degerli kardeşlerim biliyosunuz ki liste yaptık hergün bi kardeşimize dua etmek için alfabetik sıraya göre gidecektik ama acil i durum oldu.affınıza sıgınarak muhtacm kardeşimizi öne aldık çook zor durumda çünki yarın akşamdan itibaren listeye a harfinden devam edicez şimdi dualarınızı bekliyoruz lütfen buyrun allah rızası için
'''''''''hergün bir DOSTA dua MUHTACM'A dua lütfen buyrun''''''''''''''
(66 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 felak
3 nas suresi
1 amenarrasulu
allah kabul etsin. mevlam tum sikintilarini gidersin derin kardesim. allah yardimcin olsun. amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbım hayırlar nasıp etsın.
herseyın en hayırlısı olur ınsallah.
mevlam yar ve yardımcınız olsun.allaha emanet olun.18 yıl önce gönderildi # -
asmn kardesim. listeyi yazdinizmi???????? bakabilecegimiz bir yer varmi????
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH...AMİN
Ya hayyü ya kayyum. Birahmetike estegIysü.
La ilahe illa ente subhaneke innI küntü minazzalimiy.
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil aziym.
allah yardimcin olsun kardesim . amin
listeyi yaptım kardeşim yarın topigede yazarım.çok saol dularınız için allah razı olsun.allah muhtacm kardeşimin dualarını kabul sıkıntılarını def eder inşallah en kısa zamanda şimdi bende yatarken tesbih çekicem onun için içi ferahlasın diye inşallah
Rabbim razı olsun bugün yaptıgın her güzellikten vesilelerden yüregine gönlüne saglık asmn kardeşim kelime bulamıyorum sana kalbin güzel sen güzelsin,Rabbim sen suskunlugumu en güzel dua eyle,rahatsızlıgımdan dolayı yanınızda olamıyorum,düzeliyim beraberiz canım kardeşim..muhtacm dualar gelicek güzel kalbine şimdi..
muhtacım kardesım mevlama el actım senın ıcın senın nıyetıne tez vakıtte sıkıntılarından kurtulman aydınlıga cıkman nıyetı ıle
7 yunus peygamberımızın duası
7 ayetel kursı
7 ıhlas
7 kevser
1 felak ve nas
1 elham
100 ya mucıp
33 hasbunallahı ve nımel vekıl
100 ya latıf
100 ya medet
okudum mevlam kabul buyursun gece duam da olacaksın kalbını ferah tut mevlam cok buyuktur rabbım yetıssın ımdadına amın leman18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH muhtacım kardeşimin muhtac olduğu her ne varsa en kısa zamanda nasip etsin inşallah.ALLAH bu arkadaşımızın içinden evinden ve çevresinden huzuru ve sukuneti eksik etmesin.ALLAH umduklarına nail korktuklarından emin eylesin.AMİNNN
Mevlam herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim...Evine yuvasına sağlık,bereket,hayr ve mutluluk versin...10 Yunus peygamberin duasını okuyup gönderiyorum...Slm ve dua ile...
KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN...
SENİN İÇİN 5 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM RABBİM SENİN İÇİN HAYIRLARA VESİLE EYLESİN .....
SELAM İLE...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM SANA KENZÜL ARS OKUDUM
ve kisa surelerden bir buket yapiyorum
RABBIM sana ulastirsin, islerinin rast gitmesi için, kalbine huzur vermesi içn
♥♥♥♥♥ A M I N ♥♥♥♥♥18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TEZ ZAMANDA HER NE SIKINTIN VAR SA SELAMETE ÇIKARSIN İNŞ
AMİN
10 YUNUS AS DUASI OKUDUM KURTULUŞUN OLUR İNŞ ,18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH IM SEN TEZ ZAMANDA BU KARDESIMIZE YARDIM ET SIKINTILARINI GIDER ALLAH IM SENIN HERSEYE GUCUN YETER SUANDA YAZMADIM AMA DUALARIMDASIN KARDESIM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMIN
GÜNÜNÜZÜ YÜREĞİNİZİ GÜNEŞ GİBİ AYDINLATSIN DUALARINIZ ,,,NE DİYECEĞİMİ BİLEMEDİM ,,,,,SAĞOLUN DOSTLARIM SAĞOLUN,,UTANDIM ,,MAHÇUP OLDUM,,BELKİ BENDEN DAHA DARDAA OLAN VARDI SIRASANI MI ALDIM ACABA DİYE DÜŞÜNDÜM ...HAKKINIZI HELAL EDİN ÇOK ÇOK DUYGULANDIM BEN ALLAHIM HER İKİ DÜNYADA NE MURADINIZ VARSA VERSİN ÖNCE SAĞLIK DİLİYORUM SİZLER İÇİN RUH VE BEDEN SAĞLIĞI SONRA NE İÇİN DUA EDİYORSANIZ ALLAHIM DUALARINIZI TEZ HAYIRLISIYLA KABUL ETSİN ŞERDEN KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN EMİN KILSIN...
ASMN KARDEŞİM BAŞLATMIŞSSINSAĞOL CANIMM SAĞOL.........SONRA ZİNCİRE...
SEDA,NECİM,ÖZGÜL,YELİZ,DERİN,YARALKARACA,TALİA,
CANKUS,HEBUN,GARİPGÜL,HATİCEE,SERNAY...
TAKILMIŞLAR..DUALARINIZ SULAR,SELLER GİBİ AKIP GİTMİŞ..ALLAHIM TUTTUĞUNUZ HER İŞİNİZ MADDİ MANEVİ SİZİN DE ZORLUK GÖRMEDEN AKSIN GİTSİN ..MAHÇUP OLDUM BE DOSTLAR ..ÇOK DUYGULANDIM..DOSTLUKTAN ÖTE GÜZE ŞEY VAR MI ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
1 inşirah suresi okudum
Rabbim şükür haberlerinizi paylaşmayı nasib etsin
katından yardımlar göndersin size ve bütün dua dostlarımıza amin amin18 yıl önce gönderildi # -
birimiz hepimiz ve hepimizde birimiz için burdayız.
senin derdin benim derdimdir.ve benim derdimde senin derdin değilmidir?
burda hepimiz tek yüreğiz.
rabbim herşeyin beterinden seni ve sevdiklerini korusun.
rabbim yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
ARKADAŞLAR LİSTEDE BEN YOKMUYUM DUAYLA KALIN
degerli kardeşim muhtacm kardeşim akşam senin için tesbih çektim
100 ya vedud
100 besmele
100 kelime-i tevhid
100 es-selam
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 tebbet
3 felak
3 nas
3 kevser
51 salavat
3 salavat_ı münciye hediyemdir kardeşim bugün yine okuyunca yazıcam mevlam tez zamanda sıkıntılarını gidersin hayırlısıyla muradını versin kardeşim allah kabul etsin.
amiiiiiiiiinnn18 yıl önce gönderildi # -
Allahümme Ente halakteni ve Ente tehdini ve Ente tut'imüni ve ENTE TÜSKİNİ Ente tut'imüni ve ente tuhyini 10 tane
3 ihlas 3 fatıha
allahım ne sıkıntın varsa gıdersın
hayırlara cıkarsın inşallah18 yıl önce gönderildi # -
21 Ayetel Kürs-i 21 Fatiha okuyorum kardesim sana Rabbim hayirlar versin gönlünün dilekleri ve okudugun dualari kabaul etsin diye.....Rabbim seni cok sevsin amin. güzel yürekli ablam ellerinden öperim.
tüm rabbe sevdalıyız dostlarından allah milyonlarca kez razı olsun=)amiiiiiiiinnn
3 ayetel kürsi okudum hemen
ablacıma birazdan yine dualarım geliyor18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN.TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN İNŞALLAH...AMİN
muhtacım kardeşim 5TANE AYETEL KÜRSÜ DE BENDEN ALLAH BÜTÜN SIKINTILARINI GİDERSİN
YÜREĞİNE FERAHLIK VERSİN RABBİM HAYIRLI BÜTÜN HACETLERİNİ GİDERSİN AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
7 besmele
7 yunus as. ın duası
7 "hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim.."
7 kelime-i tevhid
7 salavathediyemdir..rabbim kabul buyursun, tüm dertlerine deva olsun, rızkını genişletsin, her türlü günahını affetsin, her ne dileği varsa gerçek olsun muhtacm kardeşimin..amin amin amin...
bendende bi ismi azam duası allah kabul etsin en kısa zamanda ne gilegi varsa gerçek olsun inşallah amiiiiiiiiin
Allahım, kuvvetimin yetersiz kaldığını, çaresiz olduğumu, halk nazarında hor hakîr hâle düştüğümü görüyorsun. Ya erhamer rahimiyn, zayıf görülüp ezilenlerin Rabbi sensin. Kötü huylu ve kötü tavırlı yabancı düşmanın eline beni terketmeyecek, hattâ himayemi ellerine verdiğin akrabadan bir dosta bile beni bırakmayacak kadar Rahimsin.
Allah’ım, bana karşı gazablı değilsen; çektiğim eziyet ve belâlara hiç aldırış etmem. Ancak şu da var ki, koruma sahan bunları da çektirmeyecek kadar geniştir. Allah’ım, gazabına maruz kalmaktan, yahud rızasızlığından, senin bütün zulmeti parıl parıl aydınlatan, dünya ve âhıret hallerinin yegâne selâmete çıkartıcısı olan NUR’u Vechine sığınırım. Allah’ım rızan olasıya senden affını diliyorum. Havl ve kuvvet ancak seninledir."
1 fatiha, 3 ihlas, 1 felak, 1 nas, 1 inşirah.. Rabbim ne kadar sıkıntın varsa dularımızı kabul buyurarak hepsini alsın senden...Rabbim seni çaresiz ve acılar içinde koymasın kardeşim..Rabbim en kısa zamanda maddi ve manevi yüklerinden kurtarsın seni...En güzel dular senin için Rabbimize olsun...AMİN..
AMİİİİİİİİNNN=)allah kabul etin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.