Sevgili dostlarım. Dün aklım başımda değildi sizi buldum içimdeki o sıkıntı dualarınızla gitti. Şimdi sizden Allah rızası için isteğim işlerimim yoluna girmesi ve borçlarımı ödeyebilmem için duadır. Şimdiden Allah kabul etsin. Sağolun.
İçimdeki Sıkıntı Gitti Sağolun
(16 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşalah inşallah ersin kareşim sana 1 ayetel kürsi gönderiyorum kabul edersen.
18 yıl önce gönderildi # -
inşallah oda en kısa zamanda olur bütün sıkıntıların gidersin rabbim
Allah razı olsun
Ersin kardeşim sıkıntılarının tamamı biter inşaallah.
AMİN AMİN AMİN
AMİN.ALLAH TÜM SIKINTILARINI ATMANA YARDIMCI OLSUN İNŞALLAH.
Rabbim sıkıntılarını gidersin inşallah AMİN AMİN AMİN
hepinizin duası öncelikle kabul olsun.inşallah herşey gönlünüze göre olur.ben de geçenlerde birinin kalbini kırdım ve şuanda içim çok sıılıyor bugün onla konuşacam lütfen dua edin de beni affetsin.derslerlede boguşuyorum dua edin de bu ülkeye hayırlı insanlar olalım.allah hepimizin yanında olsun.kendinize iyi bakın
sevgili kardeşlerim.benim çok sevdigim bir hocam var lütfen dua edin de hayırlı kısmetler bulsun ve herşey o güzel insanın ve sizin gönlünüze göre olsun.kib
allah yar ve yardımcın olsun
ALLah öyle üstün bir varlık ki ne zaman istesen yanında..birinin kalbini kırdıgında o kırdıgın kalbin tamiri yine sende,bir kötülük yaptıgında onun bedelini ödemek yine sende,iyilik yaptıgında karşılıqını mutlaka alırsın..her zaman ALLah'ın varLıgına ve BirLigine inanmak yetiyor..herkesin duaLarı kabuL oLur in$$..
arkadaşLar Lütfen benim için dua edin..dersLerim düzeLsin ve imkansız a$kıma biraz da oLsa kawuşayım..çok şey istemiyorum.dua ederken benim için de dua etseniz bir şey kaybetmezsiniz :) $imdiden t$k ederim..Hıı unutmadann onu çok ama çok seviyorum..hemde kar$ıLık bekLemeden..çıkarsız..masumm..
cnm kardeşim inş herşey gönlüne göre olsun tertemiz kalbin var buna eminim.yüce allah hepinizin yanında olsun ve umarım imkansızına da kavuşursun.allah a emanet ol cnm
sağoL karde$im in$ senin de istedikLerin oLur duaLarın kabuL oLur
Allah hepinizi sıkıntılarınızdan kurtarsın muratlarınızı versin 1 fatiha hediyem
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.