SEVGİLİ FTM...SEVGİLİ RABİANUR..SEVGİLİ SUZAN...SEVGİLİ ELİFFF...
ÇOK TEŞEKKÜRLER SAĞOLUN..ALLAHIM DERDİN ...D...sini GÖSTERMESİN SİZE RABBİM DAİMA KORUSUN SİZLERİ...NE DİLEĞİNİZ VARSA VERSİN İNŞALLAH..DÜNYADAKİ EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİN RUH VE BEDEN SAĞLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM...BAHÇEDE YEŞERMİŞ SOĞANI...YEŞİL SARIMSAĞI...HAŞALNMIŞ YUMURTAYI YUFKAYA SARIP YİYEBİLİYOR MUSUN..?
ARDINDAN TANELENMİŞ BULGUR BULGUR OLMUŞ TERTEMİZ KAR..I TABAĞA KOYUP ÜSTÜNE PEKMEZ DÖKÜP KAR HELVASI NAMI DİĞER ADIYLA YİYEBİLİYORMUSUN ..?BU TUZLU ..BU ŞEKERLİ ..BU YAĞLI DEMEDEN..SAĞLIKLA YİDİKTEN SONRA DA NEŞEYLE HUZURLA GÜLEBİLMEK...DOSTLARLA SOĞAN EKMEĞİN YANISIRA HUZURUNU DA PAYLAŞABİLİYORMUSUN ...İŞTE DAHA ÖTESİ NE...AMAAAAAAAAAAA
ŞU AN EN YOĞUN DERDİM BORÇLARIM ..BETERİNDEN KORU ALLAHIM..KİM NEYİ ZOR GÖRÜYORSA ONUN ZOR OLANI ODUR ..ALLAHIM TÜM DUA DOSTLARIMIN YANINDA OL KORU BİZLERİ SANA SIĞINDIK ALLAHIM KORU YARABBİM KORU ALLAHIM AMİN DOSTLARIMA 1 FATİHA 11 İHLAS YOLLAYARAK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN AMİN
'''''''''hergün bir DOSTA dua MUHTACM'A dua lütfen buyrun''''''''''''''
(66 mesaj) (42 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Ablam ne sıkıntın varsa Rabbim feraha çıkarsın ve çıkıcaksında ben inanıyorum sende inan dostu Allah olanın sırtı yere gelmez tüm ailene sana şifa niyetine kurban oldugum Rabbim sen kabul eyle amin amin amin..
Allahümme salli ala seyyidina muhammedinin nebiyyil ümmiyyit tahiriz zekiyyi salaten tehullü bihel ukadü ve tefükkü bihel kürab*
Manası: Allah’ım! Efendimiz, ümmi, temiz, tertemiz Peygamber Muhammed’e salat eyle ki, Sen bu sebeple düğümleri çözer, üzüntüleri dağıtırsın..
18 yıl önce gönderildi # -
ya derinci sağol canım kardeşim ne zaman senin dualarını okusam bazı dua dostlarıda da oluyor ama sende daha çok hissediyorum öyle duygulanıyorum ki yüreğim sel suları gibi kabarıyor gözlerim doluyor ağlıyorum eğer bıraksam kendimi katılırcasına ağlayacağım allahımtez şifanı versin yavrum canım hastasın ya sanırım yyattığın yerden halsiz yine de dua dostluğunu elden bırakmayışın beni duygulandırıyor allahım seni elifine anacığına ve biz sevenlerine bağışlasın e mitüm sıkıntıların bitsin 11 yunus duası sana mutlu sağlıklı ve dualarla kal amin
100 SALAVAT GÖNDERİYORUM KARDEŞİME
ALLAH EBEDİ RAZI OLDUKLARINDAN EYLESİN KENDİSİNİ İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
kardeşimin yolunu iki cihanda acık ve nurlu kıl RABBİMMM. gonlünün muradını tez vakittee hayırlısınla ver. gorünen gorünmeyen tüm kotuluklerden kaza belalardan felaketlerden serlerden sen koru RABBİMMM. cennetini cemalini nasip egle. duaları kabul olan salih kulllardan olmayı nasip et RABBİMMMM.
DUA DOSTUM HER NE SIKINTIN VARSA MADDİ YADA MANEVİ ALLAHIM TEZ ZAMANDA SENİ SELAMETE ÇIKARSIN .
AMİN.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.