ablacim icimi sana dokunce rahatliyom. ablam amcam burda konustuk. konsolosluga itiraz dilekcesi yazcaz ama nezaman sonuclanir belli degil. amcam gerekirse 1 sene daha bekleriz diyo ama askerlik var olmaz diyo. abla buyuk konusmak istemiyom ama ben burda kocamsiz bir gun duramiyom bir sene daha nasil dayanim. akil ver nolur. hic fakr etmez nerde yasicam turkiye olsun burasi olsun, ben tek kocama kavusmak istiyom.abla icim korkularla dolu. bu durmda istihare namazina yatilirmi??? eger yatilirsa benim icin yatarmisin. ben hic birsey goremiyorum. nolur yardimci ol ablam. dayanamiyom.allaha emant ol
HANDAN ABLA!!!!!!! seda
(17 mesaj) (5 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
seda allah içini ferahlatsın kardeşim seni çok iyi anlıyorum allah sabır versin amiiiiin
18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun asmn kardesim.
Allah hayırlı haberler almanızı nasip eylesin, İnşaAllah
Mevla sabır ve selamet ihsan etsin.
Selam ve dua ile.18 yıl önce gönderildi # -
allah razi olsun turkan kardesim.
handan ablacim nerdesin. destegine ihtiyacim var
siz resmi olarak evlimisiniz??
bende anlamadim neden vize vermediklerini. aciklama yok mu?
evet biz 2006 nin 12 . ayinda resmi nikah kiydik
senin orda vatanasligin bulunuyorsa vize vermek zorundalar.. Avukatla konustunuzmu?
ben almanim diye esim hemen vize aldi calismadigim halde ama cocuk vardi.
bence de avukat ilgilense daha iyi olur. recai abim hakli.18 yıl önce gönderildi # -
yok daha nedenini ogrenmedik. pazartesi veya sali mektup gelir insallah. ona gore hareket etcez. sen tecrubelisin herhalde bu islerde recayi abi
biliyorum sadece.. esleri sebepsiz ayri tutmak yasalara aykiri. ama vatandaslik degilde sadece calisma veya ogrenci vizen varsa vermeyebilirler
yok vatandaslik abi. bilmiyorum. aklim ermedi. mevlam hakkimizda hayirlisini versin. mevlamdan sabir diliyom hep. bilgilerin icin sagol abi allah razi olsun
hayirlisi..
handan abla nerelerdesin.........sana cok ihtiyacim var
ablacim meraklanmaya basladim iki gundur girmiyorsun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.