♥ 1 KENZÜL ARS duasi ♥♥♥
RABBIM hayirli dualarini kabul buyursun Derin abimin...
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
saolun arkadaşlar allah razı olsun katılım yok diye üzülüyodum allah razı olsun sonsuzz rahmetine kavuştursun hiç ayırmasın cümlemizi amiiiiiiiin
Masallah masallah masallah ne güzel dualar okunmus Derinimize Allah hepinizden razi olsun dostlar........Allah ettiginiz dualari kabul buyursun ..Derinimiz iyi olsun.
Dualarimdasin dua duayenimiz canimkardesim.Rabbim sana sifa versin.....Dualarina muhtaciz ....güzel yüreklim.....dualarimdasin....18 yıl önce gönderildi # -
Allah Derin abinin dualarını kabul etsin
amin18 yıl önce gönderildi # -
Estağfirullâh Yâ Rabbel arşıl aziym… Esağfirullâh Yâ Rabbel arşıl kerîm… Estağfirullâh Yâ Rabbel âlemiyn. Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin biadedi ilmike…Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir.Yâ Hannân yâ Mennân Yâ Bedî’es semâvâti vel arz yâ Zel Celâli vel ikrâm , Eşhedü enlâ ilâhe illallâhul Ehâdus Sâmedulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad…33 inşirah
33 ihlas
33 kevser
33 yunus peygambirimizin duası
rabbim derin kardeşimizin dualarını katında makbul kılsın okunanların hikmetinden faydalanmayı nasip etsin olmazlarını oldursun zorluklarını kolaylaştırsın uzaklarını yakınlaştırsın bedenine ve gönlüne afiyet ve şifa versin aminlerimiz inşaallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dua veselamla18 yıl önce gönderildi # -
akşam namazından sonra ismi azam okudum derin abimize allah kabl etsin amiiiiiiiiinnn
311 YUNUS DUASI BENDEN DERİNE FERAHLAMASI İÇİN SIKINTILARI GİTMSİN DİYE MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ KEDERİ ALLAHIN İZNİYLE DERİNİ TERK ETSİN YERİNİ SAĞLIK VE MUTLULUK ALSIN İNŞALLAH AMİN
311 YUNUS DUASI BENDEN DERİNE FERAHLAMASI İÇİN SIKINTILARI GİTSİN DİYE MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ KEDERİ ALLAHIN İZNİYLE DERİNİ TERK ETSİN YERİNİ SAĞLIK VE MUTLULUK ALSIN İNŞALLAH AMİN
311 YUNUS DUASI BENDEN DERİNE FERAHLAMASI İÇİN SIKINTILARI GİTSİN DİYE MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ KEDERİ ALLAHIN İZNİYLE DERİNİ TERK ETSİN YERİNİ SAĞLIK VE MUTLULUK ALSIN İNŞALLAH AMİN
canımın parçası derin abim.inşallah Rabbim iki dünyadada iyilikler afiyetler verir sana.sıkıntılarını hemencecik alıverir.sürekli dualarımdasın..içimden koparak her an Rabbime dua ediyorum.inşallah Rabbim seni çok çok sever.huzurdan mutluluktan hiç ayırmaz.amin.
amiiiin tuba kardeşim saol=)
tüm dostlar saolun=)
ALLAH IM SEN DERIN KARDESIMIZI SIKINTILARINDAN TEZ ZAMANDA KURTAR SENIN HERSEYE GUCUN YETER SEN OL DERSIN O SEY HEMEN OLUVERIR DUALARIMIZI BOSA CEVIRME ALLAH IM BIZI KAPINDAN KOVMA AMIN
BENDE DUALAR OKUYUP GONDERCEM DERIN KARDESIMIZE
yenı okudum derın kardesıme bende okuyup gonderecegım rabbım den gelen her hay ra muhtacız o kabul etsın dualarımızı amın
ALLAH tez zamanda şafi isminin tecellisini göstersin derinin üzerinde inşallah.AMİNNN
derin abi elimizden geldigince bugün sana dua ettik hep dualarımızdasın zaten inan allah kabul etsin allah tez zamanda ne dilegin varsa çubucak yerine gelsin inşallah ne ıkıntın varsa mevlam götürsün inşallah hakkını helal et.dualarda buluşmak dilegiyle=)
ben şimdi gördüm derin için dua ediyorum arkadaşlar allah kabul etsin amin
derin ve elife her gün dua ediyorum rabbim onları kavuştursun inşallah... amin...
Estağfirullâh Yâ Rabbel arşıl aziym… Esağfirullâh Yâ Rabbel arşıl kerîm… Estağfirullâh Yâ Rabbel âlemiyn. Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin biadedi ilmike…Yâ HU yâ men HU, Lâ ilâhe illâ HU, Entel Hayyul Kayyûm ve lâ şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke alâ külli şey’in kadir.Yâ Hannân yâ Mennân Yâ Bedî’es semâvâti vel arz yâ Zel Celâli vel ikrâm , Eşhedü enlâ ilâhe illallâhul Ehâdus Sâmedulleziy lem yelid ve lem yûled ve lem yekûn lehû kûfuven ahad…18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRSİ.
RABİMİZ HAYIRLAR NASİP ETSİN.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN ...UMMADIĞI YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN ....
DERİN KARDEŞİM İÇİN 5 AYETEL KÜRSİ 5 FATİHA 5 İHLAS OKUYORUM ...SELAM İLE.
Mevlam iki cihanda da yar ve yardımcısı olsun...Rabbim onu hayırlısıyla meleğine kavuştursun.Gönlündeki sıkıntıları alsın.ferahlıklar versin kalbine...10 Yunus Peygamberin duasını okuyup onun için gönderiyorum...Slm ve dua ile...
Yazamadan edemedim canım kardeşime.ALLAH RAZI OLSUN derken binlerce ALLAH duyduğum hafızamdan silinmeyecek sesin.Rabbim seni ve efifimizi tüm kötülüklerden,görünür görünmez tüm kazalardan ,belalardan,nazarlardan korusun.Rabbim Yüce mevlama duam mucizesini kardeşlerime tez vakit hayırlısı ile sunsun.Kardeşim Yaradanım elifimizi ve seni tez duysun.Allahım o semaya kalkan ellerinizi nuruyla doldursun.Rabbim ne olur duy duamızı.Dedim ya meleklere sayfalar yetmez.Rabbimin aşkıyla yanmaya devam edelim son nefese kadar inşallah.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.