çok sıkılıyorum ve çokta mutsuzum :S :S :S
burcu
(19 mesaj) (8 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
neden dünkü olay yüzünden mi?
17 yıl önce gönderildi # -
etkisi var tabi canım..düşünmemeye çalışıyorum ama kalbim çok kırık..
neden canım neden kendini bu kadar hırpalıyorsun,bir bakıyorum herşey çok iyi ama ya sonra.Bol bol ayetelkürsü oku.Şükret,iyi düşün,olumlu bak.
Ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni,acır elin acır yüreğin kanarsın,ağlar için acıdığınla kalırsın, sen en iyisi boşver kendini düşün ,hadi tutun dallara gül ver gül'ü ver hayata...
meral ablacım..neden bende bilmiyorum..kaçan mı kovalanıyor ben mi kaçmayı bilmiyorum yoksa çok mu çirkin bi yüzüm varda ondan mı terkediliyorum..inan bilmiyorum..yada neden hep ben affedip alttan almak zorundayım onuda bilmiyorum..yoruldm ben artık..canım hiç bişiy istemiyor:S:(
sıkıldım bunaldım yoruldum offffffff offfffffffff offffffff bıktım artık......offfffffffff yaaaaaaa bıkkkkkkkkkkttttttttttıııııııııım mmmmmmm::::((((((((((((((((((((((((
birgün firavun Allah dua etmiş,ve Hz.musa demiş ki Ey rab neden onun duasını kabul ettin bumca yaptıklarına rağmen,Ey musa demiş Allah, sen benim kulumsan oda benim kulum...yani umutsuzluğa kapılarak herşeye sırt dönmek istemen normal,seni çok iyi anlıyorum ama bir de bunları düşün.zalim firavunun bile duası kabul edilirken senin duan neden kabul edilmesin ki? ondan da ötesi şeytan Allaha karşı gelmiş,ve Allahtan tek birşey istemiş ahirete kadar insanları yolundan saptırmak ve Allah onun da duasını kabul etmiş. neden sence?
şeytanın bile duasını kabul tmiş benimkini neden etmesin ki die mi?
yoksa benim gibileri sınamak için mi:(17 yıl önce gönderildi # -
evet şeytanın bile duasını kabul etmiş,çünkü okadar içten dilemiş ki.senden şu an sınavdan geçiyosun mutlaka belki bu senin sabrını arttırmak için ilerde yaşayacağın olaylara direnç kazanman içindir.ne dersin:)
burcum bak sana bişey dicem.ablacım ben varya hem ev işi yapıyorum yemek ve temizlik ve durmadanda fatiha okuyorum hatta,emlakcıya ve ordanda markete gittim geldim yollarda hep fatiha okudum ne olur sende oku hem sıkıntın geçer hemde yüreği yanan bir anne var 9 yaşında çocuğu hastamış FİLİZ hanım onun için oku.öyle sevaba giriceksinki Allah seninde bütün sıkıntını giderecek.hadi hemen başla.canım burcum benim.
Burcucum bişey dikkatimi çekti, bundan önce de iç güzellikmi yoksa dış güzellik diye bir soru yöneltmiştin. Burda da benim suratım çok mu çirkin demişsin, yoksa sen kendini çirkin mi buluyosunda böyle mutsuzsun, halbuki bu kadar güzel yüreği olan bi insanın o güzelliğinin yüüzne de yansıyacağını düşünüyorum ve kaldı ki sadece dış güzellik için sevilmektense hiç sevilmemek daha iyi bence. Seni sevevnin önce senin gönlünü yüreğini sevmesi lazım canım:)
ben artık çirkin olduuma inanıyorum..insan ilşkilerimde zayıf
benkötüyüm:Sdaha hayatı bile bilmeden yoldaki koca kayaları görmeden daha önemdeki çakıl taşlarına pes ediyorum
off:(17 yıl önce gönderildi # -
ben köt biriyim agresifim sabırsızım tamahkarım..ben neden böleyimççneden deişmiyorum.nden anlayışsız ve dar düşünceliyim..neden başkaları gibi raha deilim..neden ben ble kötü özelliklere sahibim.neden insanları sıkıyorum sürekli bunaltıyorum..
SIKILIYORUM BEN YA ÇOK SIKILIYORUM..
CANIM BENİM HİÇ SIKILMA SENİN YÜZÜNDE YÜREĞİN GİBİ MUTLAKA GÜZELDİR SANA ABLAN OLARAK BİŞİ SÖYLİCEM UNUTMA BETERİN BETERİ VARDIR HALİNE ŞÜKRET BURCUCUM HADİ Bİ GÜZEL ABDEST AL ÖNCE TÖVBE İSTİĞFAR DAHA SONRA SALAVAT OKU BAK NASIL RAHATLIYCAKSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMA BU SÖYLEDİKLERİMİ MUTLAKA YAP ALLAHA EMANET OL
canımmm BURCUMMMMMM bende seni çoook seviyorum.hatice ablanın dediklerini yap.olurmu bitanem bak inan bana hiç bir sıkıntın kalmicak belkide çoktan okumuşsundur duaları.canım kızım benim ben seni çok seviyorum inan bana.
Burcu . 50 duam sanadır bu gece. Toparlan bakalım neler oluyor .
BUKADAR ÜMTSİZLİĞE KAPILMA ÖNÜNDE OKADAR UZUN AŞACAĞIN YOL VARKİ HEMEN YILMA .İNSAANLARDA ARANACAK ENBÜYÜK ÖZELLİK KALP RUH GÜZELLĞİ BU OLDUKTAN SONRA DIŞINA YANSIR LAZIM OLANDA BU.ÇOK GÜZELDE OLSAN ÇİRKİNDE OLSAN ALLAH İNSANA İMAN VERSİN.BİZLERİN ŞU FANİ DÜNYADA HERŞEYİ DERT EDİCEZKİ ,ŞÜKRETKİ İMANIN VAR .BU ENBÜYÜK GÜZELLIK DEĞİLMİ?
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.