Cuma Duasi Dua Dostlarim icin (zez)

Yazan

içinde

Forumlar › Forumlar › Dua ve Aminler › Cuma Duasi Dua Dostlarim icin (zez)

Etiket: , ,

  • Bu konu boş.
9 yazı görüntüleniyor – 1 ile 9 arası (toplam 9)
  • Yazar
    Yazılar
  • #6902
    zez
    Katılımcı

    Cuma Duası

    Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

    Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

    Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

    İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

    Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

    Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

    Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

    Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

    Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

    Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

    Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

    Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

    Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

    Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

    Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

    Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

    Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

    Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

    Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

    Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

    Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

    İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

    Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

    Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

    Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

    Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

    Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

    Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

    Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

    Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

    Amin. Amin .Amin…..güzel yürekli güzel dostlarim….Allah hayirli Cumalar versin Allah bu gün dua ederken okurken kabul anina denk getirsin..

    #216779
    Sibel
    Katılımcı

    allah razı olsun

    #216781
    meral
    Katılımcı

    ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH KABUL ETSİN.

    #216782
    ARIN
    Katılımcı

    AMİN AMİN AMİN.

    RABBİM SİZDEN RAZI OLSUN.

    #216784
    rabianur
    Katılımcı

    Amin Amin Amin.Kardeşim inşallah Rabbim tüm dualarını hayırlısı ile kabul eyler.Bu mübarek günde Rabbim seni ve tüm dua dostlarını,cümle iman edenleri rahmetiyle kuşatsın inşallah.Yetişemiyorum dualara çoğunu okuyup amin diyorum çoğu kardeşimizde böyle yapıyordur muhakkak.Hepimiz her mesaja yetişemesekde dualarımız yükseliyo Rabbimize.Rabbim Bu Dualarımızı katında makbul eylesin.Cümle iman eden çaresiz,darda olan kullarınıda bu dualardan nasiplendirsin inşallah.Amin.Amin.Amin.

    #216786
    kaanm
    Katılımcı

    ALLAHIM KALPTEN OKUDUM …NE GÜZEL DUA..OKURKEN İNSANIN GÖZLERİ DOLUYO….ALLAH RAZI OLSUNN…CENABI HAK BİZLERİDE İYİLER ARASINDA GÖRSN…….AMİNNNNNNNNNNNNN….ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK….

    #216788
    yeliz
    Katılımcı

    allah razı olsun allah kabul etsin amin amin amin

    #216790
    ekremar
    Katılımcı

    Allah rzaı olsun Rabbim kabul etsin inşallah amin amin amin

    #216791
    Ayse1
    Katılımcı

    Allah Razı olsun.Yüreğine sağlık.

9 yazı görüntüleniyor – 1 ile 9 arası (toplam 9)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Daha fazla yazı